לדורית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לדורית
    יואל
    11/02/2008

קראתי מה שכתבת וכוונה שלי שהיא היתה העניים שלי זה בניהול הכספים בבית וטיפול בחינוך של הילדים הלכנו אתמול ליועצת היה מאוד קשה שם
    היא שאלה אך אתה מרגיש אמרתי שאני מרגיש שאני משקיע ומנסה לדבר לפעמים מדברת לפעמים כן ולא מנסה ללטף אותה אין יחס הרגשה איומה
    אחריי זה שאלה אותה מה את מרגישה היא אמרה אין לי רגש היא שאלה מה אתה אומר על זה אמרתי ליועצת עם כהה רוצה להתרגש ככה לא יכול לחיות ואמרתי לאישתי בעניים ליד היועצת אחד כמוני לא תמצאי והיא יודעת את זה שמפנק מפרגן עוזר לה רץ בישבילה עושה בישבלך אני יעלם לך מהחיים ואין דרך חזרה כי אני לא יקבל אותה שתידעי היא התחילה לבכות אומרת מה מהר כזה להתגרש אמרתי כן שלושה שבועות מנסה להתקרב לדבר איתך ומיצדך כלום אמרתי לה תראי אני אוהב אותך הרבה אבל כהה לחיות לא רוצה לחיות איתךךךךךךךךךך לרגע אמרתי נלך לרבנות את שברת אותי לגורמים 22 שנה הלכו כהה שיצאנו היא אמרה לי זה לא יואל שאני מכירה היא היתה בשוק אמרתי לה היואל שאת מכירה מת יש יואל אחר מרגע זה את הצלחת לכבות בי משהוא
    לא מתכוון לעזור לה בבית שהיא תבוא היא תעשה אני יעשה מה שאני יכול
    שתרגיש שאחריי עבודה יש עוד עבודה בבית
    אני נישברתי לגמרי לא רוצה לחיות איתה יותר כמה שזה כואב לי ויכאב לי הרבה זמן
    תודה יואל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדורית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכעס והאגו מכלים כל חלקה טובהJ

שמרית
    13/02/2008

יואל, נראה שאתה פשוט לא מבין את ההבדל בין גבר לשטיח. להיות מאהב, משמעו אינו רק לפנות את הזבל "בשבילה" ולנקות את הבית "בשבילה" . ולגרד לה את הגב כהכנה ל"צרכים" שלך כגבר. משמעו יותר עמוק. להיות חבר. להיות קשוב ולהיות יותר עמוק. לאהוב באמת להעריך ולהיות ראוי להערכה ולאהבה בזכות מי שאתה באמת ולא במאמץ זמני מלאכותי ומחושב. האגו שלך התנפץ לכן אתה שובר את כל הכלים . הזעם מסנוור אותך. מכלה את כל האפשרויות. אתה לא נותן הזדמנות שניה. ממש כמו ילד בארגז החול. אתה עסוק מידי כעת בלהרוס את מה שנותר. נסה לספור עד עשר ולראות את התכונות הטובות שמצאת בה ושאותן אתה עדיין אוהב. היתכן שהיא עוברת משבר ואתה עיוור לגביה? לא תומך ורואה רק את עצמך בזוגיות? תן לה הזדמנות להביע. תהיה קשוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו