בנות המין השני- נסיכות שצריך לשרת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בנות המין השני- נסיכות שצריך לשרת
    אלי
    07/05/2012

ולפנק כל הזמן!!!!!!!!!!!

משום מה המשפט הזה נראה כאילו רבים מאיתנו תופסים אותו כאקסיומה שאפילו אין צורך לדוש בה ... היה איזה סטאטוס בפייסבוק שאחת רשמה על דייט מגעיל שהיא הייתה בו ולאחר מכן הבחור ביקש ממנה את הכסף חזרה על המוניות הלוך ושוב ועל המשקה .. היא בתגובה פרסמה את זה וקיבלה תגובות כמעט באופן גורף " איזה קמצן" , "תגידי לי מי זה שאזהר ממנו " ועוד...

לא הגבתי על כלום למרות שכעסתי מאוד על הלינצ' שעושים באותו בחור מסכן , לא רציתי שהאש תמשך אלי אבל נורא הזדהיתי איתו ולא הבנתי איך ייתכן ולמה???

אני גם יוצא לדייטים רבים, ומזמין על חשבוני הרבה פעמים, אבל ברגע שאני מזהה דפוס של ניצול , או תחושה של "מגיע לי כי אני נסיכה " אז אני ישר מתרחק ונמנע אפילו מדייט ראשוני..

אז מאיפה כל זה הגיע? שלבנות המין השני מגיע יחס מועדף, לשלם עבורם, להזמין , לשרת ולהגיש... רק אני חושב ש-2 המינים צריכים לתרום באופן שווה לקשר ושלא הכול ייפול על הגבר ?

וסתם אני תוהה אם בחורות שכל הזמן מתייחסות לעצמן כאל נסיכות הם בעצם מרגישות הרבה מהזמן בעמדת נחיתות.. לי יש הרגשה שזה מגיע משם , מעין מנגנון של היפוך

מה דעתכן/ ם ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כנראה שכן

casa_npssa
    07/05/2012

אולי זה סוג של כבוד לאישה..לא יודע..בכל זאת אם תחשוב על זה..היא זו שנכנסת להיריון ואם לילדים. שוב דבר בקשר לא נופל רק על הגבר, אני מודה בתור בחור בעצמי, יש בזה משהו נחמד. לא מדברים על משכנתא, בסה"כ נימוס אלמנטרי, אפשר לחשוב כמה זה יוצא דופן בעולם של היום. תזרום עם זה, אתה אוהב מישהי? רוצה לאהוב? בכוונה לקשר רציני? תשקיע :) כל עוד זה מרגיש לך נכון זה לא אמור להפריע, ואם זה לא מרגיש לך, אולי אתה לא במקום הנכון..אני לא הכי מבין איך אפשר למדוד אהבה בכסף, אבל אם זה מה שיקדם את חיי האהבה שלך אני חושב ששווה בסך הכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוגיות כשותפות

מוניקה הרשקוביץ
    07/05/2012

דניאל יקר,

אני מסכימה איתך לגמרי.
    אין צד מנצל וצד מנוצל. אין נסיכות ומשרתים וגם לא נסיכים ומשרתות מאחר ובמקרה כזה זו לא תהייה זוגיות שלמה, בריאה ונכונה.
    אני מאמינה בשותפות בזוגיות. ייתכן כי הדבר בא לידי ביטוי כך שכל אחד מבני-הזוג תורם לקשר את ה"צד" החזק שלו ולאו דווקא ששני השותפים בזוגיות עושים הכל שווה בשווה.
    הרעיון הוא שהדברים יעשו בהסכמת שני בני-הזוג כך ששניהם יחושו בנוח.
    גם נושא הכסף וההוצאות בדייט הוא נושא שיש להגיע לעמק השווה לגביו, כך ששני הצדדים יחושו בנוח עם מה שהוחלט.
    לגבי הבחור שדרש את כספו בחזרה...בראייה שלי זו התנהלות של "איש קטן"...אם הוא כבר שילם הוא יכול היה "לצאת" ג'נטלמן ולא לבקש את כספו חזרה. הוא בוודאי לא יתרושש או יתעשר מהסכום אשר הוא הוציא בדייט. לבקש את הכסף חזרה כי הוא לא נהנה נראה לי כהתנהלות לא ראויה, לא מכובדת ולא מכבדת אף אחד מהם ובעיקר לא את עצמו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו