מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוות דעת-תגובה למוניקהאני07/03/2012
חשבתי על זה ו..יכול להיות שהוא גם סתם נחמד אליי כי אני בן אדם נחמד ומצחיק לנו ביחד לאו דווקא בקטע רומנטי ,גם זה טוב ועושה לי מצב רוח ,זה יישמע מעט פתאטי אבל מאז שאני ככה דלוקה עליו ישלי מצברוח מרומם ואני אוכלת הרבה יותר מפעם ושמחה לצאת ומרגישה יותר טוב ושמקבלים אותי.חברה שלי אמרה לי שזה לא טוב ושכאילו כשיש לי מישהו בראש או מישהו במציאות הוא בשבילי יותר מחבר וגם סוג של אבא ושהוא מקנה לי את העצמאות שלי .אני לא בטוחה כל כך שזה נכון ,אולי אני צריכה קשר יותר קרוב ואנשים יותר רגישים כמו הבחור מהעבודה למשל שצוחק איתי גם באופן פרטי ,על מנת להרגיש כיף וטוב .
..יכול להיות שחזרתי על דברייך בנוסח שונה כי פשוט הבנתי אותם בעצמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "אני"
מוניקה הרשקוביץ07/03/2012"אני" יקרה,
כתבת בפנייתך "אני בן אדם נחמד...". אני מאמינה שאת הרבה יותר מ"נחמדה" (כי זו מעין הגדרה "פרווה" כזו...) אולם, העובדה שאת מתחילה להבחין שוב בדברים טובים בעצמך מעידה על "שובם" של ההערכה והביטחון העצמיים ועל הכרתך בהם.
קשר נרקם הודות ל"כימיה" ולהתאמה בין שני האנשים אשר יוצרים אותו, ללא קשר למהות ולטיב הקשר. כך גם הקשר אשר נוצר ונרקם בינך לבין הבחור מהעבודה. אתם נהנים זה בחברתה של זו בזכות היותכם מי שאתם על אישיותכם השלמה והמלאה. כלומר, לאחר ש"גילית" מחדש, גם אם לא במודע, את עצמך את נמצאת בקשר מולו, על אישיותך השלמה, בזכות עצמך. הוא מבחינתו אוהב את מה שהוא מוצא בך ולראיה הוא מבלה בחברתך.
לשאלתך, לא רק שהבנת את כוונתי אלא שאת כנראה גם חשה שכך הוא ולכן את "מתחברת" לדברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)