עדי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עדי
    eden
    15/03/2012

אני לא ממש זוכרת מה רשמתי. תודה על כל המילים על אומץ. את מחזקת אותי בהכל וגם פה, תודה רבה!

גם אני שמחה על הקשר שלי עם אורי, מברכת עליו כל יום. מקווה באמת שנצליח לשמור עליו ולא להרוס אותו לאור ההסדרים החדשים. הכי חשוב שאצליח להיות אמיתית איתו – מהבטן כמו שאת אומרת – להתקשר כשאני רוצה, ליזום אם בא לי, לדבר, לשתף, בלי לחשוב יותר מידי – מה איך האם ולמה. כי בעניין הזה אני מרגישה שקצת חזרתי אחורה. אומנם אחרי השיחה השניה חשתי הקלה כלשהי, אך עדין אני מעט מהססת לפני שאני עושה משהו שקשור בו – חייבת להיפטר מזה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר להצליח עם עבודה נכונה

עדי בדיחי
    15/03/2012

הי עדן וערב טוב,

אני שמחה לעידכונייך ולעזור לך תמיד.

לגבי מה שכתבת- ההיסוס הזה נובע מהחשש לאבד או להרוס פי שהצגת בתחילת הפוסט שלך. החשש הזה קורה לנו בקשרים משמעותיים שיש בהם מרכיבים רגשיים לא מבוטלים- כמו מה שקורה לך כאן, ולכן טבעי שתרצי לבקר ולבדוק כל התנהגות שלך מולו. החופשיות עליה את מדברת תוכל להגיע עם הזמן ועם עבודה עצמית שלך, אולי מה שיעזור לכך לבוא יותר מהר היא המחשבה שבעצם קשר הוא לא ממש אמיתי עד שאת מרגישה בו לגמרי "את" וחופשיה לבטא את עצמך. ולשם יש לחתור בכל מערכת יחסים- ובעיקר אלו שחשובות לך. כיוון שאם לא נהיה לגמרי אנחנו- משהו יהיה שם חסר.

אז קחי זאת כדבר טבעי ובכל שיחה איתו השתדלי להיות כמה שיותר "את"- אני מאמינה שזה גם מה שהוא היה רוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו