אובדת עצות ..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אובדת עצות ..
    מיכל
    28/04/2012

היי, לפני הכל חייבת לציין שהפורום פשוט מדהים ואתן מקסימות על כל העצות שאתן נותנות ועוזרת להמון אנשים..
    אז ככה אני בת 33 נשואה בשנית יש לי שני ילדים אחת בת 10 מנשואים קודמים ותינוק בן חצי שנה מבעלי הנוכחי. בעלי בן גילי יש לו ילדה בת 6. יש ביננו אהבת גדולה חיבור טוב כבוד הדדי אמון אנחנו חברים טובים. אך יש בעיה שאולי היא תראה קצת שטותית . בעלי לשעבר היה די אדיש כלפי היה מטריף אותי הוא אף פעם לא היה מחמיא לי להפך תמיד טען שאני מלאה קצת למרות שאני ממש לא ...! בעלי הנוכחי ההפך ממנו הוא הגבר האידיאלי בשבילי כשהכרנו הייתה ביננו תשוקה אדירה הוא היה מחמיא מפרגן מחזר ברמות שאין לתאר..אם זה במכתבים בהקדשת שירים כל הדברים הקטנים הללו בעיניי עולם ומלואו באזשהו מקום העלה לי את הביטחון בייחוד שהיה נוטה לקנא לי מידי פעם והיה מעיר על לבוש אם היה חשוף .היום ...לאחד שלוש שנים אני מרגישה שהקנאה ירדה החיזורים גם כן ...מכל דבר שאהבתי הא עושה אך לא באותם רמות שהכרנו וזה מאד מפריע לי אני מקבלת אנרגיות מהאהבה שלו מהתשוקה שלו אליי וכשיש תקופות שיש ירידה בגלל עבודה שגרה וכו...אני נובלת נעצבת נכנסת לדיכאון קל . דיברתי איתו על זה כמובן ואמרתי שמאד חסר לי כל מה שהיה הקנאה החיזור זה שהוא היה מגלה בי עניין רב....הוא טען שהוא אוהב אותי באותה מידה אך היום הוא סומך עליי יותר בעבר רצה לכבוש אותי והיום כשאני שלו אז כל החיזורים למינהם ירדו ...הוא טוען שאני מקבלת המון אני ושאני סתם מתפנקת אני לא שוללת את מה שאמר רק ההבדל בין היום לעבר מאד שונה יש פער עצום. אני מאד מתוסלכת אני חושבת שדווקא כשנשואים צריכים להשקיע המון. אוסיף ואציין שאני מאד משקיעה בזוגיות אך אני רוצה שדברים גם יזוזו מהכיוון שלו. השאלה שלי היא כזאת האם אני קטנונית מידי?האם השגרה היא זאת שהרסה את כל השגרה....מדוע הוא טוען שהכל בסדר? הוא תמיד אומר שמה שהיה בעבר שייך לעבר אז הכל היה חדש ולא הכרנו ....היום יותר אוהב אותי אך סומך עליי לכן לא מקנא כמו בעבר.אודה לתשובה סליחה על אורך השאלה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עצות ..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאשר הבעל מפסיק להחמיא ולחזר ולקנא

דורית כהן
    29/04/2012

מיכל היקרה, העלית שאלה מצויינת! אני חושבת שכמעט כל אישה שזכתה לחיזור נפלא מתגעגעת ומתרפקת על הזכרונות מתקופה זו.
    אני יכולה להבין שכמות החיזורים ותשומת הלב שהיו בעבר חסרים לך. אבל השינוי הזה הוא טבעי, והתשובה שלו היא כל כך טבעית ונכונה! הוא מרגיש יותר בטוח בך, וכבר לא צריך לכבוש אותך!!! כמה נכון!
    אם תתעקשי על אותה מנה של תשומת לב וחיזורים וקנאה - זה יתחיל להוות ביניכם גורם מפריע. זה צריך להגיע מיוזמה טבעית אצלו, ובמילא אם זה יהיה מלאכותי את לא תיהני מכך...

אבל, חשוב מאוד להבין ולקבל שדברים משתנים לאורך הזמן. לא נשארים אותו דבר.

זה הזמן ליהנות מאהבה עמוקה יותר, נינוחה יותר, הבנוייה על שיתוף ברגשות, בחוויות, על הקשבה והתעניינות, על תמיכה הדדית וכו'.

בנוסף, אני חושבת ששווה לבדוק - בינך לבין עצמך, למה את כל כך זקוקה לאותם "חיזוקים" בדמות מחמאות? למה את כל כך תלוייה בגורמים חיצוניים כאלה על מנת להרגיש טוב עם עצמך? את כותבת שאת נכנסת לדכאון קל ונובלת כאשר אינך מקבלת את מנת החיזורים שאת זקוקה לה. מאוד לא בריא מבחינה נפשית להיותכל כך תלויים במישהו אחר מבחיהנ זו.

אולי כדאי לך להתחיל לפרגן ל ע צ מ ך.

האמת היא שכבר כתבת בשאלתך כמה דברים שקורים בחיים שלך שהרבה נשים היו מאוד שמחות בהם: שיש ביניכם "אהבה גדולה חיבור טוב כבוד הדדי אמון אנחנו חברים טובים". גם העובדה שאת יכולה להעלות מולו את הצורך הזה ולקבל ממנו תשובה כה אמיתית מעידה על טיב הקשר ביניכם.

אני מזמינה אותך לשחק קצת במחשבתך עם האפשרות שיכול לקרות משהו טוב בחיים שלך אם תוותרי על התלות הזאת בו ותתחילי לחפש את מקור החיזוקים בתוך עצמך.
    למשל עיצרי עכשו ותמצאי חמישה דברים בחיים שלך שאת שמחה עליהם. גאה בהם. חפשי דברים מסוג זה לגבי הגוף שלך, האישיות שלך, העבודה שלך, לגבי הנישואים שלך, לגבי הילדים שלך, החברים, הבית שלך, וכו' וכו'.
    יש הנוהגים להתחיל את היום שלהם - כל יום - באמירת תודה על דברים שכבר יש להם בחיים. זה אימון בחשיבה חיובית.

בכל מקרה, אני קוראת בין השורות שיש בך חלק מסויים שמבין שהצורך הזה הוא קטנוני מדי. אני שמחה שזה בא ממך - הביקורת העצמית הזאת, כי זה כבר פתח שיכול לעזור לך לחפש את השינוי מבפנים, במקום לצפות שהוא זה שישתנה/ ישתפר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך על תשובתך !!

מיכל
    29/04/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו