מחוייבות או חופש מזוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מחוייבות או חופש מזוגיות
    פשוט
    08/02/2008

שלום,
    ברצוני לדעת מה גורם לאותם אנשים שחוששים מלהכנס לזוגיות, כי הלבד שלהם והחופש שלהם לדעתם "נלקח"?
    האם אלו אנשים שאינם בשלים לזוגיות?
    אינם,אולי,אוהבים את הבן זוג ספציפי על מנת להתחייב אליו?

גם אם היו זמן רב לבד וייחלו לרגעי אהבה, וכשהיא הגיעה..הם עשו הכל על מנת להרחיקה - למה זה?

אשמח לקבל כל תגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחוייבות או חופש מזוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחוייבות או חופש מזוגיות

יונת
    09/02/2008

פשוט שלום,
    לאי מחוייבות לזוגיות יכולות להיות סיבות שונות לכל אחד. וזה יכול להיות מטראומה מהורים שהתגרשו, חוויית קשר חברי בילדות או תקופה אחרת בחיים שלא הצליח והשאיר מישקעים, זה יכול להיות אי בטחון במיוחדותה של האהבה הספציפית ותחושה שזה עוד לא זה. זה יכול להיות פחד נטישה שמתבטא במי ינטוש ראשון. זה יהיה אני ואף אחד אחר לא ינטוש אותי כי ננטשתי בעבר.. זו יכולה להיות תחושה של פחד מלקיחת החופש שנעים לי בו ופחד מבן זוג שתלטן או תלותי ש יגזול אותו ממני.
    הקיצר: הרבה סיבות ואישיות. צריך לבחון לגופו של עניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החוסר..

פשוט
    09/02/2008

אני יודעת שהאדם אוהב אותי..
    ואני יודעת שיש לורצון כלשהו ..
    אבל השאלה היא האם מדובר באמת שאולי הוא לא מספיק אוהב על מנת לוותר על תחביבי הרווקות שלו?
    או שהוא כ"כ פוחד ממשהו?
    ומחוייבות זוהי תלות,אבל לא תלות רגשית..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תנסי לנחש. דברי איתו.

יונת
    10/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו