מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשמח לחוות דעתכן... בעל לחוץ ועצבנימיכל14/02/2008
אני נשואה שנה וארבעעה חודשים(ללא ילדים) לבעל שנדלק בשניות , כל דבר מעצבן אותו וגורם לו לצעוק עלי על שטויות,מין התפרצויות כאלו, מאז שנישאנו היו רק 3 שבועות בתפזורת שלא רבנו בהם, עם זאת הוא חסר ביטחון עצמי בצורה מוגזמת, נפגע מכל דבר בימים האחרונים אני נשברתי מההתיחסות שלו והתחלתי לדבר ברצינות על גרושים, במצב הנתון הוא מסכים איתי עם כל טענה, יש לו נקיפות מצפון על איך שסבלתי ממנו מאז שהכרנו, הרקע לבעיות של ההתפרצות שלו ויתר הבעיות זה הבית בו גדל שלא ראה זוגיות, (אמו התאלמנה ונישאה בשנית לגרוש)ראה אמא שבוכה כל היום ונפגעת מכל מילה שאומרים לה, בעלי מנסה לעשות הכל כדי לפייס אותי, הוא הגיע למסקנה שהכל בא ממה שראה בבית ושהוא רוצה להשתנות..הוא מבקש ממני צאנס להשתנות , שאלתי, יש מצב שעם רצון גדול הוא יצליח להשתנות מהקצה אל הקצה,להיות רגוע, לא להתעצבן, לא להתפרץ, ולהיות בעל בטחון עצמי, המצב קטסטרופה, הוא כל הזמן אומר על עצמו שהוא דפוק וכלום לא הולך לו, אני רוצה לדעת האם לפתח ציפיות ולתת צאנס או שבן אדם כזה עצבני לא יכול להפוך לרגועלחלוטין לעולם אשמח לתשובה מהירה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעל לחוץ ועצבני
יהודית ברגמן17/02/2008מיכל יקרה!
אם אתם אוהבים ורוצים המשך חיים משותפים ואת בטוחה שהוא אכן באמת רוצה להפסיק עם דפוסי ההתנהגות שספג ולשלוט בחייו, זה אפשרי. אבל למרות כל נקיפות המצפון שיש לו אחרי כל ריב, בעצמו לא יוכל להתגבר. עצם העובדה שהוא מכיר בבעיה ורוצה בשינוי מוכיח שזה אפשרי, אבל לבד זה לא יקרה ועשוי אף להחמיר. רק בעזרת פסיכולוג הוא יוכל לעשות את ההבדל בחייכם. לגלות את הגורם והסיבות, גם ההיסטוריות, להתנקות מהעבר ולבחור בהווה ועתיד אחרים למען עצמו קודם כל ולמען חייכם המשותפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)