מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אולי היא תהיה שם..casa_npssa06/03/2012
תודה שוב על המענה.
"טוב לנדוד אך טוב יותר לחזור.." באמת שטוב לחזור לכאן.
אני לא הכי יודע מה לעשות. אני מבין ומסכים עם כל מילה בתשובות שכתבת, אך משהו עדיין מקשה להשתחרר. אולי הזמן התרופה הכי טובה?
אני מתכוון להגיע לאירוע היום בערב, ואני כבר יודע שגם היא מוזמנת. חוסר הוודאות של ההגעה שלה הוא מטרד רציני בשבילי, לא יודע למה לצפות. כל פעם שהיא קרובה הלב שלי דופק חזק חזק ואני מתרגש, לא לטובה לרוב.
הביקור אצל המשפחה עשה בהחלט טוב, אבל גם הוכיח לי שכרגע לפחות אני לא מסוגל לנהל מערכת יחסים או קשר עם אף אחת אחרת, וזה בסדר. אני פשוט לא פנוי רגשית.
טוב, C'est la vie !
חג פורים שמח לכולם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזמן עושה את שלו....
עדי בדיחי06/03/2012הי לך שוב וערב טוב,
עצתי היא- אל תנסה לשחרר בכוח. הזמן הוא אכן התרופה הטובה ביותר, התופעת לוואי של התרופה הזאת- היא שהכל הולך ומשתחרר לאט.. כמו בהשהייה. אל תנסה לבדוק כל פעם האם השתחררת או לא, נסה לזרום עם המציאות ועם הנתונים כפי שהם.
אני מאוד מסכימה עם מוניקה- עליך לקבל החלטה לגבי הבחורה הזאת, החלטה שתהיה שלם איתה. כשתגיע לזה אתה תדע לפי הסימן- אתה כבר פחות תתרגש כשהיא שם.
לגבי קשרים חדשים- כפי שהתחלתי, גם לגבי זה- נסה לשחרר. קשרים חדשים יגיעו, התנסויות חדשות ומעניינות גם יופיעו בחייך- ברגע שתאפשר להן לבוא. כל זה זהו תהליך ארוך של זמן. בכל פרידה, בכל אובדן, צריך לדעת גם לעכל את החוויה ומשם להמשיך. כשמודעים לעיבוד החוויה ומקדמים אותו- קל יותר גם להשתחרר ולשים את העבר-בעבר. נשמע שאתה מאוד טוטאלי בקשר רציני וגם זו תכונה טובה- להיות רציני, מסור ומודע לרגשותיך.
בהצלחה רבה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)