מפחדת !

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מפחדת !
    דימה
    26/02/2012

שלום אני בת 34 ויש לי חבר בן 29

אנחנו ביחד כשנה וחצי,
    בתחילת הקשר היינו מאוהבים מעל הראש. הדבר לא נמשך להרבה זמן כך שהתחלנו לריב כל הזמן בהתחלה היו ויכוחים שהפכו למריבות סוערות ואף לאחרונה חבר שלי פוגע בי מילולית.
    הדבר התחיל על רקע קנאת חברי בפרטנרים הקודמים שלי ובמיוחד כשנודע לו שהניהלתי רומן עם גבר נשוי.
    כיום חבר שלי כועס עליי רוב הזמן ומקלל אותי בעקבות כל ויכוח ואומר לי שאני בעיניו לא יותר מזונה בגלל היחסים שלי עם אותו גבר וכל הזמן מאשים אותי שאני עדיין בקשר איתו וכי הוא לא מאמין לי, הוא מאשים אותי שקיימתי יחסי מין עם מאות גברים (למרות שזה לא נכון) ולאחרונה הוא אומר לי כל הזמן שהוא בטוח שאני בוגדת בו עם אחרים! חבר שלי תמיד מדגיש בפני כי הוא חושב שאני שקרנית שלא יודעת לדבר את האמת.
    בכל ויכוח ביננו הוא היה מדגיש כי הוא הגיע למצב הזה רק מאחר ובתחילת הקשר לא סיפרתי לו על הקשר שלי עם הגבר הנשוי והסתרתי את העניין ואף את עניין קשרים אחרים. אציין כי הדבר אכן היה כך, בתחילת הקשר הכחשתי כל קשר עם הגבר הנשוי כי התביישתי מאוד בכך ולא רציתי שאף אחד לא ידע אודותיו, אולם הדבר נודע לחברי ! הנסיון שלי להציג תמונה פחות מכוערת לקשר הזה דרך עוד שקרים לא צלח כלל ואז התחילו הבעיות הרציניות!
    חברי טוען שאילולי שיקרתי בהתחלה לא היה מגיע למצב זה!!
    כיום אני חייה בגיהנום !! מקלל אותי.. קורא לי בשמות מכוערים.. מקלל את ההורים שלי ואחיותיי ומקלל אותן !!! בלילה הוא רב איתי ומבקש ממני להתרחק ממנו ובבוקר אומר לי שהוא אוהב אותי מאוד והוא לא יכול בלעדיי וכי אמר את מה שאמר אך ורק על מנת להכאיב לי כפי שאני מכאיבה לו במעשיי!!
    אני מאוד אוהבת אותו ולא רוצה להיפרד ממנו אך הדבר הפך להיות בלתי נסבל .

מה לעשות ?? בבקשה תעזרו לי !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפחדת !

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש אהבה שלא מתאימה לזוגיות

דורית כהן
    27/02/2012

דימה היקרה,
    אני מעריכה אותך מאוד על שהודית כאן בפנינו לגבי השקרים בתחילת הזוגיות שלך. ברור שאנחנו בתור קוראים יכולים בקלות להבין למה הסתרת מפניו מידע כזה, אבל גם מאוד ברור שהוא, בתור בן הזוג שלך, גילה את כל הדברים האלו לא מפיך והוא איבד את האמון בך בדיוק בתחום שהכי חשוב בזוגיות - היחסים עם פרטנרים אחרים.
    אם תוסיפי על חוסר האמון גם את הויכוחים והריבים הסוערים ביניכם, כבר זמן רב, אז שני הדברים האלו מערערים ופוגעים כל הזמן באהבה.
    את אומרת שקשה לך לעמוד בגיהנום הזה.

אני חושבת שאם את יכולה להחליט החלטה פנימית שמעכשו את יותר לא משקרת לו,וחושפת בפניו - ביוזמתך - כמה שיותר, ובאה אליו ומבטיחה לו ועומדת בהבטחה הזאת כך שהוא לא יצטרך כל פעם לתחקר אותך ולחפש אותך על שקרים ואי התאמות - לאט לאט ייבנה האמון ביניכם מחדש.
    אבל זוהי דרך ארוכה וקשה, והוא לא יוכל לסמוך עלייך לאורך זמן רב עד שזה ישתנה בהדרגה.
    לצערי אני צופה לכם המשך ריבים מסוג זה, כי אמון קל מאוד להרוס וקשה מאוד לבנות מחדש.
    את יודעת, יש זוגות שיש ביניהם אהבה מאוד חזקה , אבל לא מצליחים ללמוד לחיות יחד כזוג. משגעים זה את זו ורבים יותר מדי. ונושאים של אמון וקנאה הם הנושאים הכי חריפים והכי קשים לריב...
    צר לי שאינני יכולה לבשר לך בשורות טובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר נסיתי וזה לא עזר!

דימה
    27/02/2012

אני מאוד מודה לך על ההתייחסות

ברצוני לציין כי שיקרתי לחבר שלי רק בעניין אחד בנסיוני להסתיר הקשר ההוא!! נסיתי כמה פעמים לפתוח דף חדש ולהדגיש כי אני לא רוצה לשקר לו וכי אני מוכנה לענות על כל שאלה שישאל אולם בכל פעם הוא מוציא אותי שקרנית (למרות שאני לא משקרת) וכשהוא מאשים אותי בשקר אני מרגישה רע מאוד עם עצמי ומרגישה כעס רב בתוכי כי אני לא משקרת!
    האם יש דרך אחרת להציל את הקשר הזה ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרו איתי קשר לעזרה

יוסי
    25/07/2012

כדאי להקשיב לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו