איך לגרום למישהי לצאת אתך

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך לגרום למישהי לצאת אתך
    איתן
    09/03/2012

נפרדתי מחברה שלי לפני 3 חודשים אחרי קשר ארוך.
    לאחרונה פגשתי מישהי שלומדת אתה באותה פקולטה. לא בכיתה אבל הן מכירות וביחסים טובים. לפני כן לא הכרתי את הבחורה.
    אני מעוניין לצאת אתה.
    ניסיתי להזמין אותה אך היא טענה שהיה נחמד להיפגש והיא הייתה שמחה אך זה לא נראה לא מתאים כי היא ביחסים טובים עם האקסית.
    הסברתי שאין כל קשר לאקסית, לא ייחסתי לכך חשיבות כי הן באותה כיתה והיא פשוט הקסימה אותי. וביקשתי שתחשוב על זה בשנית.
    לצערי היא לא שינתה את דעתה.
    האם לדעתכם יש דרך אחרת לגרום לה להסכים. אני לא מעוניין לכפות עליה שום דבר, ואני מבין את המקום ממנו היא מגיעה, אבל היא מאד מאד מושכת אותי וקשה לי לוותר על זה בגלל שהן מכירות וביחסים טובים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לגרום למישהי לצאת אתך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש הרבה דגות ששוחות יפה, דווקא היא?

עדי בדיחי
    11/03/2012

הי איתן,

אני מניחה שאתה אותו איתן של ההודעה הקודמת.
    אתייחס עניינית לשאלתך-
    אני יכולה להבין את הבחורה שלא מעוניינת לצאת איתך כדי לשמר את החברות עם האקסית. זה לא משנה האם הן באותה כיתה, פקולטה וכו'. זה משנה מהו טיב היחסים, וכנראה בעיניה טיב היחסים טוב מכדי לצאת עם מישהו שעלול לפגוע במערכת היחסים בין שתי החברות האלו.

מעבר לזה, ובהתייחס למה שכתבתי לך קודם, לא בטוח שזה הצעד הנכון לעשות- להמשיך להתקרב לחברות שלך וע"י כך להיתקל בה- זכור כמה זה כואב. לפתח קשר כלשהו עם חברה שלה- עלול לא רק להמשיך לצרוב לך אלא לפגוע בה ביותר. האם לשם הכוונה?

אני מציעה, שאם אתה מחליט להמשיך הלאה- נתק עצמך בכלל מהמעגל שלה. לגמרי. יש המון דגות יפות ששוחות טוב בים... לצערי אין אפשרות לשכנע את מי שלא מוכן להשתכנע פעמיים. כבד את רצונה והמשך הלאה לדגיגה הבאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו