אנא עיזרו לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אנא עיזרו לי
    פוחדת
    01/04/2012

אני אישה בת 60 גרושה + יש לי בן זוג במשך 4 השנים האחרונות. לאחרונה מאז שנולדה לו נכדה (ראשונה) (כלומר כבר כחצי שנה) הוא מתנהג מוזר מאד איתי. הוא לא רוצה לבלות הוא רב איתי כל הזמן, הוא מעיר לי הערות כאילו שאני בת 5 וממש פוגע בי. אני לא יודעת מה לעשות. האם הוא רוצה להיפרד? הוא כל הזמן טוען שלא, אבל ההתנהגות שלו מקצינה מאד איתי. אפילו ליל הסדר לא רוצה לעשות איתי חוה"מ-מסדר את הבית וכו..מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנא עיזרו לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה כיוונים

דורית כהן
    02/04/2012

הולדת נכד ראשון מחדדת ומבליטה את ה"משפחתולוגיה", ואת עובדת היות הסבא והסבא גרושים. זה לא פשוט. האם הוא הציג אותך בפני הילדים שלו? אולי זוהי נקודה רגישה אצלו והוא לא יודע איך זה יהיה אם תבואי איתו לנכד וגם אישתו לשעבר תהיה שם.
    לי זה נשמע שהוא זקוק קצת לספייס, ויתכן שמופעל עליו איזה לחץ לעזור לזוג הצעיר, ואולי קשה לו לעמוד בלחצים שהם מעבר למה שהוא רגיל.
    נדמה לי שזה הזמן להימנע מללחוץ עליו, לשחרר אותו כמה שהוא צריך, (במילא לחץ נוסף רק יזיק) ולקוות שהוא יסתגל לשינויים העוברים עליו עכשו וירצה לחזור למקום שעושה לו טוב, כלומר איתך. אם תקלטי זאת ולא תפעילי עליו לחץ גם את - סביר להניח שזה יחלוף לאחר זמן מה.

אפשרות אחרת היא שקורה משהו לא טוב ביחסים שלכם, שאינו קשור כלל להולדת הנכד הראשון, אבל תוספת ההתרגשות והלחץ של האירוע לאור מה שכתבתי קודם מבליטים עבורו את הקשיים שיש בזוגיות שלכם, ובמקום להגיד מה מפריע לו - הוא פשוט מתחמק משיחה ישירה, ונמנע מחברתך.

אם מתן ספייס - מה שהצעתי לך לאור ההסבר הקודם - לא יעזור ולא ישנה כלום - עלייך לנסות לנהל איתו שיחה המבררת האם יש משהו שמפריע לו ביחסים שלכם, מן הסתם בלי קשר לנכד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו