מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מפחדת !דימה26/02/2012
שלום אני בת 34 ויש לי חבר בן 29
אנחנו ביחד כשנה וחצי,
בתחילת הקשר היינו מאוהבים מעל הראש. הדבר לא נמשך להרבה זמן כך שהתחלנו לריב כל הזמן בהתחלה היו ויכוחים שהפכו למריבות סוערות ואף לאחרונה חבר שלי פוגע בי מילולית.
הדבר התחיל על רקע קנאת חברי בפרטנרים הקודמים שלי ובמיוחד כשנודע לו שהניהלתי רומן עם גבר נשוי.
כיום חבר שלי כועס עליי רוב הזמן ומקלל אותי בעקבות כל ויכוח ואומר לי שאני בעיניו לא יותר מזונה בגלל היחסים שלי עם אותו גבר וכל הזמן מאשים אותי שאני עדיין בקשר איתו וכי הוא לא מאמין לי, הוא מאשים אותי שקיימתי יחסי מין עם מאות גברים (למרות שזה לא נכון) ולאחרונה הוא אומר לי כל הזמן שהוא בטוח שאני בוגדת בו עם אחרים! חבר שלי תמיד מדגיש בפני כי הוא חושב שאני שקרנית שלא יודעת לדבר את האמת.
בכל ויכוח ביננו הוא היה מדגיש כי הוא הגיע למצב הזה רק מאחר ובתחילת הקשר לא סיפרתי לו על הקשר שלי עם הגבר הנשוי והסתרתי את העניין ואף את עניין קשרים אחרים. אציין כי הדבר אכן היה כך, בתחילת הקשר הכחשתי כל קשר עם הגבר הנשוי כי התביישתי מאוד בכך ולא רציתי שאף אחד לא ידע אודותיו, אולם הדבר נודע לחברי ! הנסיון שלי להציג תמונה פחות מכוערת לקשר הזה דרך עוד שקרים לא צלח כלל ואז התחילו הבעיות הרציניות!
חברי טוען שאילולי שיקרתי בהתחלה לא היה מגיע למצב זה!!
כיום אני חייה בגיהנום !! מקלל אותי.. קורא לי בשמות מכוערים.. מקלל את ההורים שלי ואחיותיי ומקלל אותן !!! בלילה הוא רב איתי ומבקש ממני להתרחק ממנו ובבוקר אומר לי שהוא אוהב אותי מאוד והוא לא יכול בלעדיי וכי אמר את מה שאמר אך ורק על מנת להכאיב לי כפי שאני מכאיבה לו במעשיי!!
אני מאוד אוהבת אותו ולא רוצה להיפרד ממנו אך הדבר הפך להיות בלתי נסבל .
מה לעשות ?? בבקשה תעזרו לי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש אהבה שלא מתאימה לזוגיות
דורית כהן27/02/2012דימה היקרה,
אני מעריכה אותך מאוד על שהודית כאן בפנינו לגבי השקרים בתחילת הזוגיות שלך. ברור שאנחנו בתור קוראים יכולים בקלות להבין למה הסתרת מפניו מידע כזה, אבל גם מאוד ברור שהוא, בתור בן הזוג שלך, גילה את כל הדברים האלו לא מפיך והוא איבד את האמון בך בדיוק בתחום שהכי חשוב בזוגיות - היחסים עם פרטנרים אחרים.
אם תוסיפי על חוסר האמון גם את הויכוחים והריבים הסוערים ביניכם, כבר זמן רב, אז שני הדברים האלו מערערים ופוגעים כל הזמן באהבה.
את אומרת שקשה לך לעמוד בגיהנום הזה.
אני חושבת שאם את יכולה להחליט החלטה פנימית שמעכשו את יותר לא משקרת לו,וחושפת בפניו - ביוזמתך - כמה שיותר, ובאה אליו ומבטיחה לו ועומדת בהבטחה הזאת כך שהוא לא יצטרך כל פעם לתחקר אותך ולחפש אותך על שקרים ואי התאמות - לאט לאט ייבנה האמון ביניכם מחדש.
אבל זוהי דרך ארוכה וקשה, והוא לא יוכל לסמוך עלייך לאורך זמן רב עד שזה ישתנה בהדרגה.
לצערי אני צופה לכם המשך ריבים מסוג זה, כי אמון קל מאוד להרוס וקשה מאוד לבנות מחדש.
את יודעת, יש זוגות שיש ביניהם אהבה מאוד חזקה , אבל לא מצליחים ללמוד לחיות יחד כזוג. משגעים זה את זו ורבים יותר מדי. ונושאים של אמון וקנאה הם הנושאים הכי חריפים והכי קשים לריב...
צר לי שאינני יכולה לבשר לך בשורות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר נסיתי וזה לא עזר!
דימה27/02/2012אני מאוד מודה לך על ההתייחסות
ברצוני לציין כי שיקרתי לחבר שלי רק בעניין אחד בנסיוני להסתיר הקשר ההוא!! נסיתי כמה פעמים לפתוח דף חדש ולהדגיש כי אני לא רוצה לשקר לו וכי אני מוכנה לענות על כל שאלה שישאל אולם בכל פעם הוא מוציא אותי שקרנית (למרות שאני לא משקרת) וכשהוא מאשים אותי בשקר אני מרגישה רע מאוד עם עצמי ומרגישה כעס רב בתוכי כי אני לא משקרת!
האם יש דרך אחרת להציל את הקשר הזה ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרו איתי קשר לעזרה
יוסי25/07/2012כדאי להקשיב לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

