יעוץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יעוץ
    צביה
    14/02/2008

שלום
    אני ואשתי הולעים ליעוץ זוגי .
    אני לא מסכים לדרך שהיועץ הולך אבל פועל לפי המלצתו למרות שאינני מסכים לדרך ולגישה שלו .
    אשתי זורמת איתו ואין לה בעיה .
    האם אני צריך להחליף יועץ או להמשיך בדרכו למרות שאינני מסכים ומקבל את הדרך והגישה.
    תודה
    פרדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסו לדבר על כך

יפית
    14/02/2008

אם לך היועץ לא מתאים תדבר על זה עם אשתך אולי תנסו זמן מה והדרך שלו כן תפעל. ואם לא אז תחפשו אחר שיתאים לשניכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אתה עושה בקשר לכך?

דורית כהן
    19/02/2008

שלום גלעד, האם העלית את השגותיך בפני אישתך? מה היא אומרת על עך? האם העלית את ההתנגדות שלך מול היועץ? או שאתה מרגיש לא נוח לעשות זאת? לא תמיד היועץ מתאים לשני בני הזוג, וזה מצב שצריך לעשות איתו משהו, כי אם אתה מבצע את ההנחיות שלו לא בלב שלם, הסיכוי שזה יצליח הוא קטן. אתם משלמים לו במיטב כספכם, אני מציעה שתהיה פתוח וישיר איתו ותראה איך הוא מתמודד עם ההשגות שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו