מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רוצה חוות דעתאני05/03/2012
היי..הכרתי בחור בעבודה והוא ממש נחמד אליי,יצאנו לכמה הפסקות בעבודה ביחד ודיברנו והיה לי ממש מצחיק ונחמד,פתאום כשהוא רצה בחברתי הפסקתי להאשים את עצמי וממש אני חושבת עליו לאחרונה,אני מפחדת שזה שוב הקטע הזה שבמקום להיות עצמאית אני פשוט נדבקת למישהו או משהו בסגנון .אני גם לא בטוחה שהרמזים שהוא שולח לי מפורשים אצלי בדרך הנכונה ,פתאום אחרי שראיתי אותו רציתי לצאת עם החברים שלי וכן הרגשתי חברה של החברים שלי .יצאתי לבר עם חברה הלילה ושוב מצאתי את עצמי שקטה ורצינית אבל כל פעם שאיזה בחור פנה אליי הרגשתי טוב יותר קשורה יותר.מה דעתכם\ן?
אני מרגישה חוטאת או בורחת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך אגב
אני05/03/2012זאת אני שרשמה הרבה הודעות שנמצאת לפני גיוס ואחרי פרידה ..שלא יהיה בלבול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנב..
אני05/03/2012כתבתי את ההודעה האחרונה בהיותי קצת שיכורה ,עכשיו אני מיבבת כמו תינוק בן שנה אני חושבת שפשוט זאת הפעם הראשונה שיוצא לי להכיר מישהו חדש ואני ממש מבולבלת ומפחדת ..לא שאני רוצה מישהו שיממש את העצמאות שלי אלא מחפשת מישהו שאני ארגיש שוב איתו בנוח ושוב אני אוכל להיפתח ולהרגיש בטוחה ולא פגועה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת שלמה בזכות עצמך
מוניקה הרשקוביץ05/03/2012"אני" יקרה,
"תכלית יחסי האהבה אינה לספק לך אדם אחר, שעשוי להשלים אותך, אלא שיהיה לך אדם אחר
שעמו תוכל לחלוק את השלמות שלך." (ניל דונאלד וולש).
אנו יצורים חברתיים ובאופן טבעי מחפשים את האחד/ת שאיתו/ה נוכל לחוש בנוח, שנוכל להיות מי שאנחנו באמת, שנוכל לחלוק עימו את השלמות שלנו. לרובנו המשפחה הגרעינית בילדותנו והזוגיות והמשפחה שאנו יוצרים בבגרותנו מהווים עבורנו את בסיס המספק ביטחון ויציבות. בסיס יציב ואיתן המספק את התחושה שאנו מסוגלים לעשות כל דבר ולממש את כל שאיפותינו, להיות עצמאיים ולצמוח כפרטים וכמשפחה.
למיטב הבנתי, את חווית זוגיות, כנראה זוגיות טובה (גם אם הסתיימה בצורה אשר פגעה בך) אשר יצרה אצלך את כל התחושות המוזכרות לעיל, תחושות של ביטחון ועצמאות וכעת לאחר הפרידה, באופן טבעי, ביטחונך העצמי נפגע. אולם, עלייך להבין כי הוא לא נעלם, הוא נמצא בתוכך ולראיה בכל פעם שאחד מבני-המין החזק שם לב אלייך את מתחילה שוב לחוש טוב יותר ביחס לעצמך, לחוש ביטחון עצמי וכתוצאה מכך את מוצאת את היכולת להתחבר שוב לאנשים אחרים, לחברים וותיקים, לחוש שייכת, לזרום בטבעיות ואף ליהנות מכך.
אל תשפטי את עצמך לחומרה. תחושותייך טבעיות לחלוטין, הרשי לעצמך לחוש אותן ללא ביקורת עצמית. הביקורת העצמית מונעת ממך לחוש טוב ביחס לעצמך, לחוש עצמאות, לחוש ביטחון.
הכרת בחור נחמד בעבודה, הוא מצא חן בעינייך ונראה שזה הדדי, תזרמי עם זה. אל תאפשרי לביקורת העצמית "להכניס" לך לראש רעיונות לא נכונים ולפגוע בתחושת הביטחון והערך שלך בעיני עצמך. את מצאת חן בעיני הבחור הזה בזכות מי שאת. הוא, בניגוד אלייך, רואה את השלמות שבך, נסי להתבונן על עצמך דרך ה"משקפיים שלו" (ושל כל אלה אשר פנו אלייך בבר), נסי לראות את הדברים שהוא רואה ומוצא בך ואולי אז ישוב אלייך ביטחונך ושוב תוכלי לחוש טוב לגבי עצמך גם כאשר את לא נמצאת בזוגיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)