משהו שקרה אתמול בלילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משהו שקרה אתמול בלילה
    ע.
    26/02/2012

יש לי בן זוג ואני אוהבת אותו מאוד.
    אתמול בלילה הוא ניסה בעדינות רבה להתמזמז איתי במיטה. הייתי רדומה למחצה, ומתוך ריפלקס הכנסתי לו ברך לביצים. כשהוא התקפל וגנח מכאב התעוררתי בבת אחת, מזועזעת. לא האמנתי שעשיתי את זה. חשוב שתבינו: הוא לעולם לא היה עושה לי משהו בכוח. לעולם. ברגע שהייתי מבקשת שיפסיק - הוא היה מפסיק. הוא רגיש מאד לרצונותי.
    נסיתי להסביר לו שזה היה מתוך שינה, שלא התכוונתי. הוא כעס וכאב לו.
    איך אתן מבינות את כל מה שקרה שם?. איך אתן מסבירות את זה?. הוא יהיה מסוגל לסלוח?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו שקרה אתמול בלילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אזור הדמדומים

דורית כהן
    27/02/2012

הודייה יקרה, על פי מה שאת מתארת את האירוע, מה שקרה לך הוא שהתערבבה לך מציאות עם חלום, מה שנקרא "אזור הדמדומים" - והמכה שהכנסת לו כנראה היתה ביטוי למשהו שחלמת עליו כגון מישהו שמתקיף אותך והרגשת צורך להתגונן, וזה מאוד ברור שלא היתה לך שום כוונה לתקוף אותו.
    נראה לי שהסברת לו מה קרה, ומן הסתם התנצלת, ולא נראה לי שצריך לעשות מזה אירוע משמעותי. אני מקווה שמאז שזה קרה ועד עכשו הוא כבר הספיק להירגע. הוא נשמע לי כמו בן זוג מקסים ומתחשב, ואם בעברכם לא היו אירועים בהם איבדת שליטה ותקפת אותו - זה פשוט יהפוך לבדיחה קלילה בארכיון סיפורי הזוגיות שלכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו