אז...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אז...
    eden
    09/05/2012

אז אתמול כל החבורה יצאה למעט אנוכי. רונית סיפרה לי שהיא ישנה אצל אורי אבל כלום לא קרה ומהר מאוד העבירה נושא - נשמע לי מוכר...
    למרבה הפלא, זה לא ממש הזיז לי, אולי קצת, אבל לא כמו שחשבתי שזה יזיז. אולי גם בגלל שלא הייתי שם אתמול, לראות איך שניהם הולכים ביחד הביתה. ואולי זה נובע מהעובדה שהמישור החברי ביני לבין אורי מתחזק. וזה יותר חשוב לי כרגע.
    אני בעצם כותבת כדי לחזק את עצמי בדרך שלי - להמשיך בכיוון חברות אמיתית, זה הכי נכון. כי גם אם אי פעם יהיה משהו מעבר, חברות אמיתית זה בסיס להכל.
    אין לי מה לחשוב על זה יותר מידי, לטחון את זה וכו'... פשוט להתחזק בדרך שלי. אולי אני משכנעת את עצמי פה, אבל לא בטוח שזה לא נכון לשכנע את עצמי.
    זהו, די כתבתי לעצמי :)
    אבל כמובן שאשמח לשמוע ממך!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אז...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצמך ואנוכך הכי חשובות

עדי בדיחי
    10/05/2012

עדן יקרה,

את יודעת שאני מחזקת אותך - את בטח יודעת... אני מסכימה עם הדרך שאת מתארת ואני שמחה לשמוע שזה פחות הזיז ממה שחשבת.

אני מזמינה אותך תמיד לכתוב לעצמך, לשכנע את עצמך, הדגש הוא "לעצמך". ויש לזה רווח משני- מי שקורא את התהליך שלך ואת הכנות, האומץ והשיתוף שלך- אני בטוחה שמתעודד ומתחזק. אני חושבת שקיום הפורום הזה- מאפשר במה גם לחלקים האלה- של פשוט לכתוב, לפרוק ולדעת שיש שם מישהו שקורא, שמקשיב, ששותף. אפילו סמוי לחלוטין.

אני תמיד פה לעידכונים ושכנועים עצמיים. :)
    חג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

eden
    10/05/2012

:)

כן, היה לי ברור שאני אקבל ממך חיזוקים!!!

תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו