מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתלבטת מה לעשות ...דנה08/03/2012
אני בת 32 , לפני כמה חודשים יצאתי עם בחור בן 38, הקשר זרם ממש טוב בשבועות הראשונים, לי הייתה הרגשה שהדברים זורמים ממש טוב, התקשורת הייתה טובה, אני חושבת שמאוד נמשכנו זה לזה, הבקיצור הייתה לי הרגשה ממש טובה לגבי הקשר הזה.
אחרי כמה שבועות התחלתי פתאום לחשוש מכיוון שהתחלתי לפתח אליו רגשות ואני חושבת שהוא שם לב שאני יותר סגורה פתאום, אבל לא בצורה היסטרית. שמרתי על עצמי, אך יחד עם זה השתדלתי מאוד להיות אני. לאחר כחודש בערך שמתי לב שישנה ירידת מתח מצידו, הוא יצא לאיזה מסיבה מהעבודה ולא דיברנו כל היום. למחרת שלחתי לו הודעה אם הכל בסדר איתו בגלל שלא שמעתי ממנו בכלל, באותו יום הוא התקשר בשביל בעצם להגיד שהוא לא בטוח לגבי המשך הקשר. הייתי כנה איתו ואמרתי שאני מתפלאת, כי אני הרגשתי שהדברים זורמים ממש טוב ושיש בעצם הכל, תקשורת ומשיכה, אז אני לא כל כך מבינה את התגובה שלו, אבל אמרתי שזו החלטה שלו, כך הדברים הסתיימו והמשכתי הלאה בחיי.
לפני כמה ימים קיבלתי ממנו הודעה שכבר הרבה זמן הוא רוצה לדבר איתי ולשאול מה קורה איתי, אך חושש שאני לא אהיה מעוניינת, איך עליי להגיב, איך לקבל את זה? אני די חוששת, כיוון שהוא די איכזב אותי בסוף הקשר. האם הכוונה שלו רומנטית? איך לבחון זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם הפגיעה לא חמורה-לנסות שנית
עדי בדיחי09/03/2012הי דנה,
את מתארת מערכת יחסים שיש בה הכל לדברייך- כנות, משיכה ותקשורת. סביר להניח שבמהלך הקשר שני הצדדים ירגישו שונה, ולא תמיד עוצמת האהבה או החיבור יהיו זהים. יאמר לזכותו כי החבר סימן לך ולא השלה אותך והיה כן איתך. מספר חודשים או כמה זמן שחלף גרמו לו לרצות להתעניין בך שוב. הכדור כעת בידייך-
האם את מוכנה למרות האכזבה והדחיה- לתת לו הזדמנות נוספת ובכל אולי לשמוע יותר הסברים על מה עבר עליו, וללמוד יחד להמשך? אם זה משהו בתוך הקשר אפשר לנסות לעבוד עליו שוב יחד.
או- להחליט שהדחיה היתה לך קשה מדי ואת לא רואה אותו בהמשך חייך, ובכך למעשה לא להענות לבקשתו או לשאלותיו לגבייך.
יתכן והסגירות שלך אולי גם תרמה משהו לתחושותיו שלו? שווה לבדוק.
בכל אופן ההמלצה שלי היא- אם לא נפגע האמון באופן משמעותי, אם סה"כ מדובר בבחור חיובי שגם לו מותר לחשוב מדי פעם ולעשות "פסקי זמן", ואת כן רואה אותו כמתאים לך- עשי צעד לקראתו. אולי זה ישתלם לך ובכך מצאת את אהבת חייך?
אין לדעת אם כוונתו רומנטית אך ניתן אולי להניח זאת כיוון שסוג הקשר ביניכם עד לא מזמן היה עם אופי רומנטי. אם את עונה לו- בדקי כבר בהתחלה מה כוונתו. בכך גם תראי שאת חותרת לתכל'ס (מה רצונך, למה פנית אליי) ולא מתכוונת למרוח.. ולא מאוד קלה להשגה מאידך.
שבת שלום ובהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)