פרידה כואבת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרידה כואבת
    אבודה :-(
    26/03/2012

אני בת 35 נשואה 12 שנים (ביחד 18 שנים) יש לי 3 בנות , 6 4.5 והקטנה בת שנה ו9 חד' . לפני חודש בעלי החליט שהוא עוזב את הבית בלי שום סיבה שנראת לי הגיונית , הוא גם לא נותן תשובות למשפחה ולחברים למה , הוא אומר שעבר לו שזהו זה נגמר בנינו. הוא אומר שאין אף אחת אחרת גם למשפחה שלו וגם לחברים . אני פתאום קמה בבוקר ואני לבד מגדלת 3 בנות לבד,
    אני מבולבלת וכואבת מאוד ,
    הוא לא מוכן ללכת לטיפול זוגי בשום אופן ,
    הוא מבחינתו ממשיך את חייו רגיל עכשיו, הוא גר אצל אמא שלו , היא דואגת לו הוא בא מתי שהוא רוצה לראות את הבנות (שזה משהו שאני שמחה כי אני לא אעשה כלום שיפגע בילדות שלי, זה אבא שלהם) , קם הולך לעבודה ,שעכשיו התחיל לפרוח (בעבודה ,אז פתאום יש לו סיפוק גדול בעבודה) , ואני נשארתי לבד לא יודעת מה לעשות?
    קשה לי מאוד בחודש הזה ירדתי 8 קילו, אני לא אוכלת לא ישנה בלילות , ביום רביעי כבר קרסתי , התעלפתי בעבודה ולקחו אותי למיון .
    אין לי מושג מה אני עושה איך אני מרימה את עצמי אני שבורה וכואבת מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה כואבת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה כואבת - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    26/03/2012

אבודה יקרה,

צר לי על שנקלעת, כך, בלי כל אזהרה מוקדמת, למציאות לא פשוטה. מציאות בה את נאלצת לקחת אחריות בלעדית על שלושת בנותייך, על ניהול שוטף ותקין של הבית וגם על עצמך.
    למרות הקשיים הנפשיים והאובייקטיביים עימם את נאלצת להתמודד נסי להתמקד במטלות אשר עלייך לבצע. לרוב, ההתעסקות במשימות, הצורך לתכנן ולעשות, מסייעים בהתמודדות עם הקשיים הנפשיים.
    נסי להשקיע את כל-כולך בעשייה הנדרשת. בבית ובעבודה. נסי ל"העמיס" על המחשבות ועל הרגשות כמה שיותר משימות יומיומיות נדרשות. כך אולי תצליחי לדחוק מעט את המחשבות על הקושי.
    בנוסף היעזרי בכל מי שתוכלי. משפחה, חברים. גייסי אותם לעזרתך על-מנת שלפחות ברמה האופרטיבית יהיה לך קל יותר. גייסי גם את בעלך לצורך העניין. היות שהוא ממילא מגיע לראות את הבנות, בקשי ממנו להגיע כאשר נוח לך, כאשר את צריכה לצאת או כאשר את זקוקה למנוחה וכאשר הוא נמצא תני לו משימות (מקלחות, ארוחת ערב וכו').
    יחד עם זאת, המחשבות והקשיים הנפשיים לא ייעלמו, הם יצופו ויעלו כל פעם שיהיה לך רגע לנשום ובעיקר בלילה. על-מנת להתמודד נכון עם הקשיים הנ"ל, עבורך ועבור בנותייך, אולי יש מקום לשקול לפנות לאיש מקצוע לצורך תמיכה וחיזוק לפרק זמן קצר, רק על-מנת להזכיר לך את יכולותייך ועצמותייך ולסייע בידך לעשות בהם שימוש נכון ואפקטיבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו