מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבקשת יעוץ מה לעשותפרי10/02/2008
שלום לכולם אני בחורה חולה עם מחלת שרירים שבשעות הבוקר לא מתפקדת זו מחלה עם עליות וירידות יש לי בעיה ביני לבין בעלי יש הרבה מתח בגלל הילדים אנחנו רבים די הרבה יש לי ילד עם בעיות קשב וריכוז בעלי לא יודע להתיחס לבן שלי יפה הוא תמיד מעליב ופוגע בו בצורה שאני לא יכולה לשתוק על זה תמיד אמרתי לו שאני יעיזוב אותו ויתגרש ממנו עם הוא לא ישנה את היחס שלו כלפי הילדים אז הוא עונה לי תשובה שאני לא שווה כלום בלעדיו כי הוא לוקח לי את הילדים בבוקר לגנים מכיון שאני לא מסוגלת לתפגד מה עלי לעשות כדי להמשיך אלאה עם אני באמת חושבת שזה כבר הסוף וזה פרידה איך אני אטפל בילדים וישלח אותם לגנים בכחות עצמי אני רוצה להתגרש אבל פוחדת מאוד שאני לא יצליח להסתדר בכחות עצמי תעזרו ליי בבקה תציאו לי מה לעשות עם עלי לאשאר ולסבול את כול הפגיעות האלה מבקשת עזרה דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות לפסיכולוג בית הספר
דורית כהן11/02/2008פרי היקרה, מה שאת מתארת הוא מאוד בעייתי, קשה לך קודם כל עם עצמך, בגלל המחלה הקשה, ומאוד חשוב לך לעשות את הדברים בצורה טובה עם הילדים וקשה לך עם ההתנהגות של בעלך כלפי הילד. העניין הוא שדווקא כאשר ישנם כל כך הרבה קשיים (ואני בטוחה שגם לבעלך המצב מאוד קשה כי רובץ עליו עול גדול מאוד גם פיזית וגם נפשית, ואולי גם בעיות הפרנסה, ועוד יותר קשה כאשר הוא עושה מה שהוא יודע לעשות, כמיטב יכולתו, וחוטף ממך הערות וביקורת. אני מניחה ששניכם עושים כמיטב יכולתכם, ולמרות זאת יש בעיות בתקשורת שלכם ויש בעיות אובייקטיביות עם הילד.
מה דעתך שתיעזרי במסגרות החינוכיות מסביב לילד שלכם על מנת לקבל ייעוץ והדרכת הורים? ישנה מסגרת שנקראת שפ"ח - שרות פסיכולוגי חינוכי, בכל מועצה עירונית או אזורית, ויש להם נציג בכל מקום חינוך, בכל בית ספר, או גן. בבית הספר הנציגה היא היועצת החינוכית, ואילו בגן - הגננת הטיפולית. ואת צריכה לפנת אל המחנכת או הגננת שעובדות עם הילד ולבקש פגישה עם פסיכולוגית חינוכית. מאוד יתכן שזה יאפשר לכם להיפגש עם פסיכולוג ולקבל הרבה הדרכה וגם בין היתר לעבוד על בעיות התקשורת שלכם. אל תרימי ידיים כה מהר, יש פתרונות שיכולים מאוד להקל, הרי גם בעלך סובל מאותם דברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)