מחפש דרך..כמו כולם בערך

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מחפש דרך..כמו כולם בערך
    casa_npssa
    30/04/2012

היי,
    חזרתי :)
    טוב, למי שכבר מכיר את ההיסטוריה שלי יש כמה חדשות. עד לפני שבוע לא שמעתי ממנה 9 שבועות! ולפתע, בשבוע שעבר, שישי בערב, דפיקה בדלת. הסיטואציה הפופולארית הקלאסית, אני עסוק ושעה מאוחרת יחסית. לא היה לי לב ממש והאמת גם מתוך סקרנות לדחות אותה, או לסגור בעדינות את הדלת. לא, לא קרה כלום. אבל דיברנו. הבנתי שהיא דיי לבד, ואני יכול להזדהות שככה זה כשעולים לארץ בגיל צעיר יחסית. אני יכול להבין את זה והייתי רוצה אפילו לעזור לה אולי. אני לא יודע איך. אין ספק שרגשות עדיין ישנם. כמה שהבנתי שפרידה והתנתקות זה לא סוף הפרידה, זה רק ההתחלה. עדיין קשה לי, אבל הפעם פחות הופתעתי מזה שהיא עומדת על סף הדלת. הרגשתי שמשהו לא סגור. אבל כשהיא נכנסה הביתה, כאילו נשמתי בפעם הראשונה, באמת, לא יודע איך להסביר את זה !

אני לא יודע מה לעשות כל כך. השיחה נגמרה בטוב בסך הכל, היא ניסתה, אני לא..ממש לא ניסיתי וגם לא נתתי לזה לקרות שוב, מעולם מאז שהתחלתי להבין מה באמת קורה.
    אני פשוט, אני לא אעמוד בזה עוד פעם. שוברת לבבות קטנה, ואני שבור ללא תקנה.
    חלק מסביב אומרים לי שאני פשוט לא מאמין שמגיע לי טוב בחיים, חלקם אומרים שאני תמים ונאיבי ושהיא משחקת בי, וחלקם אומרים לחיות עם זה ולנסות. אני מבולבל מכל כיוון..כרגע? יש לה שאלות רנדומליות בהודעות SMS..אני לא יכול שלא לענות, אני פשוט לא טיפוס כזה..
    הכי "אוכל" אותי זה שאני יודע טוב מאוד מה זה להיות לבד פה. אמנם לא בדיוק באותה סיטואציה אבל זה קשה. היא כמוני, הגיעה יחסית לבד. אולי אני פשוט מזכיר לה משהו מהבית :) אין לי בעיה, אבל..לאן זה הולך? לאן היא רוצה שזה יילך? לאן אני רוצה שזה יילך? ליפול שוב? לנסות? ללכת? אני אבוד !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפש דרך..כמו כולם בערך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• casa_npssa-

בני
    30/04/2012

היי
    אני מכיר את ההסטוריה שלך והסיפור שלך מאוד מעניין.
    מה שלא תעשה תצא לא טוב!
    אני הייתי בוחר בשב ואל תעשה! כלומר לא יוזם כלום ומראה לה שאתה לא מעוניין!
    מצד שני אם אתה מרחם עליה וגם אני... תשלח אותה לאנשי מקצוע. תברר בשבילה ותדחוף אותה בעדינות כי היא זקוקה לאדם שיקשיב לה ויכוון אותה לדרך שבה היא רוצה לחיות.
    תחשוב גם על עצמך וצא למרתון של דייטים לקשירת קשר בריא עם תוכניות משלך ואל תגרר אחר תוכניות של אחרים שרק יזיקו לך!
    בהצלחה וכל הכבוד לך על הרגישות
    אתה בחור מדהים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה כבר בתחילת הדרך

עדי בדיחי
    01/05/2012

שלום שוב casa_npssa,

אני מסכימה עם דבריו של בני. מעבר לזה, כפי שהסכמת גם אתה וכתבת- הפרידה היא רק התחלה, היא ממש לא הסוף. חשוב שתמשיך את ההתחלה הזאת- שכן היא התחלה אחרת לחייך, מסלול בריא וטוב יותר.

העובדה שאתה מצליח לראות את המצב פתאום אחרת- ללמוד, להתעמת איתו, להתמודד איתו- משמעותית. מעבר לכך, היה לך מבחן אמיתי בערב בו הגיעה לביתך- אם זה למצוא אצלך הזדהות, או נחמה, או אוזן קשבת. ואיפשרת לה את מה שהתאים לך- ולא מה שהתאים לרגש (שיכול לעוור) באותו רגע. ז"א, היכולת שלך להישאר על הקרקע, להשתמש בשכל הישר- לצד רגשות שעלולים להיות סוערים, ולקבל החלטה מושכלת- היא יכולת גבוהה שהצלחת להשיג.

לכן אני מציעה לא לחזור אחורה- התהליך שלך חשוב, ולא כדאי להיכנס להשערות-מה היה קורה אילו, ומה היא בעצם רוצה. נסה לחשוב עליך, ועל מה שהשגת עד כה ולא לחזור אחורה.

בברכת הצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו