מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- למי פונים במקרה שלנו ?אנמונימי אחד15/03/2012
אנחנו זוג בני 28 לערך, כבר 10 שנים ביחד
הסקס לא טוב, פשוט לא טוב
שנינו היינו הראשונים אחד של השני
אנחנו במקרה הטוב מנסים פעם בחודש, כואב לה מאוד בחדירה והיא מתקשה להיכנס לאווירה, לא בא לה כמעט אף פעם.
אני מאוד מבין ומתחשב (אחרי הכל 10 שנים ועוד כמעט אין סקס), ואפילו אני חושב שהקשר שלנו כל כך חזק שאנחנו מצליחים לשרוד כל כך הרבה בלי סקס כמעט.
החלטנו ללכת לייעוץ, אבל אני לא יודע מה אנחנו מחפשים, סקסולוג ? יועץ זוגי ? רופא נשים ? אלוהים יודע מה יש עוד :)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכל מי שהזכרת
עדי בדיחי15/03/2012שלום אנמונימי אחד,
ראשית טוב שאתם רוצים לפנות לעזרה. אין שום סיבה להמשיך לחיות בתסכול כזה ויש פתרונות רבים שאפשר לחשוב עליהם עם יעוץ מתאים.
אז למי פונים? אני חושבת שכל מה שהזכרת הוא רלוונטי. אני בעד "לתקוף" מכל הזוויות- רופא נשים טוב יכול לעזור בכל נושא אי הנוחות ולבדוק פזיולוגית האם יש גורמים לבעיה או כאלה שמוסיפים לה. יעוץ זוגי עם דגש על הבעיה בנושא האינטימי יכול לסייע- וכאן אני ממליצה על דורית שזה חלק מהמומחיות שלה- ואני מאמינה שהיא כבר תוכל לסייע ולכוון לטיפול סקסולוגי- אם בכלל יהיה צורך.
חשוב לדעת- יש אפשרות שהפער ביניכם נובע ממשהו עמוק שטבוע בכל אחד מכם. הצורך והתשוקה אצל כל אחד שונה, ולכן יש סיכוי שתצטרכו ללמוד איך בכל זאת לבוא אחד לקראת השני למרות הפערים ביניכם (אם לא תצליחו ממש לצמצם אותם). דבר שני- יתכן והאינטימיות נפגעת כי חסר משהו מהותי בקשר- לא פעם הגוף מאותת לנו על משהו עמוק הרבה יותר. למרות שזה נראה כרגע דמיוני, אולי יש משהו שישתחרר בטיפול הזוגי שתיקחו- והמגע ביניכם יהפוך למשהו אחר תוך כדי כמעט מבלי "לעבוד" עליו באמת.
מאחלת לכם הרבה מאוד הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך, מספר הבהרות
אנמונימי אחד15/03/2012אני לא יודע אם חסר משהו שאנחנו מפספסים בקשר, אני לא חושב שיש משהו.
בבדיקה של רופא נשים (שהיא מעדיפה להימנע גם) מלפני כמה שנים טובות נאמר לה שהיא יחסית "צרה" ונתן לה משחה לאלחוש, זה לא עוזר.
השאלה אם צריך לטפל בבעיה של הכאב שזה גורם לחוסר רצון או ללכת ישר לסקסלוג בכדי להבין מה מונע ממנה לרצות.
אני אפילו מידי פעם טועה אולי התמימות שלה בפן המיני (חוסר ניסיון, אוננות ועוד) גורם לכל זה, הצעתי לראות סרט פורנו רך ביחד או שתנסה קצת לבד, אין הצלחה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורית, אשמח לחו"ד
עדי בדיחי15/03/2012הי,
בהמשך למה שכתבת- הייתי ממליצה ללכת לעוד חו"ד של רופא נשים. אם היא לא מעוניינת זה כבר עינין אחר שגם אותו אפשר להעלות ביעוץ.
אני חושבת שהכל שזור זה בזה- אם הבעיה היא זוגית- זה יעלה. אם הבעיה היא פיזית- זה יעלה גם, כנ"ל לגבי אם הבעיה היא משהו אצלה או חוסר רצון מסיבה מסוימת. אני מודה שאיני מכירה לעומק טיפולים סקסולוגיים, אולי דורית תוכל לתת פה יותר מידע, בכל אופן אני חושבת שלהתחיל מיעוץ זוגי אצל מטפל שגם מתמחה במיניות זאת התחלה טובה.
דורית, תוכלי לחוות דעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם ייעוץ זוגי, פסיכולוג או עו"ס
דורית כהן16/03/2012שלום לך,
לדעתי נוצרה אצלה רתיעה מסקס בעיקר בגלל הפחד מכאב, אם כי יש לבחון באיזו אווירה היא צמחה בבית שלה מבחינת חופשיות ומתירנות, כי הצירוף של כאבים בחדירה ובית שמרני בו לא משוחחים על הנושאים האלו - יוצר את התגובה עליה אתה כותב. דבר נוסף שיש לבחון הוא האם היא עברה אי פעם תקיפה מינית, ואז הכאב שחשה איתך בחדירה מעורר אצלה את הטראומה מאז.
אתה כותב ששניכם מסתדרים מצויין בשאר ההיבטים, אבל שווה לבחון זאת במשקפיים מקצועיות בהיבטים שונים של הזוגיות ושל הציפיות של כל אחד מכם בזוגיות.
בשורה התחתונה יתכן והכתובת המקצועית הראשונה צריכה להיות יועץ זוגי שבודקים איתו מראש, עוד בטלפון, שהוא כזה שנכנס לתחום המיניות.
עליך לבדוק גם האם בת זוגך תרגיש יותר נוח עם מטפל גבר או מטפלת אישה.
להבדיל, אם תלכו קודם לסקסולוג - עלול להיות שזה ישאיר אתכם רק בהיבטים הטכניים. יתכן וזה יספיק אצלכם, אבל ליתר בטחון - לצורך מבט כולל יותר - הייתי ממליצה לפנות קודם ליועץ זוגי כפי שכתבתי, ויתכן שבהמשך תופנו לסקסולוג כפי שעדי כתבה לך.
מאחלת הצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן מאתרים מטפלים ?
אנמונימי אחד17/03/2012תודה על תגובתך.
בנוגע לפגיעה מינית או כל פגיעה, אני בוודאות יודע שאין בעברה, אנחנו ביחד מגיל 15 בערך.
הבית שלה למיטב זכרוני לא בית שמדבר בפתיחות על מיניות, אני קצת תוהה אם בכלל נפוצים בתים כאלו.
יועץ זוגי, או סקסולוג, מאיפה להתחיל ?
איך מוצאים מישהו עם המלצות באזור חדרה-מעגן מיכאל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן מאתרים מטפלים ? - תגובה
דורית כהן18/03/2012בוקר טוב,
אתה צודק לגבי רוב הבתים מבחינת יכולת לשוחח על מין. ברוב הבתים אין שיחות ישירות על מין בין הורים לילדיהם. אבל יש מסרים לא מילוליים אשר בונים עמדה רגשית כלפי מין בתור דבר חיובי או שלילי, רצוי או לא רצוי. יש תגובות עקיפות (הקשורות למין) של ההורים על צורת לבוש מסויים או צורת התנהגות של הבת, תגובות שמשדרות לה מה ההורים חושבים על מין.
אינו נוהגים להמליץ על אנשי מקצוע דרך האתר.
יש מישהי טובה בזכרון יעקב - אשמח להמליץ עליה במידה ותתקשר אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא להתעלם
דורית כהן16/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)