נתק בזוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נתק בזוגיות
    יואל
    10/02/2008

שלום לכם כתבתי כאן את הבעיה שלי הלכנו ליעוץ דברנו היא ביקשה את אישתי לשיחה דחופה פעם או פעמיים ואחריי זה אותי היא הלכה פעם אחת שעה ישבה אצלה אחריי זה אמרה לשאני והיא צריכים לבוא לשיחה
    אנחנו מדברים בבית חופשי על הכול צוחקים עושים הכול ביחד המצחיק הוא שלפעמים יש לה פיקים היא לא מדברת ואני מנסה לפתוח שיחה והיא עונה כן ולא ופתאום היא מדברת בלי הפסקה והשיחה זורמת וגם אני מנסה להתקרב בלילות מלטף אותה מגרד לה את הגב מתחת לחולצה וגם מכניס יד לתחת למיכנס היא אוהבת שמגרדים לה את הישבן היא נהנת מיזה .
    אני מנשק אותה בגב אבל מצידה היא לא מגיבה כלום למה לגרד זה טוב אבל לתת לי קצת יחס ?
    היא ממש הורידה לי את הביטחון מפחד לזרום עוד לא יודע אך תגיב .
    כהה לחיות בלתי אפשרי אני גבר יש לי צרכים ואני מאוד אוהב אותה ואני לא מחפש בחוץ כי אני לא כזה.
    ביום המשפחה קניתי לה תחתונים חוטיני מה שהיא אוהבת קונה לה שוקולד מה שהיא אוהבת ממש מטפל בה כמו פרח מה שהיא רוצה עושה לה
    לחיות כה קשה לי מה היא רוצה?
    חברים אין לה מלומדים שתגיד לי שהיא התקדמה אפלו בגרות אין לה
    לא יכול לחיות ככה מרגיש שהיא מותחת את החוט יותר מידיי ואני מרגיש שהחוט ניקרע ואני לא רוצה שיקרע ואנחנו לא רבים מדברים רגיל
    מה הבעיה שלה עזרו לי בבקשה יתכן שהיא עוברת משבר היא בת 38
    רוצה מאוד לצאת איתה לכול מקום אבל פוחד מאוד מאוד 22 שנה של אמון ירדו לטמיון היא היתה העיניים שלי סמכתי מאוד על אישתי אחריי היעוץ זה כבר לא היה מה שהיה איתה כי משהוא כבה בי האמון השתנה
    תודה יואל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נתק בזוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות שעוברת שינויים ותהפוכות

דורית כהן
    11/02/2008

יואל היקר, אתה מספר על השינוי שאשתך עוברת ועל התחושה שלך שהכל ביניכם השתנה ושאתה לא יודע כבר איך להתנהג איתה, מה כן לעשות ומה לא לעשות.
    תראה, אצל רוב הזוגות חיי הנישואין עוברים מידי פעם תהפוכות ושינויים, בדרך כלל כאשר אחד מבני הזוג עובר עליו משהו חדש, שקודם לא היה. ברור לי שמשהו עובר עליה, וזו גם הסיבה שהיועצת ביקשה להיפגש במיוחד איתה בנפרד, כדי לבחון איתה מה קורה ולמה. יואל, אני מציעה לך לא להיאחז במה שהיה ביניכם, כי אתה צריך לקלוט שהדברים הולכים להשתנות.
    נסה להיות קשוב מה עובר על אישתך, להבין אותה, כרגע כל מה שקורה איתה מאיים עליך ואתה רק רוצה שזה יעבור ויחזור הכל לקדמותו - לצחוקים שלכם ולכיף שנהגתם לעשות. אבל נישואים זה לטוב וגם לרע... וכיום עובר עליה משהו לא כל כך טוב. נסה להבין זאת ולראות איך את המתארגן עם השינוי. האם אתה יכול להיות יותר עצמאי? כתבת שהיא היתה "העיניים שלך". אולי אתה יותר מדי תלוי בה, וזה יוצר אצלה עול כבד מדי? זה לא מצב בריא. תראה אם אתה יכול לתפוס יותר עצמאות. נסה להיעזר בכיוון הזה ביועצת שלכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו