מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טוב, אז החיים שלי דיי התהפכו..casa_npssa31/05/2012
פגשתי מישהי חדשה..ממש במקרה..מאוד מאוד יפה (לטעמי) וממש נחמדה.
יצאנו כבר פעמיים תוך 3 ימים..והיה ממש כיף..יש לנו הרבה במשותף..אולי יש דרך אחרת אחרי הכל!
מה שהפתיע אותי זה שחשבתי שאם אמצא מישהי אחרת תצטרך להיות מאוד דומה להיא. מסתבר ש..ממש לא. וטוב שזה ככה. אנחנו נפגשים שוב בראשון..ולכן אני בדיוק צריך לזוז להזמין מקום במסעדה טובה.
היא..עוד לא יודעת, גם לא נראה לי שהיא צריכה לדעת כי מבחינתי אני ממשיך הלאה וזהו.
לא יכול להסביר את זה כל כך..מתוך הבטן, מבפנים..מן שובל של נמלים שעושה צמרורים וריגושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואו!
עדי בדיחי01/06/2012שלום שלום,
אני ממש שמחה לשמוע את זה. כפי שמוניקה ואני כתבתנו לך אז, יש דרכים אחרות, ובסופו של דבר הקלישאה ש"הזמן עושה את שלו" היא נכונה גם במקרה שלך.
אני מאוד שמחה שאתה מתחיל דרך חדשה, ובהזדמנות זו שוב ממליצה - לנסות לשים את הקשר ההוא מאחוריך, ולהתרכז כרגע בקשר הנוכחי בלבד. בזכות הניתוק שבכל זאת הצלחת לעשות- אתה יכול להרגיש פנוי ומתרגש לדרך חדשה.
בהצלחה רבה רבה, ותודה על העדכון המעניין!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
casa_npssa03/06/2012תודה :) אני באמת מקווה שזה משהו חדש וטוב.
האמת שמחר ניפגש ואני קצת מתרגש.
מקווה ששום דבר לא יפתיע אותי בזמן הקרוב, עם זאת ה..קודמת.
כלומר, זה לא שאחד מאיתנו השתמש בשני, לא משנה לאיזה צורך ועכשיו אני אתעלם ממנה..אלא אני טיפה מזיז אותה ממקומה, לטובת משהו אחר במקום מסוים בחיים שלי, שהיא כנראה לא יכולה להיות בו.
לא מבין נשים כראוי כנראה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהבין אותך כראוי
עדי בדיחי03/06/2012הי שוב,
אני לא חושבת שזה להבין נשים כראוי כמו זה להבין משהו אחר.. את עצמך- עם כל המכלול שבך. אתה אדם חושב ומנתח מטבעך, ועל כן אוטומטית אתה מאוד נסחף למקום הזה- ניתוח, חשיבה, התעמקות. שזה מצוין. אם כי- יש מצבים בחיים, ממש כמו זה, שאין בכך צורך ולהפך, זה עלול להכניס אותך לפלונטר שאתה לא צריך להיות בו.
במילים אחרות, עצם כך שאתה נמצא כרגע במערכת שטובה לך- אולי דווקא מעיד שאתה יודע להבין את הצד השני, יודע להיות שם ולהשקיע בו. אני מרגישה שאתה מאחל לעצמך לא להיגרר למקומות שפחות טובים לך, באחריות, מראש. ולכן עליך החובה להבטיח לעצמך שהפעם אתה באמת משקיע במקום שיש בו עתיד, במקום שטוב לך, שמוכיח את עצמו.
ה"קודמת" עוברת את שלה כרגע, אם אתה מוצא בכך אמת- היה שם עבורה, אבל שמור על מרחק סביר- כדי לא לאיים על הקשר הנוכחי. חשוב לשמור על מרחק. מרחק, שמאפשר קירבה למקום החדש שאתה בונה כיום.
מאחלת לך בהצלחה רבה, וכיף בזוגיות החדשה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל טוב
casa_npssa10/06/2012הכל טוב והולך מעולה בינתיים..
למרות שבפעם האחרונה שנפגשנו היא שתתה קצת..ונורא הפתיע אותה שאני לא..
אני לא שותה ולא מעשן, ואף פעם לא ניסיתי עד היום (אני בן 29). זה כנראה נורא הפתיע אותה. כשהיא שאלה אותי "למה?" גם לי לא הייתה תשובה. מקווה שזה לא יפריע לה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל טוב - לזרום עם הניגודים
עדי בדיחי11/06/2012הי,
אני שמחה לשמוע שהולך טוב. בכל קשר, בעיקר בהתחלה- בה מכירים זה את זו היכרות ראשונית, הכוללת הרגלים, אורח חיים וכד' - יש הפתעות.
אני בספק גדול אם העובדה שאתה לא נוהג לשתות, תפריע לה.
אני מאמינה שאתה עוד תופתע, והיא גם, מכל מיני חילוקי דעות או הרגלים שונים כאלה ואחרים שיש לכם מתוקף היותכם- בני אדם שונים. חשוב גם לזכור- לא להשליך מהקשר הקודם שלך, עם בת זוג שמאוד דמתה לך, לקשר הזה. שים לב שדווקא כאשר יש ניגוד ושוני- זה יכול להתאים. בעוד כשאתה נמצא עם מישהי דומה, דומה מדי, שם דווקא יכול להיות אחרת. לכן, תזרום עם השוני, תהיה גמיש, ואין מה להיעצר ולחשוב- זוהי התחלה של קשר מרגש וחדש.
חשוב על זה כך, תמיד יהיה מי שיסיע אותה הביתה אחרי הדרינק...
שיהיה בהצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)