בעייה תקשורת רצינית בזוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעייה תקשורת רצינית בזוגיות
    אתי
    16/02/2008

שלום רב,
    אני בת 28, נמצאת בזוגיות כבר 8 שנים, נשואה 3 שנים, עם ילד בן 3.
    מאז הנישואים, ואולי קצת לפני, בן זוגי הפסיק בהדרגה לגעת בי.
    מדובר על כל מגע שהוא... לאו דווקא על יחסים אינטימיים.
    יש פעמים שאנחנו לא מקיימים יחסים המון זמן (חודש, חודשיים) ובגלל הלחץ השגרתי, זה לא כ"כ מפריע...
    שכן יש לי קצת כח, אני יוזמת, והוא איכשהו משתף פעולה, או שלא. אם הוא כבר משתף פעולה, שנייה אחת אחרי הוא נרדם.
    מעבר לזה, הוא אף פעם לא מלטף, מחבק, מנשק, כאילו ממש נמנע ממגע. כשהתחלנו לצאת היה בינינו הרבה מגע, ואט אט זה ירד.
    יש לציין שכל לילה אנחנו נרדמים כשאני מניחה עליו את הראש, וזה מהרגל. וכל מיני פינוקים, כמו ליטוף בשיער, או משהו דומה, אני מקבלת רק אם אני מבקשת.
    המגע בינינו חשוב לי מאוד, אבל הוא מצידו, יכול פשוט לא להתקרב אליי.
    יש לציין שבשאר הדברים (טיפול בילד, אחריות הורית וכל מה שמסביב...אני לומדת כרגע והוא מאוד מפרגן ועוזר) הוא פשוט מקסים, אבל זוגיות אין!
    אני כל הזמן חשבתי שהוא נשאר חבר שלי, ושהוא מדבר איתי על הכל... אבל נראה לי שהוא פשוט "נחמד" מדיי עם אנשים שהוא פוגש בחוץ, ויוצר קשר טוב עם אנשים בעבודה וכו', ועליהם הוא "זורק" את כל הנחמדות שלו, ואז כשהוא חוזר הביתה, לי לא נשאר כלום. זה סיפור ארוך, אבל אני כבר ממש מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות....
    צריכה עזרה, (שנינו סטודנטים) ולא רואים את האפשרות הכלכלית לגשת ליועץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית תקשורת בזוגיות

יהודית ברגמן
    17/02/2008

אתי יקרה!
    לפני שאת בכלל חושבת על הליכה ליעוץ, האם פנית אליו בשיחה ישירה ומעמיקה, לא על רגל אחת על הנושא שמטריד אותך? אם לא עשית כן, נסי לדבר איתו, להגיד לו מה מציק לך, איך את רואה את הקשר והתקשורת ביניכם, ואיך היית רוצה שיהיה ושאלי אותו , ללא אפשרות להתחמק, לדעתו בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו