שוב אני, אם מישהו זוכר !

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שוב אני, אם מישהו זוכר !
    casa_npssa
    10/04/2012

שלום,
    חזרתי לפורום אחרי חודש. זה היה חודש מטורף בעבודה.
    בעניינה, עם כמה שזה נראה פשוט לעשות זה לא, ואין לי מנוח ממנה.
    השינוי מן התקופה האחרונה הוא ש..היא כבר לא אשת איש.
    יצאתי לפני זה עם בחורה עד שהבנתי שאני לא..עוד לא שם.
    אני יודע שיש סיכוי, את זה אני יודע בודאות. אבל גם אם כן, אני פשוט לא רוצה להיפגע כמו שאני לא רוצה להיכנע לדרך שעשיתי עד עכשיו.
    אבל עם זאת, אני גם פוחד להסתכל אחורה ולהתחרט, על אחד מן הדברים.
    הלילות ארוכים וכל אחד הופך להיות מסע מחשבות.
    פשוט אין לי כוחות נפש להתמודד עם כל זה, עם כל אחת מן ההחלטות.
    אני לא יודע למה היא נפרדה ממנו, או הוא ממנה אני פשוט יודע שהם כבר לא גרים יחד, והם לא ביחד. אני לא יודע אם זה קשור אליי והאמת שאישית זה נורא מסקרן. אבל לדעתי היו שם בעיות מהשורש..שהביאו אותה לחפש משהו אחר בחוץ. החופש מתחיל מבפנים. היא כבר לא מנסה ליצור איתי קשר, אבל לפעמים אני פוגש בה והיא משירה מבט שלוקח לי כמה דקות רק להתאושש ממנו.

מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוב אני, אם מישהו זוכר !

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה היא תהליך ארוך..

עדי בדיחי
    11/04/2012

שלום ומועדים לשמחה,

פרידה זה לא דבר פשוט, וזה לא באמת קל, אפילו כשהזמן עובר- פרידה היא תהליך לפעמים מאוד ארוך. והוא לא מסתיים כשנפרדים רשמית- שם הוא רק מתחיל.. טוב עשית שניסית לצאת עם אחרות ולבדוק איפה אתה עומד- כדאי לעשות זאת מדי פעם בפעם כדי לברר עם עצמך מה אתה מרגיש כיום לעומת אז.

לגביה- יכולות להיות אלפי ספקולציות- למה הם נפרדו, האם זה קשור אליך, האם אכן היו שם בעיות. אתה תוכל להיות מופתע לדעת שהם חזרו פתאום- הרבה מאוד מחשבות שכנראה לא נותנות לך מנוח. אבל כפי שכתבת עשית דרך ארוכה, והתחלת מסלול חדש בחייך- עם כל הקשיים, ועל כך כל הכבוד.

לכן אני מאמינה שאין ריפוי טוב מלבד הזמן, לא הייתי ממליצה לגשת או ליצור קשר איתה כיום. בעיקר לאור כך שאצלה ברמה האישית-הזוגית יש עניינים ואין לדעת באיזה מצב רגשי היא נתונה כיום. אתה עלול להיפגע יותר דווקא מיצירת קשר מחודשת, גם אם היא תבוא ממנה. דווקא בגלל שהיא לאחר פרידה ובמצב רגשי כנראה לא קל- הייתי ממליצה להתרחק ולהמשיך בחייך.

אם התחושה שלך תלווה אותך עוד תקופת הסתגלות, נניח מספר חודשים, והיא במקביל לא תחזור לאיש שלה, אולי יהיה מקום לשקול על יצירת קשר- אם זאת לא תבוא ממנה. אבל כרגע- זה מאוד מוקדם, עדיין הכל טרי ויש להמשיך ולחשוב על כיוונים אחרים פרט אליה. כך גם לא תתחרט על הדרך שעשית עד כה וגם תוכל לברר טוב יותר עם עצמך האם אכן התגברת עליה סופית.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו