ריח של זיעה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ריח של זיעה
    אלי
    13/05/2012

נראה לי שכבר התעסקנו הרבה מאוד בכל השאלות הסטנדרטיות שתמיד חוזרות על עצמם שוב ושוב...:) אני רציתי לשאול על משיכה מינית והקשר שלה לריח זיעה האופייני לכל אדם...

אני יודע מעצמי שאישה שנראית טוב ומריחה בריח בושם גורם לי להמשך אליה מאוד , אך לא פחות להמשך לאישה שנראית טוב וריח הגוף והזיעה שלה מורגש ( עוד הרבה לפני סקס וכל זה..) ..

ריח של זיעה גם מקושר לחיוניות וגיל צעיר ופורה , ואם כל זאת אנו נרתעים מאוד מכל טיפת ריח של זיעה ... למה זה ככה ? האם זה רק בגלל שאנו מנסים ליישר קו עם ה"אופנה " של התרבות המערבית ?

האם , בחלוקה גסה, המוח אומר שזיעה זה לכלוך ( תהליכי חשיבה ברמה גבוהה שנובעת גם מהיכרות עם התרבות ) אך היצרים הפרימטיביים והראשוניים שלנו מיייחסים לזה גורם הפוך לגמרי - מיניות ופוריות ..

ולכל המתלהמים למינהם, אני אומר שאין צורך במקלחת ושימוש בדאודורנט, רק חושב שלפעמים מייחסים לריח של זיעה תכונות קצת מוגזמות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריח של זיעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משיכה וריח

עדי בדיחי
    14/05/2012

שלום טל,

אני נוטה לענות לך שאכן אנחנו נגררים לתרבות מסוימת, שמכתיבה נורמות וכללי התנהגות בין שני המינים- מה מושך ומה לא. אם בעבר אשה מלאה, שופעת, היתה מסמלת בריאות ונשיות, הרי שהיום זה לגמרי ההפך. יש בטח עוד הרבה דוגמאות גם מתחומים אחרים.

לכן הנטיה הכללית גם פה תהיה כנראה לא להימשך למישהי שאינה מריחה טוב - אני בטוחה שלאחוז מסוים זה אולי יפריע פחות, גם תלוי בחוש הריח שלהם ומה באמת דוחה אותם ומה לא, אבל יהיה גם אחוז לא מבוטל שאכן יחשיב את זה למשהו לא מושך, לא מטופח, וכן הלאה.

אני מציעה לך לקרוא על זה עוד, נראה שזה נושא שמעניין אותך וחקרת עליו לא מעט, והכי חשוב- שבסופו של דבר תלך על פי הכללים והנורמות שאתה בוחר לחיות לפיהם, כי זה בעצם המפתח גם לזוגיות טובה- למצוא זוגיות שקרובה או מתאימה לקריטריונים שלך.

מאוד אשמח אם תמשיך לשתף אותנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו