אשמח לחוות דעתכן... בעל לחוץ ועצבני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אשמח לחוות דעתכן... בעל לחוץ ועצבני
    מיכל
    14/02/2008

אני נשואה שנה וארבעעה חודשים(ללא ילדים) לבעל שנדלק בשניות , כל דבר מעצבן אותו וגורם לו לצעוק עלי על שטויות,מין התפרצויות כאלו, מאז שנישאנו היו רק 3 שבועות בתפזורת שלא רבנו בהם, עם זאת הוא חסר ביטחון עצמי בצורה מוגזמת, נפגע מכל דבר בימים האחרונים אני נשברתי מההתיחסות שלו והתחלתי לדבר ברצינות על גרושים, במצב הנתון הוא מסכים איתי עם כל טענה, יש לו נקיפות מצפון על איך שסבלתי ממנו מאז שהכרנו, הרקע לבעיות של ההתפרצות שלו ויתר הבעיות זה הבית בו גדל שלא ראה זוגיות, (אמו התאלמנה ונישאה בשנית לגרוש)ראה אמא שבוכה כל היום ונפגעת מכל מילה שאומרים לה, בעלי מנסה לעשות הכל כדי לפייס אותי, הוא הגיע למסקנה שהכל בא ממה שראה בבית ושהוא רוצה להשתנות..הוא מבקש ממני צאנס להשתנות , שאלתי, יש מצב שעם רצון גדול הוא יצליח להשתנות מהקצה אל הקצה,להיות רגוע, לא להתעצבן, לא להתפרץ, ולהיות בעל בטחון עצמי, המצב קטסטרופה, הוא כל הזמן אומר על עצמו שהוא דפוק וכלום לא הולך לו, אני רוצה לדעת האם לפתח ציפיות ולתת צאנס או שבן אדם כזה עצבני לא יכול להפוך לרגועלחלוטין לעולם אשמח לתשובה מהירה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעל לחוץ ועצבני

יהודית ברגמן
    17/02/2008

מיכל יקרה!
    אם אתם אוהבים ורוצים המשך חיים משותפים ואת בטוחה שהוא אכן באמת רוצה להפסיק עם דפוסי ההתנהגות שספג ולשלוט בחייו, זה אפשרי. אבל למרות כל נקיפות המצפון שיש לו אחרי כל ריב, בעצמו לא יוכל להתגבר. עצם העובדה שהוא מכיר בבעיה ורוצה בשינוי מוכיח שזה אפשרי, אבל לבד זה לא יקרה ועשוי אף להחמיר. רק בעזרת פסיכולוג הוא יוכל לעשות את ההבדל בחייכם. לגלות את הגורם והסיבות, גם ההיסטוריות, להתנקות מהעבר ולבחור בהווה ועתיד אחרים למען עצמו קודם כל ולמען חייכם המשותפים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו