מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחסים במשפחהאידה14/05/2012
היי, רוצה לשמוע חוות דעת מאדם אובייקטיבי- היה לי ויכוח עם בעלי בנושא זה- הוריו נסעו לירושלים ואפילו לסיפרו על כך, אחותו מקבלת תואר בטקם ועל כך שמענו מחברולא ממשפחה... מה דעתכם....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים במשפחה - תגובה
מוניקה הרשקוביץ14/05/2012מירי יקרה,
בפנייתך היית מאוד ממוקדת בסוגיה המעסיקה אותך ולא מסרת מידע לגבי טיב היחסים בין בני המשפחה של בעלך (בינו ובין אחותו, בינו לבין הוריו ובינך לבינם) ולא לגבי מהות הקשר ביניכם לבין המשפחה המורחבת לכן, ממעט המידע שמסרת אני מקבלת תחושה כי התקשורת במשפחה המורחבת שלכם (עם הצד של בעלך) לקויה. אין שיתוף ואין מעורבות. אני מניחה כי הקרבה הנפשית ביניכם גם כן אינה ממש קרובה אחרת הייתם מיודעים על הבשורה המשמחת.
לאור זאת, אם אני מסיקה נכון על מהות וטיב הקשר ביניכם לבין משפחתו של בעלך הם אפילו לא העלו על דעתם לשתף אתכם מאחר וכך הם רגילים. התנהלותם זו (גם של הוריו וגם של אחותו) הינה סימפטום לחוסר התקשורת וחוסר הקרבה. ושוב, אם אני "קוראת" נכון את המפה, ה"מחלה" הרבה יותר מתקדמת, כלומר, היא גדולה ורחבה הרבה מעבר לאירוע זה.
נראה כי יש לטפל ב"מחלה" עצמה, במילים אחרות, התקשורת וחיזוק הקשר ביניכם לבינם. האירוע עצמו נקודתי בלבד וממחיש עד כמה הריחוק ביניכם גדול.
על כל פנים, אשמח לקבל את תגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)