מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך לגרום למישהי לצאת אתךאיתן09/03/2012
נפרדתי מחברה שלי לפני 3 חודשים אחרי קשר ארוך.
לאחרונה פגשתי מישהי שלומדת אתה באותה פקולטה. לא בכיתה אבל הן מכירות וביחסים טובים. לפני כן לא הכרתי את הבחורה.
אני מעוניין לצאת אתה.
ניסיתי להזמין אותה אך היא טענה שהיה נחמד להיפגש והיא הייתה שמחה אך זה לא נראה לא מתאים כי היא ביחסים טובים עם האקסית.
הסברתי שאין כל קשר לאקסית, לא ייחסתי לכך חשיבות כי הן באותה כיתה והיא פשוט הקסימה אותי. וביקשתי שתחשוב על זה בשנית.
לצערי היא לא שינתה את דעתה.
האם לדעתכם יש דרך אחרת לגרום לה להסכים. אני לא מעוניין לכפות עליה שום דבר, ואני מבין את המקום ממנו היא מגיעה, אבל היא מאד מאד מושכת אותי וקשה לי לוותר על זה בגלל שהן מכירות וביחסים טובים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש הרבה דגות ששוחות יפה, דווקא היא?
עדי בדיחי11/03/2012הי איתן,
אני מניחה שאתה אותו איתן של ההודעה הקודמת.
אתייחס עניינית לשאלתך-
אני יכולה להבין את הבחורה שלא מעוניינת לצאת איתך כדי לשמר את החברות עם האקסית. זה לא משנה האם הן באותה כיתה, פקולטה וכו'. זה משנה מהו טיב היחסים, וכנראה בעיניה טיב היחסים טוב מכדי לצאת עם מישהו שעלול לפגוע במערכת היחסים בין שתי החברות האלו.
מעבר לזה, ובהתייחס למה שכתבתי לך קודם, לא בטוח שזה הצעד הנכון לעשות- להמשיך להתקרב לחברות שלך וע"י כך להיתקל בה- זכור כמה זה כואב. לפתח קשר כלשהו עם חברה שלה- עלול לא רק להמשיך לצרוב לך אלא לפגוע בה ביותר. האם לשם הכוונה?
אני מציעה, שאם אתה מחליט להמשיך הלאה- נתק עצמך בכלל מהמעגל שלה. לגמרי. יש המון דגות יפות ששוחות טוב בים... לצערי אין אפשרות לשכנע את מי שלא מוכן להשתכנע פעמיים. כבד את רצונה והמשך הלאה לדגיגה הבאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)