מוניקה - שלום !

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מוניקה - שלום !
    גל
    24/03/2012

שלום.. שוב אני (מיטל, עם הבחור שצריך זמן), שוב כותבת הודעה חדשה ולא בהמשך, עדיין לא תוקנה התקלה אצלכם כנראה..
    אז באמת הקשבתי לך, וגם לעצמי והחלטתי לעבור הלאה או לפחות לנסות להיפתח לעולם.. והאמת, הרגשתי שינוי מהסביבה - כאילו שידרתי משהו אחר.

הכרתי בחור מקסים לכל הדעות, חברה שלי אמרה שהיא מכירה אותו קצת ושהוא בחור טוב. נקרא לו ת׳. הוא דומה לי במקצת, והאמת גם לבחור הנוכחי (הרי אני והנוכחי תאומים שכאלה..) והוא -ת', באמת מעונין בי, לפחות כפי שזה נראה עד כה, לקשר רציני (בניגוד להוא, שהוא אולי בחור של קשרים רצינים, אבל הוא צריך את הזמן שלו..) עד כה דיברנו מעט בטלפון, ורוב השיחות היו דרך תוכנת מסרים מידיים. הכל מן הסתם יהיה ברור יותר אחרי הדייט שקבענו לשישי הקרוב.
    במקביל להיכרות איתו, חזרתי לדבר עם הבחור, נקרא לו א׳. לילה אחד, 2 וחצי לפנות בוקר הוא התחבר למחשב, ולמרות שהבטחתי לעצמי לא ליצור קשר, אחרי כל ההתעלמות הזו ממני, לא יכולתי להתאפק. וכך קרה שדיברנו כמעט שעתיים.. עד שהוא הלך לישון. במהלך השיחה הוא אמר שהוא עובר תקופה קשה מאוד, ושהוא שבור. ניסיתי להבין למה, הוא לא כ"כ נחשף בפני, אך הבנתי שתקופת המבחנים שעברנו הציפה בו את הדברים החבויים.. ואני בהחלט מבינה אותו, קרה לי גם.. ניסיתי לקשר את זה בצורה לא שקופה למצב שלי ללא הצלחה, אבל הוא בהחלט היה עצוב מהרגיל.

אז, איפושהו סלחתי לו, הכעס התחלף בדאגה, האכזבה התחלפה בציפייה שאולי יש בכל זאת סיכוי..יום למחרת שלחתי לו הודעה והתעניינתי לשלומו. הוא די התחמק מלספר אבל דיבנו שוב במשך שעתיים בערך. הפעם נראה כאילו הוא פחות פתוח ומשתדל לא לחשוף את העצבות שבו, אבל שלחנו אחד לשני שירים עצובים, ועם כמה שהוא ניסה להסתיר הבנתי שמצבו עדיין לא השתפר.

עקב כל זה, שראיתי שהוא (א') לא הכי בסדר, ושסוג של סלחתי לו, והבחור החדש ת', עם הדייט - שוב אני מבולבלת.
    אני חוששת להגיע לדייט עם המטען הזה, בלי שסגרתי את זה עם א'. ואני לא מצליחה לפתוח איתו שיחה על הנושא כי הוא לא יוזם ולו פגישה אחת, אני לא יכולה פשוט לעבור הלאה עכשיו.
    אם ההתעלמות שלו ממני הייתה רק בגלל שהוא עבר הלאה בעצמו הייתי יכולה.. אבל עכשיו משהבנתי ושהרגשתי שאני עדיין חשובה לו, באמת, קשה לי. אולי לא כדאי להתחיל קשר חדש ולערב מישהו אחר בכל הסיפור המסובך הזה. ומצד שני, קשה לי במצב הנוכחי, והבחור החדש באמת נראה מבטיח - לא סתם בחור חביב, הוא באמת מיוחד וחד פעמי. במילים אחרות - בכל מצב אחר הייתי עכשיו מוקסמת ממנו, אבל ליבי כאילו שייך לאחר ומסרב לעזוב. אני רק חושבת על איך לפתוח שיחה על זה, להגיד לו שאני מתחילה קשר? דיברתי איתו מאה פעם בעבר, על זה שאני מבולבלת בעבר והתשובה שלו אף פעם לא הייתה חד משמעית. אני רוצה לשמוע שהוא אומר שזה זה, רק צריך זמן. או שיגיד שהוא לא יודע כמה זמן זה יקח - ופשוט לא בטוח בעצמו בכלל.. זה מין הבדל קטן כזה שמבחינתי יפתח לי את העיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוניקה - שלום !

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום גם לך...

מוניקה הרשקוביץ
    25/03/2012

מיטל יקרה,

לאורך ה"דיאלוג" בינינו למדתי כי את בחורה איכותית, בעלת מודעות עצמית, יכולת הבחנה, רגישות, תקשורתיות והמון רצון טוב. בנוסף, ניחנת ביכולת לבטא את תחושותייך, רצונותייך ומחשבותייך כמו גם, את הקורות אותך בשפה ברורה ורהוטה. עוד למדתי כי את החלטית ונחושה וכאשר את לוקחת החלטה את פועלת להשגת יעדך ולא מחכה שאחרים יעשו במקומך או למענך. העובדה שיצרת קשר עם א' לאחר החופשה שלכם מעידה על כל הנ"ל. חשת שאת מתגעגעת אליו וכי הוא חסר לך ועשית מה שחשבת לנכון, באותה עת במטרה להצית מחדש את הקשר שלכם, שנראה כאילו נמצא בשלבי דעיכה או אולי כבר כבה.
    גם כעת, מתיאורך את ת', תחושותייך כלפיו כמו גם, תחושותייך לגבי כוונותיו, אני מקבלת תחושה כי את מרגישה את ה"שטח" וכי בזכות יכולותייך, כפי שציינתי לעיל, את יודעת בוודאות מה יהיה נכון עבורך ומה כדאי לך לעשות.
    אל תאפשרי לטוב ליבך לרגישותך ולרצונך העז לסייע לאחרים לבלבל אותך. בניגוד אלייך, א', בשלב זה בחייו, כנראה "תקוע" ואינו מסוגל לקום ולעשות למען עצמו את הדבר הנכון עבורו. את, עם כל הרצון הטוב, לא תוכלי לעשות במקומו או עבורו, אלא אם הוא יעשה למען עצמו גם כן. היות והוא עדיין לא שם, לא נמצא במקום של יציאה מה"תקיעות", לא נמצא במקום של התקדמות בחייו אלא במקום שהוא סוג של התרפקות על העבר ואולי אף רחמים עצמיים, אני חושבת שנכון יהיה שאת לא תעצרי את חייך למען כל ה"אולי" איתו ומולו. המזל האיר לך את פניו ופגשת איש שמוצא חן בעינייך ונראה שהוא כן יודע מה נכון לו והוא גם עושה למען עצמו, כמוך. המשיכי את חייך, פגשי אותו ואפשרי למה שעשוי להיות ביניכם להתקיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמעות בעינים..

מיטל
    26/03/2012

שלום שוב, אני קצת שבורה עכשיו..אני מקווה שזה לא יבוא לידי ביטוי בכתב שלי..

היום ראיתי אותו בחוץ והתיישבתי לידו.. הוא היה מרוחק כרגיל. עם כולם הוא שמח ומחבק כזה.. איתי הוא פשוט שקט ומופנם. כאילו - בקטע השמח, הוא לא כזה קופצני לידי. אולי הוא אמיתי איתי - שזה הגיוני איפושהו כי הוא באמת עצוב בפנים, ואולי ההתרחקות הגיעה לשיאים חדשים. ואולי סתם שילוב של השניים.. תפסתי אותו פעמיים מסתכל עלי כשהבטתי לכיוון אחר.

אני יודעת שהוא מתרחק, מרגישה את זה. אבל למה אני לא מצליחה פשוט לעזוב את זה? אני מפחדת להתחיל קשר עם ההוא, אני מפחדת לפגוש אותו.. אני צריכה שיגידו לי בפרצוף - את לא רצויה - ורק כך אני אבין.. או בדרך נס.

אני באמת שבורה ולא יודעת מה לעשות. לשאול אותו אני לא מסוגלת, לא יודעת איך, ונראה לי הוא רמז מספיק ואמר גם מספיק - אבל זה אף פעם לא היה החלטי ב-100 אחוז, לא היה משפט כזה שיבריח אותי ממנו לגמרי.

להתחיל קשר חדש, אפילו לצאת לדייט, ורק לראות אותו אני לא מסוגלת - כי הוא ממש נלהב ממני, והראש שלי במקום אחר.. אני יכולה לחזות איך זה יגמר.. או שזה יהיה ריבאונד, ואני אכניס את עצמי בכוח, ולא יודעת כמה אם בכלל זה יחזיק מעמד. או שזה יגמר מהר מאוד והוא יפגע נורא. אני לא שלמה, אני לא מסוגלת. אבל גם במצב הנוכחי אני כבר לא יכולה להיות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמעות בעינים.. - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    26/03/2012

מיטל יקרה,

לעיתים, אנו משתוקקים להיות דווקא במקום בו אנו חשים כי לא באמת רוצים אותנו...אולי זו הסיבה לכך שאינך מסוגלת להתנתק מ-א', להשאיר את מה שהיה ביניכם בעבר ולהתקדם בחייך.
    א' עשה לעת עתה את הבחירה שלו. הוא בחר שלא לקדם את הקשר שלכם. כפי שכתבת, הוא רמז מספיק ואמר מספיק. העובדה שהוא בחר שלא לנהל קשר זוגי עמך אינה מעידה על כך שאינך רצויה בחייו. נראה שנעים לו בחברתך, נעים לו לשוחח עימך ונעימה לו הידיעה שאת בסביבה. אולם, כחברה/ידידה ולא כבת-זוג. נראה שאת, בניגוד אליו, מתקשה להחליט. האם להמתין לו, עד שיצא מתקופת האבל על הקשר הקודם, עד שיהיה בשל לקשר זוגי חדש או שאולי להתקדם בחייך, בתחום הזוגי בלעדיו.
    אלו הם חייך ואת היא זו אשר צריכה לקחת החלטה על-פי רצונותייך ותחושותייך ולא על-פי רצונותיו ותחושותיו של א'.
    כתבת שגם במצב הנוכחי אינך יכולה להיות כבר ואני מבינה לליבך. את נמצאת במעין אי-וודאות, אי בהירות. אם הוא היה החלטי היה לך קל יותר לנקוט עמדה. את צריכה לעבור ממצב של המתנה למצב של נקיטת עמדה, לקיחת החלטה נכונה עבורך ועשייה בהתאם לאותה החלטה.
    עלייך להחליט האם את בוחרת להמתין ל-א' שאולי...או להתקדם בחייך. כעת, ניתנה לך הזדמנות בדמותו של ת'. האם את בוחרת לנצל את ההזדמנות הזו ולאפשר לעצמך הזדמנות לזוגיות?
    אני חושבת שכדאי שתתני לעצמך הזדמנות למשהו חדש ורענן עם מישהו שלא סוחב על גבו שק כבד וגדול, מישהו שנראה להוט להיות איתך ולהכירך טוב יותר, מישהו שעוד עשוי להפתיע אותך ולגרום לך להתאהב מחדש...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו