בוכה בוכה ולא מצליחה להירגע, המשך..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בוכה בוכה ולא מצליחה להירגע, המשך..
    מעיין
    06/03/2012

לא יכלתי לכתוב את זה מתחת לתגובה שלך אז אני כותבת בנושא חדש

היום אחרי שיחה שלו, רציתי לדעת על מה הוא עומד ושאלתי אותו עם מחר הוא יגיד לי שלום כיאילו עם נשיקה הוא אמר שכן, ואז שאלתי אותו מה יהיה שבוע הבא הוא אמר מה שאמרתי לך אמרתי מה מה אמרת לי הוא אמר אני לא רוצה להגיד את זה שוב, ועוד פעם אמרתי נו דיי חאלס תפסיק אתה פוגע בי אני לא רוצה לאבד אותך וכול מיני מילים, שאלתי אותו אז למה אתה ממשיך להיתקשר עלי למה אתה מזמין אותי לסרט למה ביקשת ממני שאני ישלח לך הודעה (סתם כי באלך לקרוא את ההודעה בבוקר) למה היתקשרת עליי באמצע הלילה? הוא ענה לי כי אני דואג לך, ואמרתי לו שאני כן מרגישה שאנחנו צריכים להיות ביחד אני לא סתם אומרת ובאמת אני לא סתם אומרת לו אני מרגישה את זה שאנחנו צריכים להיות ביחד, כי כמה אני רודפת אחריו ונלחמת עליו בחורה אחרת ממזמן כבר הייתה נשברת מזה אבל אני נלחמת על ההאהבה שלנו ואני מרגישה שאנחנו צריכים להיות ביחד, ביקשתי ממנו הזדמנות שיתן לעצמו הזדמנות לרצות אותי הוא אמר שהוא יחשוב על זה ומחר אנחנו נדבר אבל הרגשתי בקול שלו שהוא מבין אותי והקשיב לי, אמרתי לו רק לפחות תתן לעצמך הזדמנות ועם לא תצליח אני מבטיחה שאני עוזבת אותך לפחות רק שינסה כי באמת שאני מרגישה שאנחנו לא צריכים להיפרד.
    מה את אומרת על זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות מושתתת על רצון שני הצדדים

מוניקה הרשקוביץ
    06/03/2012

מעיין יקרה,

מאחלת לך הצלחה במיזם שלך. מקווה שהוא באמת הקשיב למילים ולא רק שמע את קולך, מקווה שהוא חש את אהבתך הרבה אליו דרך המילים. אני מקווה שדברייך באמת "נגעו" בו ושהוא בכל זאת יחשוב על זה.
    יחד עם זאת עלייך להביא בחשבון שהוא עשוי לחשוב על זה ובכל זאת להגיע לאותה החלטה ולהיפרד. בנוסף, גם אם הוא בכל זאת יחליט לתת לכם הזדמנות נוספת הוא עשוי לחזור על התנהלותו זו לאחר ההזדמנות הזו ובסופו של דבר, להיפרד.
    נסי לראות את הדברים בראייה מפוקחת ככל שתוכלי ולא להיאחז בתקווה שאולי...כך תצליחי לרכך את עוצמת האכזבה במידה והוא בכל זאת יעמדו בהחלטתו.
    עבורך, הפסיקי את המרדף אחריו. כפי שכתבתי לך, זוגיות מושתתת על רצון הדדי ובוודאי לא היית רוצה שהוא "ימשוך" עוד קצת רק כי רדפת אחריו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו