מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- למוניקה..לא נותן לי להוסיף תגובה.מעיין06/03/2012
אבל אני אומרת לך הלב שלי מרגיש שכן אנחנו צריכים להיות ביחד,
באמת אני לא סתם יגיד ישלי הרגשה כזאת
ואולי אולי עם הזמן ועוד קצת זמן שבאמת נצטרך להיפרד אולי הפרידה תיהיה יותר קלה כי בנתיים הלב שלי לא נותן לי את האפשרות הזאת להיפרד פשוט לא נותן לא יכולה!
עם מחר הוא אומר לי שהוא נותן לעצמו הזדמנות אני יתן את כול כולי, לא יחפור לו כמו פעם...לא יעצבן אותו...שיעשה מה שבאלו...וכול מיני מה עוד את ממליצה לי לעשות בשביל שיחזור לו החשק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעיין
מוניקה הרשקוביץ07/03/2012מעיין יקרה,
אני משוכנעת שאת חשה שנועדתם זה לזו ושאתם צריכים להיות יחדיו לנצח.
את מכירה אותו טוב ממני ולכן לא אוכל לענות על שאלתך. יחד עם זאת, הייתם יחד תקופה ארוכה ושניכם הייתם בקשר מרצונכם כך שנראה לי שהדבר הנכון ביותר הוא לנסות לשחזר את הטוב שהיה ולהזכיר לו עד כמה כיף לכם יחד ומהי הסיבה או הסיבות אשר בעטין הוא בחר להיות חלק מהזוגיות שלכם לאורך כל-כך הרבה זמן. אולי כך תוכלי לממש את יעדך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)