מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערב טובע.24/03/2012
התחלתי לצאת עם מישהי. היא מדריכת אומנות לחימה ומלמדת הגנה עצמית לנשים. אני עצמי רחוק מאוד מזה. בחיים לא הלכתי מכות. בטח לא למדתי את זה.
הקשר איתה מקסים. אנחנו מסתדרים יופי.
אני יודע שהתחום המקצועי שלה לא צריך להפריע לי. הרי איני מתכוון ללכת איתה מכות... אבל באיזה מקום טיפ טיפה מפריע לי שהיא הרבה יותר חזקה ממני. וכן, אני יודע שזה אינפנטילי לחלוטין.
כאמור, היא אישה מקסימה, ועדינה מאוד בחיים הפרטיים.
כדאי לי לדבר איתה על זה?.
זה צריך להפריע לקשר?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציעה לך לבחון את הקושי אצלך
דורית כהן25/03/2012שלומיק יקר, אני מציעה לך להמשיך איתה, מכיוון שזה נראה שאתם מסתדרים כל כך טוב, והחוזק והנועזות שלה לא נוכחים ביניכם.
יחד עם זה עצם העובדה שאתה מעלה את הספק הזה ושואל כאן מראה (אולי) שלך עצמך יש אולי איזה קושי עם הגוף שלך. אולי רמה מסויימת של חוסר בטחון עצמי, ואז העיסוק שלה בתחום אמנות הלחימה קצת מאיים עליך כי הוא מבליט את חוסר הבטחון שלך.
כלומר,תחשוב על זה שאילו אתה היית מרגיש הכי נוח בעולם עם הגוף שלך - סביר להניח שכלל לא היתה עולה אצלך השאלה הזאת.
אבל מה דעתך לראות בהיכרות הזאת איזו קריאת כיוון עבורך? לבחון את ההשערה שהעליתי כאן ואולי לחשוב אם אתה רוצה לעשות משהו עם הקושי הזה.
למשל יכולת בעצמך להתחיל לעסוק בספורט כלשהו שמושך אותך, ואז תרגיש טוב יותר עם הגוף שלך.
אשמח לתגובתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)