מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לחברה שלי יש הרבה "נסיון"אורי08/03/2012
אני בן 23 יש לה חברה מקסימה בת 23 גם כן ואנחנו יוצאים מספר חודשים
היא טובה אליי ואני טוב אליה והיחסים מצויינים
הבעיה היחידה היא שיש לה "עבר" נרחב כלומר
היא שכבה בחיים שלה עם 20 גברים וגם עם חבר טוב שלי (בסטוץ)
זה מאוד מפריע לי וקשה לי עם זה, אני לא יודע מה לעשות
מצד אחד אני מאוד אוהב אותה ומצד שני זה כמו עצם בגרון
האם משהו לא בסדר בי???
בבקשה תעזרו לי......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתת לזה עוד זמן ולקבל החלטה
עדי בדיחי09/03/2012הי אורי,
הסוגיה הזאת עולה פה מדי פעם ובעוצמות שונות. העובדות על העבר של חברתך לדאבוני יכולות להמשיך ולהציק לך.. בעיקר שגם חבר שלך מעורב..
אני לא חושבת שמשהו לא בסדר בך- העולם שלנו בנוי כך, שה"דעה המקובלת" היא שגברים יכולים להגיע עם הרבה ניסיון עם בנות המין היפה, אך כשאשה מגיעה עם כזה ניסיון זה פחות מושך ופחות מוערך. ולכן אין שום דבר לא בסדר בך שאתה פועל למעשה בהתאם לנורמות מאוד מקובלות בחברה שלנו- על אף שהיא חברה כביכול פתוחה וליברלית.
השאלה הנשאלת היא האם אתה מסוגל לשים את הבחירות שלה כאדם פרטי- בעבר שלה- ולראות בה כשותפה רק שלך הפעם לחיים משותפים, לנסות להבין שגם לה יש יצר וחשקים בעוצמות שונות ולהמשיך הלאה. או- שזה חזק ממך וגדול ממך ובמצב כזה תצטרך לשקול שוב את המשך הקשר.
אני ממליצה לתת לזה עוד צ'אנס, לשים לך למטרה כרגע לבדוק רק את מה שאתה מרגיש מול המצב הזה- האם אני מסוגל להניח לזה כי היא סה"כ אדם פרטי וחייה את חייה האישיים עד שפגשה בך.. או שהעבר שלה רודף אותי בהווה ואני זקוק למישהי שמרנית יותר להבא. תן לעצמך זמן לחשוב על זה כדי שלא תפספס קשר שיכול להיות סה"כ חיובי לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)