לחברה שלי יש הרבה "נסיון"

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לחברה שלי יש הרבה "נסיון"
    אורי
    08/03/2012

אני בן 23 יש לה חברה מקסימה בת 23 גם כן ואנחנו יוצאים מספר חודשים
    היא טובה אליי ואני טוב אליה והיחסים מצויינים
    הבעיה היחידה היא שיש לה "עבר" נרחב כלומר
    היא שכבה בחיים שלה עם 20 גברים וגם עם חבר טוב שלי (בסטוץ)
    זה מאוד מפריע לי וקשה לי עם זה, אני לא יודע מה לעשות
    מצד אחד אני מאוד אוהב אותה ומצד שני זה כמו עצם בגרון
    האם משהו לא בסדר בי???
    בבקשה תעזרו לי......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחברה שלי יש הרבה "נסיון"

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לתת לזה עוד זמן ולקבל החלטה

עדי בדיחי
    09/03/2012

הי אורי,

הסוגיה הזאת עולה פה מדי פעם ובעוצמות שונות. העובדות על העבר של חברתך לדאבוני יכולות להמשיך ולהציק לך.. בעיקר שגם חבר שלך מעורב..

אני לא חושבת שמשהו לא בסדר בך- העולם שלנו בנוי כך, שה"דעה המקובלת" היא שגברים יכולים להגיע עם הרבה ניסיון עם בנות המין היפה, אך כשאשה מגיעה עם כזה ניסיון זה פחות מושך ופחות מוערך. ולכן אין שום דבר לא בסדר בך שאתה פועל למעשה בהתאם לנורמות מאוד מקובלות בחברה שלנו- על אף שהיא חברה כביכול פתוחה וליברלית.
    השאלה הנשאלת היא האם אתה מסוגל לשים את הבחירות שלה כאדם פרטי- בעבר שלה- ולראות בה כשותפה רק שלך הפעם לחיים משותפים, לנסות להבין שגם לה יש יצר וחשקים בעוצמות שונות ולהמשיך הלאה. או- שזה חזק ממך וגדול ממך ובמצב כזה תצטרך לשקול שוב את המשך הקשר.

אני ממליצה לתת לזה עוד צ'אנס, לשים לך למטרה כרגע לבדוק רק את מה שאתה מרגיש מול המצב הזה- האם אני מסוגל להניח לזה כי היא סה"כ אדם פרטי וחייה את חייה האישיים עד שפגשה בך.. או שהעבר שלה רודף אותי בהווה ואני זקוק למישהי שמרנית יותר להבא. תן לעצמך זמן לחשוב על זה כדי שלא תפספס קשר שיכול להיות סה"כ חיובי לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו