שוב אני..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שוב אני..
    casa_npssa
    01/05/2012

תודה על התגובה, אני מעריך את זה מאוד מאוד :)
    זה נכון, זו דילמה רצינית. איך מגדירים דרך נכונה? או מה שנכון לי לעשות כאשר אני בקושי מצליח להבין?
    אין ממש מה לעשות כרגע אני מניח. זה מייאש קצת, אבל אם עשיתי את הדרך עד לכאן, שהייתה מאוד ארוכה אני חייבת לציין, נראה לי שאולי יסתדר בכל זאת, ואפילו לטובה.
    הרגש עדיין שם, חי וקיים, באותה תדירות ועוצמה. קשה לי עם זה.
    מה שכן, אני לא כל כך בנוי לעמוד בליין דייטים ולהתחיל לשווק את עצמי. יש בזה משהו קצת..לא מרגיש בנוח עם זה. יצאתי עם מישהי, והבנתי שאני עוד לא שם. משום מה, איתה, אני מרגיש הכי שם בעולם. כמו בבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוב אני..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב אני.. - תגובה

עדי בדיחי
    01/05/2012

שלום שוב וערב טוב,

איך מגדירים דרך נכונה- אני חושבת שמה שאתה עושה עכשיו- למשל, מתייעץ, מבקש חוות דעת ומברר למה אתה מתחבר- זאת דרך נכונה. אין "דרך נכונה" אחת, אפשר לנסות, ללמוד ולהמשיך הלאה.

אני גם מאמינה שהדברים מסתדרים לטובה ובזמן הנכון שלהם- אין לנו שליטה על הכל, צריך להאמין ולהשתדל ללכת בדרך שמייצגת עבורך גם שכל וגם רגש. כי אם היינו חיים בעולם שמותנה רק על פי רגשות- היינו קצת באנרכיה.

אתה מרגיש בבית איתה כנראה לא סתם. ההזדהות שלך היא אכן הזדהות עמוקה- כי היא, כמוך, בעלת תכונות דומות ואורח חיים מסויים דומה. אתה מרגיש קצת "היא" בכמה מובנים ולכן זה מוכר לך- כי היא, לפעמים, מייצגת גם אותך, רצונות, תחושות וצרכים.

זה עדיין לא אומר שזה נכון להמשיך או לקיים איתה קשר. לא כל דומה הוא בהכרח מתאים.

נסה לחשוב על זה גם באופן הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי..

איילונה
    01/05/2012

תודה על המענה המהיר ...

הוא באמת ציין את זה שהוא נלחם ברגשות האלה ושיהיה בסדר. ושזה יעבור לו. ואפילו כשהוא במצב הזה ואני אומרת לו שאני רוצה להמשיך להיות איתו הוא שואל- איך? למה? איך גם כשאני כולי בסרטים את רוצה להמשיך להיות איתי. ואמרתי לו שבאהבה אמיתית נשארים גם כשפחות טוב. הוא כאילו לא מצליח להבין איך הוא "זכה" בי. למען האמת כבר כתבתי פה לא פעם. וגם אני נפגעתי מאד מקשרים. אבל אני לא מפחדת מהפגיעה הזו. להיפך. אני מתרגשת לקראת הקשר הבא ומה שיהיה- יהיה. ואני בד"כ ה"רודפת". הצד שאוהב יותר.. (כביכול כן).. ואני מנסה להסביר לו שאני האחרונה שהוא יכול להרגיש שהוא לא יכול לסמוך עליה.. אני הכי אמיתית שאפשר. אין לי בעיה להגיד בפנים אם משהו מפריע לי. ואני חוזרת ואומרת לו את זה כל הזמן. והוא מאמין לי לרגע ואז שוב חוסר הביטחון שולט בו.

כנראה באמת שבאופי שלו הוא לא נוטה לסמוך על אנשים כל כך. גם לא על חברים שלו. אני יודעת שזו לא אני אלא ה"בעיה" היא אצלו. הוא אמר לי שהבלבול שלו כל כך גדול דווקא בגלל שהוא כל כך אוהב אותי. אם אתה אוהב אותי פשוט תאהב. תאמין. אני מבינה שזה "להפקיר" את הלב שלך בידיים של מישהו אחר. אבל אני, בן אדם שכל כך אוהב להיות בזוגיות, אוהבת לתת מעצמי, אוהבת לתת לבן הזוג להרגיש טוב כל הזמן.. ובנוסף גם יש לי את החיים שלי ואת החברים שלי- חשבתי : הנה, סופסוף מישהו שלא נרתע מהתכונות האלה ובסוף יוצא מצב הפוך. שפתאום הוא לא בטוח במשהו שלי נראה כל כך אמיתי וטוב. אין לי ספק שהוא אוהב אותי ורוצה להיות איתי ושהוא הכי אמיתי איתי- אז למה לא להיפך? לא החלטתי עוד אם נפגעתי או לא.

שאלתי אותו כבר מה אני יכולה לעשות כדי שיאמין לי. והוא אומר ששום דבר ושזה יגיע מעצמו. משום מה לא נראה לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו