מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבולבלת לגמרי!נעמה14/04/2012
הגעתי לכאן מאחר ולא שיתפתי בזה אף אחד.
הכרתי בחור מקסים בעבודה, דיברנו המון בטלפון לפני שנפגשנו והכל היה קליל ,מצחיק ,נחמד וזורם. בשיחה הראשונה שלנו יצא לנו לדבר על "מה את/ה מחפש" עניתי לו שאני יודעת מה אני לא מחפשת (סטוצים וכו) והוא גם ענה אותו הדבר.
בכל מקרה נפגשנו היה נחמד והכל טוב ויפה. בפעם השנייה נפגשנו אצלו כך גם בפעם השלישית. אחרי הפגישה השנייה הוא פתאום נהיה קר והשיחות עמו היו קשות ולא יודעת משהו השתנה, וכששאלתי אותו בעדינות למה? הוא ענה שהוא צריך את הקצב והזמן שלו והכל יותר מבסדר!! וזהו לא התקשר , עד הפגישה השנייה שאני יזמתי אותה וכך זה המשיך גם לשלישית, הבחור לא מתקשר, אך גם לא מסנן ותמיד עונה. שאלתי אותו לפני הפגישה השלישית שאם יש לו משהו להגיד שיגיד ז"א שאם הוא לא מעוניין שיגיד זה בסדר גמור. והוא ענה לי שוב שהכל בסדר ושאני אפסיק להגיע למסקנות. ושהוא צריך את הזמן שלו.
בכל מקרה בפגישה השלישית יצא ששוב איכשהו הגענו לשיחה הזו והוא ענה לי בצורה מאוד לא יפה אפשר לומר שהוא לא רוצה שוב להיכנס למערכת יחסים אינטנסיבית (הוא יצא לא מזמן מקשר שהיו אמורים להתחתן) ושטוב לו במצב שבו הוא נמצא והוא רוצה שתהיה לו האופציה להיפגש עם עוד נשים. יש לציין שהפגישה הסתיימה בצורה יפה ואמרתי לו שוב שאם יהיה לו מה להגיד לי (ז"א אני לא מעוניין!!) אז שיגיד והוא ענה לי בסדר גמור.
אז ככה אני לא רגילה להיות במצבים כאלה, אני לא רגילה לשכב עם גבר כ"כ מהר , אני לא מבינה מה קורה פה? מצד אחד אני יודעת שאני אמורה פשוט לחתוך את זה מצידי אבל מצד שני אני לא מבינה למה הוא אומר לי כזה דבר ומצד שני מקנא לי בזה שאני אצא עם חולצה חשופה החוצה, ומצד שלישי הוא אומר לי שהכל בסדר והוא צריך את הקצב והזמן שלו ומצד רביעי הוא לא מתקשר ולא שום דבר ואני למען האמת כבר הפסקתי לנסות ליצור קשר או ליזום משהו.
אני אמורה להביא לו זוג כרטיסים למשחק כדורסל ואני לא יודעת אם להביא לו שמא זה יתפרש כנואשות , אבל מצד שני אני מאוד כועסת עליו על זה שהוא הכניס אותי למצב כזה, אנחנו בני 27-28 שנינו וזה מאוד מכעיס אותי אבל מצד שני לא נוצרה כאן הזדמנות להכיר אחד השני יותר לעומק ואולי הוא או אני פוסלים את זה ישר?
אני מבולבלת
לחכות?
להעיף?
להמשיך הלאה?
להביא לו את הכרטיסים?
אשמח לשמוע עצה מגבר שעבר אותו תהליך או מאנשים יותר מנוסים בתחום של המשחק המגוחך הזה.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שורה תחתונה - להעיף!
דורית כהן14/04/2012אתחיל מן השורה התחתונה - להעיף!
ממש כל האינפורמציה נמצאת כאן על מנת להבין שהוא עכשו לא רוצה קשר מחייב!
אומר שלא רוצה סטוצים אבל בפועל זה מה שהוא עושה. וכאשר הוא רואה שנרקם כאן קשר שצריך להשקיע בו או לגלות מחוייבות זוגית - הוא לא משתף פעולה ולא יוזם ולא מתאמץ.
זה שהוא מגלה קנאה - תופעה גברית ידועה. כאן הוא לא צריך להתאמץ. זה קורה לו טבעית...
לדעתי עלייך לגמרי להוריד פרופיל. אם הוא מאוד מוצא חן בעינייך וחשוב לך - הרפי ממנו, ואולי עם הזמן הוא (בהפוך על הפוך) יראה בכך אתגר לכבוש אתך מחדש.
ואם זה לא יקרה מן הכיוון שלו - במילא זה לא ישנה אם את תשקיעי ותחזרי אחריו כי כרנאה בגלל הקשר המחייב הקודם הוא זקוק לתקופה של רווקות הוללת, ללא כבלים. ואם לך זה לא מתאים כרגע - אז אין לך מה לחפש איתו.
אם בכל זאת מתאים לך להיות איתו על בסיס לא מחייב - ולקחת את הצ'אנס שעם הזמן זה יהפוך לקשר זוגי אמיתי - קחי את הסיכון. אבל הרבה גברים לא מעריכים אישה כזאת, ולא רוצים לבחור בה בתור בת זוג להתחתן איתה. אינני יודעת איך הוא, אני רק כותבת לך שיש גברים שזה מפריע להם להתחתן עם אישה מתירנית וחופשייה...כלומר יש להם מוסר כפול. סולחים לעצמם אם הם מתפרפרים, אבל לא מוכנים שהאישה שלהם תעשה זאת כמוהם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)