מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התלבטות בזוגיותמתוסכלת...17/03/2012
שלום.
פניתי בעבר לפורום עם בעיות בזוגיות שהיו לי ועודן.
אנו נשואים שנה וזה מרגיש כמו נצח. ראיתי הכל לפני אך בכל פעם שנשברתי ורציתי להיפרד בן זוגי הבטיח הבטחות ואני נותרתי עם תקוות שהמצב ישתנה.
רגע אחרי החתונה, כבר בלילה שאחרי הבנתי שהדברים לא ישתנו ומאז אני מתוסכלת כבר שנה. אני מתלבטת רבות האם לקום וללכת (פרידה, פסק זמן או אף גירושים) או להישאר ולהביא לעולם יחד ילד בתקווה שהמצב ישתפר (הילד יביא את המזל לזוגיות).
אני בתחילת העשור השלישי לחיי ויש מעט לחץ על מהסביבה בנושא הפוריות בגיל זה.
אני רוצה להדגיש כי הבעיות בינינו אינן חס וחלילה אלימות או בגידות. הבעיות מסתכמות יותר בשעמום, חוסר התאמה,חוסר תקשורת, חוסר התאמה מינית, אי התאמה מבחינת שאיפות חלומות ומיצויי החיים, חוסר התאמה בהנאות משותפות וכו'.
מאסתי בחיי הזוגיות חסרי האושר ואני מתלבטת רבות לגבי העתיד.
אשמח לחוות דעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
לון17/03/2012היי.ילד רק יחמיר בעיות קיימות.מניסיון...וגם ילד זה לא צעצוע,אלא לכל החיים...אז תחשבי טוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
איתי17/03/2012חשוב לדעת אם בעלך מרגיש את אותו תסכול בנישואין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסור להישאר במצב זוגי כזה
דורית כהן18/03/2012מתוסכלת יקרה, באופן חד משמעי אסור לך להביא ילד אל תוך זוגיות אם את מרגישה כך מאז החתונה, במשך שנה.
עלייך עכשו להזיז את העניינים ולקבל החלטות חשובות! קודם להחליט מה עושים עם הזוגיות - האם את רוצה להשקיע ולשפר אותה ע"י ייעוץ זוגי, או פשוט להכיר בכך שאינכם מתאימים ולחתוך.
בדקי את עצמך למה בכלל נכנסת לחתונה הזאת? האם היה עלייך לחץ חיצוני או פנימי להתחתן כבר? הרבה בחורות עושת את הטעות הזאת: הן כל כך רוצות כבר להתמסד ולהתחתן שהן בוחרות לא נכון. אבל אם עשית את הטעות הזאת - זה לא אומר שחייבים להישאר תקועים בה לאורך כל חייך! ראי בכך שיעור חשוב לחיים שלך ואל תעשי טעות על טעות. הנזק יהיה הרבה יותר גדול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)