הרגלים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הרגלים
    ארי
    13/02/2008

שלום, אני מאד אוהב אצת אשתי אך יש מספר הרגלים שאיני אוהב ואני לא רוצה ללחוץ עליה בעניין. א. היא מעשנת ולא מנסה להפסיק למרות שאנחנו מנסים להיכנס להריון, היא יודגעת את דעתי בנושא ומתרגזת כשאני מזכיר
    ב. סדר העדיפויות שלה מעט שגוי, היא מצדה תהיה אצל חברות עד מאוחר, תעבוד בשעות מטורפות, ולמרות שנניח לא נפגשנו יומיים כי אני עוובד ולומד, היא לא תעשה מאמצים לבוא הביתה לראות אותי. זה מפריע לי אך אני רוצה שזה יבוא ממנה

אני לא כל כך יודע כיצד כדאי להתייחס לדברים האלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגלים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סדר עדיפויות

יהודית ברגמן
    17/02/2008

ארי יקר, אולי יותר ממך, היא זקוקה להרבה מרחב בקשר, ובעבודה - אולי רוצה קידום או דאגה כלכלית שמטרידה אותה. אבל להעדיף לבלות שעות נוספות בעבודה ועם חברות על פני בילוי זוגי משותף מעורר תמיהה אם זה קורה הרבה ובשלב כה מוקדם בזוגיות ועל הנושא הזה רצוי מאוד שתפתח בשיחה מלב אל לב ולא תתהלך עם השאלות המטרידות בלי מענה. לגבי העישון -היא מורדת מפגינה עצמאות ומבקשת שלא תתערב. הכוונה שלך טובה והדאגה שלך מובנת ורצוי שגם היא תבין שבשלב מתקדם יותר, כשתכנס להריון, אמנם לא תוכל לכפות עליה להפסיק, אבל כיוון שאז היא תהיה אחראית גם על חיי תינוק חסר אונים וודאי תרצה בבריאותו, מוטב שתחשוב כבר עכשיו בנוגע לכך ותעשה מאמץ להיגמל כבר עכשיו, למענו ולמענה וכמובן גם להתחשב בך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו