מוניקה הרשקוביץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מוניקה הרשקוביץ
    מעיין
    07/03/2012

היי חזרתי מהפגישה עם החבר שלי,
    אז ככה אחרי השיחה שלנו חזרנו אפשר להגיד שהוא אמר בעצמו טוב אני נותן לעצמי הזדמנות והוא שאל עם לא ילך מה נעשה אמרתי לו פשוט אני יעזוב אותך והוא אמר ומה יהיה איתך אמרתי יהיה טוב והוא דואג לי כול כך חמוד הוא אמר אני לא רוצה שלא תבואי לבית ספר או תיהיה עצובה והוא אמר שהוא עדיין מרגיש משהו בגלל זה הוא גם ניפגש איתי וניתן לעצמו הזדמנות, אמרתי לו שיקשיב לי שאני מרגישה מה טוב לנו ואנחנו לא יכולים להיפרד וזהו אני כול כך שמחה עכשיו חיבקתי אותו ואני מאושרת:):):):)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוניקה הרשקוביץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעיין

מוניקה הרשקוביץ
    07/03/2012

מעיין יקרה,

תודה על שבחרת לשוב ולעדכן אותנו כאן בפורום גם כעת, כאשר הדברים מסתדרים עבורך.
    נראה שניחנת ביכולת שכנוע ושאת יודעת כיצד לגרום לאנשים סביבך להקשיב לך ולקחת את דברייך לתשומת ליבם. כמו כן, את יודעת "על אלו כפתורים ללחוץ" אצל האחר כך שהוא לא רק יקשיב לך אלא יפעל, בסופו של דבר, על-פי רצונך.
    החלטיותך ונחישותך הינן שתי מתנות בהן בורכת אשר תעמודנה לזכותך בכל צומת בחייך ומול כל אתגר.
    כל הכבוד לך על שהצלחת לגרום לבחור לחזור בו מהחלטתו.
    מאחלת לכם זוגיות טובה, מאושרת וארוכת-טווח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו