מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפרידה הסופיתמאור04/05/2012
שלום!אני בן 20 ואתמול נפרדתי מהחברה שלי סופית אחרי 3וחצי שנים.אני רק רוצה לציין שעברתי איתה פרידה של חודש וחצי שבזמן הזה היא מצא לעצמה של חברים אחד אחרי השני ואז פתאום הבינה שזה לא זה ואז החליטה לחזור אלי אני כמובן בסופו של דבר סלחתי והיא אממרה שהיא השתנה הבינה דברים והכל,סבבה חודששים שלוש היה נחמד עד שהתחלתי להרגיש שכל המערכת היחסים הזו רק על הכתפיים שלי ושאני מתמודד בהכל והיא אדישה כלפי זה ורק בורחת מריבים ואומרת שאין לה כוח למערכת היחסים הזו.וזה הגיע למצב שאני נלחמתי נלחמתי עד ששבוע שעבר פתאום היא אמרה לי שהיא מרגישה שנמשכת לאחרים,ושחושבת אולי לה לנסות יחסי מין עם אחרים כאילו פאאקקק איך את אומרת דברים כאלה!!ואני מרגיש שאני סובל מזה שהיא פוגעת בי כל הזמן ושהיא משחקת לי ככה ברגשות!!!אז אתמול הגיע למצב שהתחלתי לדבר איתנ על העניין ואז היא עושה לי שהיא צריכה להיות לבד שהיא לא רוצה לפגוע בי ,שאני צריך מישהי יותר טובה.ואז אומרת לי שהיא לא רוצה לאבד אותי ואוהבת אותע בטירוף יענו היא חושבת שהיא תפרד ממני ץעשה מה שבראש שלה ואז תחזור אליי,אז אמרתי לה תשמעח זה לא הולך ככה אני הולך להיפרד ממך סופיץ ולא לחזור אליךך ובזה זה נגמר.אניי ממש לא מבין את הגןעל נפש הזה כאילו בנדם משקיע נלחם למענה הכלללל באמת מה שהיא קבלה ממני בחורה אחרת רק חולמת על זה ומה היא משחקת בקשר ברגשות ואני צריך לחיות בפחד שהיום היא רוצה אותי מחר לא כאילו מה את סתומה מה את ילדה קטנה הבנתי דבר אחד שאני צריך לשמור על הכבוד שלי שממש זלזלתי בו ולהמשיך בחיים כי לא מגיע לי בנדם כזה!מה אתם חושבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשית נכון
עדי בדיחי06/05/2012שלום מאור,
קודם כל צר לי על מה שאתה עובר. אבל מכל חוויה כזאת או אחרת אפשר ללמוד- ונראה שאתה לומד היטב את המסקנות, אפילו שזה כואב וקשה.
למרות הצהרותיה שהיא תשתנה, ולמרות כל הרצון הטוב- אתה נוכח להבין שהסיכוי שיהיה לך טוב איתה הוא קלוש. ולכן אני תומכת בצעד שלך לנתק איתה כל מגע וכל קשר ולהמשיך הלאה בחייך. חשוב לזכור שבזוגיות- המרכיב שנקרא "הדדיות" צריך להישמר, וצריך לזכור שכשאין הדדיות- ואתה מרגיש שאתה משקיע את כל כולך אבל מהצד השני אין את ההשקעה הזאת- אין טעם להמשיך בקשר שאין לו שותף אמיתי.
אני שמחה שעשית צעד שטוב לך ובהמשך אתה גם תרגיש בטוח יותר בעצמך, מאחלת לך זוגיות טובה יותר!
בברכת הצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
מאור06/05/2012אני חושב גם כך,למרות שזה כלכך קשה אבל צריך להמשיך הלאה,זוגיות באמת צריכה להיות הדדית משתי הצדדים וזה מה שלא קרה ומאוד עצוב וחבל בישבילה שהיא תאבד בנדם כמוני ותבין את הטעות שלה אבל בסדר מה שלא נעשה נעשה לטובה כנראה שמחכה לי אהבה בעתיד שווה אותי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)