אובדת עצות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אובדת עצות
    אלונה
    02/04/2012

דורית שלום,
    אני בת 24אני וחבר שלי בקשר כבר 3 שנים, קשר מעולה בלי הרבה מריבות,אני באמת מרגישה שהוא האחד שלי ושלא אהבתי אף אחד כמו שאני אני אוהבת אותו...
    אמנם בחודש האחרון היו קצת ריבים בינינו אך לא משהו רציני כל כך..
    אתמול הוא לקח אותי לשיחה ואמר שהוא מבולבל ושהוא רוצה פסק זמן ממני כדי לראות
    מה הוא מרגיש,אני פשוט בשוק..כמובן שבכיתי ולא הבנתי למה הוא מעוניין בפסק זמן...
    מה לעשות? להתקשר אליו? אני יודעת שפסק זמן זה פרידה רק במילים עדינות יותר..
    אני כל כך רוצה אותו חזרה...מה עושים במצב כזה דורית?
    תודה...שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היחס לריבים והצורך לחוות חוויות

דורית כהן
    03/04/2012

שני יקרה, צר לי על כאב הלב שאת חווה.
    מה שקורה הוא שכל אחד מכם עובר תהליך שונה. את אוהבת מאוד, וקשה לתפוס שאולי אצלו קורה משהו שונה. הכי טבעי לנו להניח שאצל בן הזוג קורים תהליכים מקבילים וזהים, אבל חשוב להבין שזה לא כך.
    למשל, יתכן שבשבילך הריבים לא נחשבו למשהו "רציני כל כך" כמו שכתבת, אבל עבורו זאת היתה חווייה יותר קשה וקריטית. יתכן שהוא מגיע מרקע משפחתי שונה, שבו לריבים יש משמעות קשה יותר. למשל אדם שמגיע מבית שבו אין כמעט ריבים - מרגיש מאוד מאויים כאשר קורה ריב בזוגיות שלו, כי זה מערער אותו. או אדם שגדל בבית שבו היו ריבים קשים ואחריהם נתק ופגיעה רצינית באווירה בבית - יגיב קשה יותר מאדם שגדל בבית שבו ריבים נפתרו במהירות ולא עשו מכך עניין והאהבה חזרה מהר.
    אז אפשרות אחת להסבר היא הריבים.
    אפשרות אחרת היא הגילאים שלכם: שניכם צעירים. את איתו מגיל 20. שלוש שנים. הרבה זוגות בגילאים האלו רוצים לחוות חוויות של רווקים, להכיר עוד בני זוג, להתנסות במין עם אחרים. הרבה פרידות באות על הרקע הזה של הצורך להתנסות.

מה לעשות?
    אם הנושא הקריטי הוא הריבים, אפשר לעזור לכם בייעוץ קצר מועד, ללמוד איך לריב, איך להתפייס מהר, איך להימנע מחלק מן הריבים.
    אם הנושא הקריטי הוא לחוות חוויות - עלייך לקבל זאת ולא להיאבק בו. לא להחזיק אותו. פשוט לשחרר. הוא זקוק לחוויה של ספייס וחופש. אני מבינה שזה כואב ויש לך פחד לאבד אותו, אבל לא ניתן (וזה גם הרסני לקשר) להחזיק מישהו בכוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו