מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הרגליםארי13/02/2008
שלום, אני מאד אוהב אצת אשתי אך יש מספר הרגלים שאיני אוהב ואני לא רוצה ללחוץ עליה בעניין. א. היא מעשנת ולא מנסה להפסיק למרות שאנחנו מנסים להיכנס להריון, היא יודגעת את דעתי בנושא ומתרגזת כשאני מזכיר
ב. סדר העדיפויות שלה מעט שגוי, היא מצדה תהיה אצל חברות עד מאוחר, תעבוד בשעות מטורפות, ולמרות שנניח לא נפגשנו יומיים כי אני עוובד ולומד, היא לא תעשה מאמצים לבוא הביתה לראות אותי. זה מפריע לי אך אני רוצה שזה יבוא ממנה
אני לא כל כך יודע כיצד כדאי להתייחס לדברים האלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדר עדיפויות
יהודית ברגמן17/02/2008ארי יקר, אולי יותר ממך, היא זקוקה להרבה מרחב בקשר, ובעבודה - אולי רוצה קידום או דאגה כלכלית שמטרידה אותה. אבל להעדיף לבלות שעות נוספות בעבודה ועם חברות על פני בילוי זוגי משותף מעורר תמיהה אם זה קורה הרבה ובשלב כה מוקדם בזוגיות ועל הנושא הזה רצוי מאוד שתפתח בשיחה מלב אל לב ולא תתהלך עם השאלות המטרידות בלי מענה. לגבי העישון -היא מורדת מפגינה עצמאות ומבקשת שלא תתערב. הכוונה שלך טובה והדאגה שלך מובנת ורצוי שגם היא תבין שבשלב מתקדם יותר, כשתכנס להריון, אמנם לא תוכל לכפות עליה להפסיק, אבל כיוון שאז היא תהיה אחראית גם על חיי תינוק חסר אונים וודאי תרצה בבריאותו, מוטב שתחשוב כבר עכשיו בנוגע לכך ותעשה מאמץ להיגמל כבר עכשיו, למענו ולמענה וכמובן גם להתחשב בך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)