מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עדכון,אשמח לתגובה גם מבניאני17/03/2012
היי.אתמול הייתי אצל הבחור בבית למרות שלא רציתי כל כך ובסוף יצא שהתמזמזנו ואפילו כמעט שכבנו .אין לי מושג איך זה הגיע למצב הזה.האמת אני לא יודעת אם אני רוצה קשר רציני כרגע,לפחות לא יודעת אם איתו..סיפרתי לאמא עליו אבל לא סיפרתי לה על אתמול..אני מקווה שאני נוקטת בצעדים נכונים ,אני לא מרגישה מנוצלת או משהו כי סהכ גם אני נמשכת אליו ואין איזשהי מחויבות.אני תוהה אם הוא ממשיך להיות בקשר איתי עד שהוא "יצליח" לשכב איתי.בנתיים זה נחמד וזה אפילו מעלה טיפה את הבטחון,מצד שני מרגישה ילדה מתבגרת וטיפשה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני-
בני19/03/2012היי
מה שלומך.
את מקבלת טיפול vip ממנהלות הפורום כל אחת בשמה הטוב. ולא נותר לי אלא לאחל לך הצלחה בדרך שלקחת על עצמך. נראה שאת מתקדמת יפה ובכיוון הנכון.
שאלו פעם אדם עשיר איך הוא צבר את הכסף הגדול. והוא ענה > אני הולך עם הלב שלי לעסקה כלשהיא ואז>>>אני לא מסתכל אחורה מה היה אילו הייתי בוחר בשעסקה אחרת. החכמה להיות שלם במה בהחלטה שקיבלת גם אם היא רצופה מכשולים ותהיות. אפשר ללמוד ממנה "להבא" אבל כעת תהיני מכל רגע. את צריכה להאמין בעצמך ולרשום לך על המצח "מה שאני עושה זה הכי טוב בשבילי"!
"מה שאני אוכלת זה הכי טעים בשבילי"!
אני בחורה מיוחדת שאוהבת דברים מיוחדים. מי שרוצה אותי זה רק בגלל הדברים הטובים שאני מקרינה. טוב לי איך שאני ולכן אנשים נמשכים ורוצים להיות בקרבתי.
תהיי בטוחה שהרגשות שלך יאותתו לך מתי זה ניצול... מתי זה חד פעמי... מתי משחק... מה שתקריני החוצה זה גם מה שתקבלי!
זהו נמאס מסיסמאות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)