לא מאושרת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מאושרת
    שיר
    10/05/2007

היי.........
    אני נשואה שנתיים.בעלי ואני מכירים7שנים מתוכם היה בינינו נתק מוחלט של 3 שנים .לאחר מכן נפגשו דרכינו שוב באופן מקרי וחזרנו והתחתנו. חודש אחרי הנישואין נכנסתי להריון והיום אנו פלוס ילד וגרים רחוק מהמשפחה והחברים. יש לי הרבה ביקורת כלפיו ואני די שואלת את עצמי אם הוא הגבר הנכון לי מאחר ואנחנו מאוד שונים באופן החשיבה שלנו. מאידך אני די מקנאה לו ופוחדת שהוא יעדיף אחרת על פני. כל הזמן אני חוששת להיפגע ממנו ולגלות שהוא יבגוד בי וזה מביא אותי למקום שאני שאני כל הזמן בודקת אותו ..(בשיחות יוצאות.וכו) די אובססיבי. אני כל הזמן צמאה לחיזוקים של אהבה
    לא יודעת מה עובר עליי ולמה פיתחתי חרדת נטישה שכזו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מאושרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחזק את עצמך מבפנים

דורית כהן
    10/05/2007

שיר יקרה, כל הדברים שאת מתארת נובעים כנראה מאי בטחון בסיסי בעצמך. הצורך שלך בחיזוקים, החשש שהוא יעדיף מישהי אחרת, ואפילו הביקורתיות עליו. לפעמים ביקורת על אחר שמה אותנו באותו רגע במקום יותר צודק, יותר חזק, (אבל יש לכך מחיר גבוה ביחסים, שמתבטא בריחוק רגשי ובהתמעטות תחושת האהבה והאינטימיות).
    הדרך לצאת ממצב כזה היא לחזק את עצמך מבפנים, למצוא דברים שאת אוהבת בעצמך, להתחיל לעשות דברים שיגרמו לך להרגיש יותר טוב עם עצמך. כאשר תתחילי לאהוב את עצמך, תרגישי יותר אהבה לאחרים מסביבך. טיפול אישי יכול לעזור לך בכיוון זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים

ס
    13/05/2007

הי חמודה גם אני הייתי במצב כמו שלך גם אני בדקתי אותו בשבע עינים ואוזנים
    אני יותר שווה ממנו אני יודעת אישה כמוני כבר לא תהיה לו. אני יודעת. אם הוא יעזוב אותי הוא רק יפסיד. גם את זה אני יודעת. אבל גם אני הייתי אובססית חושבת שבסוף הוא יעזוב אותי . מרוב כל זה אני מרגישה שאנחנו כמו שני זרים גרים תחת קורת גג אחת
    דא הוא גם בגד בי בדרך כנראה מה שהוריד לי את הבטחון לרצפה . איך לצאת מזה?
    להחליט ששמים עליו פס. מקסימום אם הוא יחליט לעזוב/לבגוד הוא לא ישאל אותך לפני זה נכון?
    אז תראי לו שלא אכפת לך ממנו תתרכזי בעצמך כמו שאמרו לך כאן תטפחי את עצמך תשמרי על סודיות כלשהיא. תני לו לדאוג תני לו לחפש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו