אנא עיזרו לי לפתור סוגייה..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אנא עיזרו לי לפתור סוגייה..
    אלינה
    20/02/2012

ולהלן הטלנובלה:

חברה טובה שלי רצתה מישהו (אנחנו בנות 24) ויצאה איתו ל2 דייטים והתנשקו פעם אחת.
    רצה הגורל והוא מסתובב עם חבורת אנשים שקרובים אלי ויצא לנו להתראות הרבה לאחרונה במסגרת המפגשים החברתיים.
    (הכרנו לפני המון שנים אבל התחלנו להסתובב יחד רק בחודש האחרון).

הסתבר לי מחברים שהוא ממש רוצה אותי. שמשהו בי פשוט עשה לו את זה. גם אני תמיד התעניינתי בו אבל בחיים לא באמת היה בינינו איזה קשר. שלום-שלום.

יצא לנו כבר פעמיים להיפגש לבד.. פעם אחת אפילו ל10 שעות כמעט. והוא אמר לי בפנים מה שהוא מרגיש.

אני כבר הרבה זמן מייחלת לזוגיות והוא פשוט מדהים יצא לי להכיר בן אדם שפשוט עונה על כל מה שאני מחפשת.

אבל............................. החברה שלי שרצתה אותו ואף התנשקה איתו פעם אחת עדיין בקטע שלו למרות שכבר חודשיים הם לא דיברו וזה ברור לה שהוא לא בקטע שלה.

האם אני אמורה לסיים את הקשר שהחל איתו לטובת החברות שלי ושלה או שכדאי לי לדבר איתה, להגיד לה איך התגלגלו העניינים ולבקש את ברכתה?

אני ממש לא רוצה לוותר עליו מצד שני אותו אני "מכירה" חודש ואותה כבר 10 שנים....

מה אתם הייתם עושים?. אני באמת רוצה אותו :-\ (הוא היה איתה לפני שממש היה בינינו איזשהוא קשר).. תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא עיזרו לי לפתור סוגייה.. - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    20/02/2012

אלינה יקרה,

כפי שכתבת, הקשר שלכם החל לאחר שה"קטע" שהיה בין הבחור לבין חברתך הסתיים כך שלמעשה לא הקשר שלכם הוא זה שגרם לסיום הקשר שלהם.
    מאחר והבחור מוצא חן בעיניה והיא עדיין מעוניינת בו, סביר להניח שלא תקבלי את ברכתה, אולם יהיה זה נכון לשתף אותה במה שמתפתח בינך לבינו ולהבהיר לה שכל מה שקרה ביניכם החל רק לאחר שהם כבר לא נפגשו יותר. כך את תחושי טוב יותר עם עצמך, לא תאלצי לנהל זוגיות בסתר ולחוש שלא בנוח ותנהגי בהגינות כלפיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו