מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיות- חתונהיונתן30/05/2012
היי,
בן 28 בזוגיות ארוכת שנים, ונמצא בצומת דרכים של האם להתחתן או שמא אני לא מוכן לזה.
במחשבותיי אני שואל את עצמי מה צריך אדם מבת זוגו לחיים ? האם הזוגיות שאני מצוי בה נכונה ומתאימה לכל החיים ? על מה צריכה להתבסס זוגיות כזו ? האם לשאלות הללו יש מענה כולל או שהתשובות משתנות מאדם לאדם ולפי צרכיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוגיות- חתונה - תגובה
מוניקה הרשקוביץ30/05/2012יונתן יקר,
לכל אדם יש את התשובות הנכונות עבורו, על-פי רצונותיו, צרכיו ותחושותיו.
נסה לחשוב למה אתה נמצא "שם" כל-כך הרבה שנים, מה אתה מפיק מהזוגיות שלכם, מה עושה לך טוב בקשר והאם היא זו אשר עימה היית רוצה לחלוק את חייך.
אשמח לסייע. לשם כך אני זקוקה ליותר נתונים ולתשובות ל"שאלות למחשבה" שהעלאתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יונתן31/05/2012תודה על תגובתך.
האם מה שצריך להנחות אותי הוא האהבה? כי אחרי שנים כמובן אין ריגוש כפי שהיה בהתחלה ואני מניח שזה טבעי.. לא יודע אולי אני טועה..
הנוחיות היא לבטח סיבה מרכזית ויהיה נכון לומר שאני אוהב אותה כאדם ואת מה שהיא נותנת יותר מאשר לומר שאני מאוהב בה מעל הראש ולא יכול דקה בלעדיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת על זוגיות...
מוניקה הרשקוביץ31/05/2012יונתן יקר,
זוגיות ארוכת-טווח, בניגוד ל"סטוץ" או "פלירט", מבוססת על יותר, הרבה יותר, מאשר ריגוש, ניצוצות והתרגשות. זוגיות נכונה, בריאה ובונה מבוססת על אמון, הדדיות, שוויוניות, הערכה, פרגון, שיתוף, כנות, פתיחות, אינטימיות נפשית ופיסית וכמובן אהבה גדולה כבסיס רחב ויציב.
זוגיות נכונה מאפשרת לך להיות תמיד מי שאתה, בלי צורך לעטות מסכות כדי למצוא חן בעיני האחר.
זוגיות אשר מקבלת ומכילה אותך כפי שהינך. "מקום" בו אתה יכול לגדול, לצמוח ולהתפתח כאינדיבידואל לצד התפתחות בת-זוגתך והקשר שלכם.
בנוסף, כאשר אתה נמצא לצד בת-הזוג הנכונה עבורך תהייה נכון ומוכן לוויתורים למענה (לא וויתור על עצמך אלא כדי שלה יהיה נוח יותר, נעים יותר, קל יותר וטוב יותר למשל לא להאזין למוסיקה בווליום גבוה כאשר היא ישנה).
מהמעט שכתבת אני מקבלת תחושה שהקשר שלכם מאפשר לך נינוחות (ולא רק נוחיות), שאתה חש ב"ביחד" שלכם תחושה של "בית" ושבזכות הידיעה הוודאית שבסופו של יום אתה חוזר לקן שלכם אתה חש תחושה של ביטחון, של יציבות. אתה בטוח במה שבניתם יחד, בטוח בנאמנותה לך ולקשר שלכם ובנוסף לעיסוקיך הנוספים אתה לא זקוק לה בכל דקה, כפי שכתבת.
שאלתי אותך בתגובתי הקודמת ואני שואלת שוב, האם היא האישה עימה תרצה לחלוק את חייך?
האם טוב לך עם הידיעה הוודאית הזו שבסוף כל יום, מוצלח יותר או פחות, אתה חוזר אליה, אל השקט והשלווה שלך, אל ה"פינה" שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)