מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נמאס לי נמאס ליאור-ירח02/06/2012
נשואה 25 שנה כשעל פניו הכל ניראה בסדר וסביר ולפעמים אף יותר מכך אנחנו אנשים במעמד הבנוני + בעלי מנהל בכיר ואני עובדת לסרוגין אני מקבלת קצבה מביטוח לאומי עקב מחלה קשה שעברתי אך היום אני בריאה יש לנו 2 ילדים גדולים ודיי עצמאים במשך כל השנים אני אשקר אם אגיד שידעתי חסר במובן הדברים הבסיסיים כל עוד זה קשור לענייני הבית תשלומים מצרכים וכו....מעבר לכך שום דבר מה שקוראים אקסטרא לא בילויים לא נסיעות לחול לא רכב לא מספרות פדיקור לא טיפולי שיניים שעקב המחלה לא נותר מהן מאומה. לאורך כל השנים תמיד...אבל תמיד שקיבלנו או נפל ליידינו סכום כסף לא רגיל בעלי ידע להעלים אותו על צרכיו האישיים נסיעות לחול פינוקים מסעדות בגדים ועל בני משפחתו לאחרונה קיבל סכום לא שיגרתי של מעל 200000 שח ופשוט נסע לאמריקה בזמן שאני אבלה על אבי שהלך לעולמו ושרף את הכסף אני קיבלתי ירושה קצת יותר מהסכום להעיל רכשתי רכב חדש ופינקתי את ילדיי באייפון כרטיס לתאילנד וכאלה כמובן שנותר לי כסף הבן אדם "יצא" עליי באלימות מילולית מאמצע שום מקום ללא שום רקע של ויכוח רק הבין שאני יודעת כי כספו נעלם ודורש ממני לשלם מכספי כל מיני דברים הזויים כשכול זה מלווה במילים "הורגות" שאני לא שווה שאני אפס שאני בזכותו אוכלת שהוא יפסיק להיות פראייר סבלתי כל חיי מאלימות כלכלית משקרים מניפולציות בכל מה שקשור לכסף ובחשבונות הבנק יש רק מינוסים בבעלותנו וילה צנועה וטו לא בא לי לעזוב הכל לקום וללכת.....הוא פשוט מגעיל אותי...רק מדברים על כסף והוא מפגין עניים רושפות ומנבל את פיו מאיים משפיל ופוגע ....כמובן שאני מסדרת את השיניים. אני רוצה לעזוב!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמאס לי נמאס לי - תגובה
מוניקה הרשקוביץ04/06/2012אור-ירח יקרה,
את מתארת חיים לא פשוטים. מעין לבד בתוך ה"יחד" וצר לי שכך את חווה את חיי הנישואין.
נראה כי בעלך פונה אלייך ומשתף אותך רק כאשר הוא זקוק ו/או מעוניין בסיוע כספי ממך. מעבר לכך, אני מקבלת תחושה שהוא לגמרי לא איתך, לא לצידך, לא למענך וגם לא למען הזוגיות שלכם. הוא לא משתדל לבוא לקראת, לתמוך או לפרגן. התנהלות מעין זו אינה נעימה ואינה מקרבת. זוהי התנהלות אשר הורסת כל חלקה טובה בקשר שלכם וחבל...
אולם התנהלותו האלימה מטרידה עוד יותר. האלימות המילולית, חוסר הכבוד וחוסר ההערכה אשר הוא מפגין כלפייך (ולא משנה הסיבה, היות ואין סיבה מספיק טובה אשר תוכל להצדיק התנהלות שכזו) הינה התנהלות לא ראויה שאינה מוסיפה לו כבוד, התנהלות אשר לא תוכלי להמשיך לחיות עימה.
אם את מוצאת בתוכך כוחות להילחם על הזוגיות והמשפחה שלך, יש מקום לפנות לאיש מקצוע. אולי בנוכחות גורם שלישי הוא יראה את הדברים באור אחר, אולי הוא יצליח להבין ולהפנים כי התנהלותו הרסנית ולא מכבדת איש מכם וכי את, הזוגיות שלכם והמשפחה אשר יצרתם יחד ראויים ליותר, הרבה יותר ממה שהוא מוכן ו/או רוצה לתת (ולא במובן חומרי).
תוכלו לעבור תהליך מדהים (גם אם מהמקום שאת נמצאת בו היום קשה לך לראות זאת) אולם זה עשוי לקחת כמה זמן...לכן, אני שבה ומציינת שאם אתה חשה שיש בך את הכוחות להתחיל ולהתניע תהליך כזה תצאי נשכרת ומחוזקת וכמובן גם הזוגיות והמשפחה כולה.
לאחר שתיקחי החלטה לגבי עצמך, אם את רוצה או מסוגלת לצאת למסע שכזה, יהיה עלייך למצוא את הדרכים הנכונות לרתום את בעלך לעניין וגם בנושא הזה תוכלי להיעזר באיש מקצוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול זוגי כמה פעמים בחיים?
אור-ירח05/06/2012במשך 25 שנה היינו לפחות 8 פעמים בטיפול זוגי כזה או אחר תמיד זה היה קשה להביא אותו למקום הזה אבל תמיד "הצלחתי" להביא אותו.
תמיד אבל תמיד הוא מצא במקום הזה פלטפורמה במה להטיח בי האשמות טענות ומענות מצוצות מהאצבע שקרים הזויים מהעולם הווירטואלי שהוא חי בו ובנה לעצמו היה מאד קשה להתקדם איתו בעצם אף פעם לא התקדמנו הוא פשוט התיש אותי ואת כל איש מקצוע שהגענו אליו זה תמיד ניגמר בזה שאני חלשה ומוותרת מתוך ידיעה ברורה שלא קצרנו פרי אבל....לא רוצה לפרק מפחדת משתתקת לפרק את התא המשפחתי והוא רק ניצל את זה ידע שאני לא מוכנה ורק ניצל את המצב.
וכמובן שלאחר כל טיפול כזה שבא לאחר משבר ושבר עמוק יש את הירח דבש שמהר מאד התחלף במצב שאני מוצאת עצמי רוב זמן הנישואים שלי או לסבול בשקט או כאילו הכל בסדר ואם הייתי (חלילה) מציפה בעייה היה מתעמר עליי ושוב הגלגל חוזר כאשר בכל פעם שמשהו לא מסתדר לו אפילו עם עצמו אני הקורבן.
אני לא "מפגרת" ולא חסרת עמוד שדרה אבל כן....אני לא אשה עצמאית לחלוטין אני די תלוייה בו (כלכלית) וזה סירס אותי.
הלכתי לטיפול לבד לבדוק דברים והגעתי למסקנה לא חד משמעית אף פעם לא הצלחתי ללכת עד הסוף ולהגיד לעצמי די...עד כאן עשית הכל מהכל ולא צולח לך בשביל טנגו צריך שניים את לא מאושרת את לא מסופקת את כבר לא....אוהבת קומי ותעזבי .
אני מודה על תגובתך ומצפה לקבל סוג של טיפ עידוד כמו תמיד........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדמה לי שאני סובלת מאלימות כלכלית
אור-ירח06/06/2012הוא למשל מתלונן בכעס כי החודש חשבון הוויזה שלי חריג באופן קיצוני ואני בהחלט מסכימה איתו רק מראה לו.....שאת כרטיס הטיסה שלו לניו יורק הוא העביר בכרטיס שלי (באילוץ) על מנת שהכרטיס שלו ישאר עם המסגרת המלאה לשימושו והוא אומר שאני מבלבלת בבצים לא מתמודדת... הוא משקר אי אפשר ויש עוד אלף דוגמאות
רע לי ועייף לי ואני מותשת ולא רוצה להרוס את ילדיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור ירח-
בני06/06/2012היי
בסופו של יום "את" זו שצריכה לקבל החלטה כיצד ייראו חייך בעתיד, לא ציינת בת כמה את אבל נניח שגילך הוא 50+ עדיין יש לך עוד 25 שנה לחיות חיים בריאים ומהנים, (עד 120).
זה מאוד יפה ואפי' מעורר השראה שאת מוכנה להישאר ובלבד שלא לפרק את המשפחה, אבל יש לך זכות בחירה כיצד לחיות מכאן והלאה גם בלי לפרק,
את כותבת שהייתם 8 פעמים בייעוץ זוגי שלא ממש היטיב איתך, אני מודה שזה מתסכל והורס את התקווה שאולי דברים יזוזו, אבל שימי לב שאת זו שמשכת אותו תמיד לשם, וזו כבר התחלה לא טובה, לו היית הולכת לבדך וגורמת לו לרוץ לשם בעקבותייך בהרגשה שדברים זזים גם בלעדיו...ייתכן והטיפול היה מקבל משמעות אחרת והתוצאות היו חיוביות יותר, למה אני כותב רק "ייתכן" כי ישנם טיפוסים ששום דבר לא עובד איתם, כך שקורה גם מצב כזה שמה שלא נעשה לא נגיע לתוצאות "זוגיות", אבל... איפה את בכל הסיפור? מה הוא קשור אלייך? כתבת שהלכת לטיפול לבד שזו בשורה טובה אבל כנראה שאת צריכה להמשיך עם הטיפול עד שתרגישי שיש לך כוחות להתנהל לבד בתוך הזוגיות מבלי לפרק אותה,
במקום לחכות שהוא ישתנה ויהפוך פתאום את עורו ויתנהג יפה ללא אלימות, משאלה רחוקה מהמציאות ותלויה ברצון שלו בלבד, קחי אחריות על החיים שלך! תשני את ההתייחסות שלך כלפיו, אל תלחמי ברוח, תשלימי עם המצב ותפעלי בהתאם, תפתחי עצמאות כאילו הוא איננו... (סליחה מראש אם מישהו נפגע מכך) אני מבטיח לך שמהר מאוד תלמדי שהחיים היפים לפנייך, ומי שרוצה להצטרף אהלן וסאלן, אל תסגרי את הדלת לא בפניו ולא בפני ילדייך שיאהבו אותך יותר כ-אמא חזקה שעושה למען עצמה,
זה גם המודל שתנחילי למשפחתך ורק עבור זה כדי להתאמץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! אני בת 45
אור-ירח06/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשי למען עצמך
מוניקה הרשקוביץ06/06/2012אור-ירח יקרה,
מחזקת כל מילה שבני כתב לך!
ניחנת בתעצומות נפש לא מבוטלות. העובדה שאת "שורדת" בתוך הקשר הזה 25 שנים לצד העובדה שהצלחת "להביא" את בעלך לטיפול זוגי כל-כך הרבה פעמים מעידות על היכולות שלך.
ניחת בכוח הישרדותי (או כוח סבל), רצון חזק ויכולת קבלה והכלה. למרות כל הקשיים לאורך השנים (ונראה שהיו לא מעט) את מכילה את בעלך ואת מציאות חייך ואף מוצאת בעצמך את הכוחות ללכת פעם אחר פעם לאיש מקצוע (זוגי או אישי- עבורך בלבד).
בנוסף, נראה שניחנת ביכולת ניהולית ותפעולית על חייך. כאשר לקחת החלטה לגבי הטיפול, הגעת לשם ו"הבאת" גם את בעלך. ידעת מה את רוצה וידעת כיצד לגרום לזה לקרות. תוצאות הטיפול הזוגי לא היו בשליטתך מאחר וכאמור, לטנגו צריך שניים ובעלך לא באמת היה "שם". כפי שכתבת הוא "השתמש" באיש המקצוע רק בתור קהל להאשמות אשר הוא הטיח בך.
טיפול/יעוץ/אימון לא יכול להצליח אלא אם המטופל/המתאמן בוחר לעשות שינוי. בלעדיו כלום לא קורה ולא משנה עד כמה כולם סביבו ישתדלו ועד כמה איש המקצוע יהיה מקצועי, מקצוען ומיומן.
את כל היכולות ותעצומות הנפש בהן ניחנת (ויש לך הרבה) תוכלי "לקחת", לתעל ולנתב לטובתך.
את, ללא ספק, אישיות חזקה! קחי החלטה על חייך (בתוך החיים המשותפים שלכם), כפי שבני כתב לך, בתבונה רבה, ועשי למען עצמך.
והפעם לכי עם זה "עד הסוף", עד אשר תחושי את השינוי בתוכך והדברים ימצאו את ביטויים גם במציאות חייך.
היות ויחס גורר יחס, כאשר את תשתני, בעלך ישתנה גם. לאחר שאת תביני ותפנימי שאת בזכות עצמך ולאחר ש"הכפתורים" אצלך עליהם הוא לוחץ בכל פעם לא "יגיבו" יותר הוא יאלץ להתנהל מולך אחרת על-מנת "להשיג" את מטרותיו.
עשי שימוש מושכל ביכולותייך הרבות והביאי למצב בו על-מנת "לקבל" את מה שהוא רוצה ממך הוא יאלץ לעשות זאת בדרך שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו את ובני נתתם לי כח תודה!!!
אור-ירח06/06/2012נתתם לי כח להמשיך ולא ליפול להתייאש כי ככה אני מרגישה לצערי כל פעם שניסיתי ליצור לעצמי עולם יפה יותר משל עצמי בתוך המערכת כמו עבודה לימודים טיפול אפילו חברות(יש לי ) הוא תמיד בדרך לא דרך באופן שיטתי עקבי ונחוש הוריד אותי "מהעץ הגבוה" שעליתי עליו דאג לשבש לי את החיים שבר את הרצפה שאני עומדת עליה השבית שמחות בדרך שלא נראית לעין בעניי המתבוננים. כמו שועל ערמומי. בחיים לא הרים עליי יד(תודה) אך השיטות שפיתח... אפילו ביים מחלה בכדי שאני יעזוב הכל ויתמסר לטיפולו מצב כלכלי איום ונורא שלא היה ולא נברא...הוא לא פסיכופט אם זה מה שאתם חושבים הוא פשוט אובססיבי וחולה שליטה אבסולוטית עליי אני רוצה לציין גם כמה עובדות עליי אני נראית ממש צעירה לגילי באופן קיצוני אני אשה יפה וחטובה להפליא (טוב אלוהים גם בירך אותי) אני נחשבת להרבה יותר אינטלגנטית ואינטלקטואלית ממנו ובעלת כושר ברבלי וידע רב בנושאים רבים (קוראת מלא)אני אסרטיבית מאד לפחות בעניי חברותי וילדיי למרות זאת הוא נחשב לעילוי במקום העבודה שלו מצטייר כאוהב אדם ואהוב בעל יכולת נתינה אדירה הכל עד....שנכנס הבייתה כאילו מטה קוסם נגע בו והפך אותו לאיש אחר במיוחד בכל הקשור לכספים ורכוש. אני אאסוף את עצמי ואנסה להתחיל שוב מחדש לאט לאט ובטוח תודה לכם ומקווה לשתף בהצלחות שלי לעולם לא איבדתי את האמון בעצמי אבל...קשה לי לקום וללכת....וזה מה שאני צריכה לעשות.
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור ירח-
בני06/06/2012היי
שמח שקיבלת חיזוקים ותנופה ממה שכתבנו לך, יש לי עוד בקשה קטנה אלייך, (2 בקשות בסדר?)
1. תעשי את מה שאת יכולה ומוכנה לעשות בשלבים, תעשי צעד אחד קטן ואז עוד אחד וכו', כך יהיה לזה קיום.
2. אף אחד לא צריך לדעת ולשמוע על התכניות שלך, לאט ובשקט בלי הצהרות בומבסטיות ושאר ירקות.
בהצלחה
ודרך אגב לא אמרנו לקום וללכת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מדוכדכת ומעורערת
אור-ירח07/06/2012פתאום מצאתי עצמי היום במצבי חרדה ללא שום סיבה ממשית זה היה נורא ואיום החלטתי לצאת קצת מהבית להתאוורר ונסעתי למתחם קרוב להסתובב קצת לשאוף אוויר זה עשה לי טוב רק שהרגשתי שהרגליים רועדות לי וממש חששתי לנהוג
זה התחיל מהבוקר אנחנו לא מדברים וזה נחמד לי ורצוי כי הוא רק יתחיל עם האלימות המילולית שלו או השקרים ואני רוצה שקט לפחות בנתיים עד שהוא יוצא מהבית אני מהלכת על ביצים והלב שלי עובר לדופק מהיר אני לא חוששת מאלימות מצידו כי אין לי סיבה לפחות עד עכשיו אך מתנהגת כאילו זה עומד לקרות ולא שיש סיבה אמיתית לכך או משהו חריג
האמת שהמון זמן יחסית לא היה לנו משבר כמה שנים כי....העברתי אותה גם אם היו פה ושם מעידות.
אמרתי לקום וללכת כי הופתעתי מהתגובות שלו מאד חשבתי שעבר טרנספורמציה וזה נתן לי סטירה חזקה לא האמנתי לרמות שחזר אליהם ומכך הסקתי שאנשים לא משתנים ואני עדיין יכולה להציל את חיי אין תירוצים....הילדים גדלו וכו...
אז.....מה נישאר?! מה שנישאר לחיות מאושר!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תאפשרי לתחושות כאלה לערער אותך
מוניקה הרשקוביץ07/06/2012אור-ירח יקרה,
לכולנו יש ימים טובים יותר וטובים פחות זה תלוי ב"משקפיים" אותם אנו מרכיבים באותו יום.
את עדיין מאוד צעירה וכל החיים לפנייך. מתוך היכרותנו הקצרה יש לי תחושה שברגע שתיקחי החלטה על חייך, ברגע שתחליטי שאת מממשת את חייך במלואם, בתוך הזוגיות הזו, תדעי גם, איך לעשות זאת.
אל תאפשרי לתחושות הללו, בימים הפחות טובים "להוריד" אותך למטה ולגרום לך להאמין ולחוש שאת לא יכולה לעשות כלום למען עצמך במצב הנתון, כי זה ברור לשתינו שאין זה נכון.
כפי שכתבת כאן על בעלך ערך השליטה מאוד משמעותי עבורו ונמצא במקום גבוה בסולם הצרכים שלו. כלומר, הוא חייב להרגיש שהוא בעל הדעה אחרת הוא "מאבד את זה". הצורך הזה מגובה בצורך להיות בעל המאה ומכאן ניסיונות ההשתלטות שלו על הנכסים שלך והשמירה הקנאית על הנכסים שלו.
בנוסף, את לא הטיפוס הכנוע והצייתן. כפי שהעדת על עצמך את אסרטיבית. התנהלותך זו לצד כל יכולותייך האינטלקטואליות ומראך המצודד גורמים לו לתחושה של איום, הוא חש מאוים ונחות (כנראה) בהשוואה אלייך. לכן כלפייך הוא מפגין יחס שונה מאשר כלפי שאר האנשים. הוא חש שעליו ליטול את השליטה בכוח והדבר בא לידי ביטוי בהתנהלותו האלימה מילולית ובניסיונותיו להשליט את מרותו עלייך.
כלומר, הוא מתנהל מולך מתוך חששותיו ותחושת נחיתות מסוימת.
זו כנראה גם הסיבה לכך שכאשר "משכת" אותו לטיפול הזוגי הוא הגיע. הוא מפגין ביטחון אך למעשה זו רק הצגה שלא מצליחה לשכנע אפילו אותו. הוא מנסה להשליט את מרותו אך כאשר את דורשת, הוא מתייצב.
לכן, גם בימים הפחות טובים זכרי שידך על העליונה וכי רק בכוחך ליצור את אושרך. הוא, יהיה היכן שאת תהיי והתנהלותו תיגזר ישירות מהתנהלותך.
אם את חשה שאת לא יודעת היכן וכיצד להתחיל את השינוי, אולי יש מקום לפנות לאיש מקצוע אשר ילווה אותך, ידריכך ויתמוך בך עד אשר תחושי מספיק בטוחה להמשיך לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!! בנתיים...
אור-ירח08/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור ירח
mosha11/06/2012יקירתי תסעי גם את לאמריקה תתפנני למה סגורה ומסוגרת
אני למדתי רק אני לעצמי ...לדוגמא ....נתת לילדים. לבעל. פינקת את כולם...מה איתך ? תפנקי את עצמך לעומק על כל המשתמע מיכך ...הבנת ? צי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודעת זה מה שיעשה לי את זה?
אור-ירח12/06/2012אני פחדנית וחסרת בטחון לנסוע לחו"ל לבד וגם חרדות מטיסות
אבל נכון....יש עוד דברים שאני יכולה לעשות וחושבת עליהם ושכל כך רציתי למשל ללמוד זה....פעמים רבות התחלתי ו "משום" מה הפסקתי...אני חושבת שאני קצת מבולבלת לא ממוקדת לעשות שינויים מאבדת עצמי אז....אני אקח את הזמן ויחליט אבל...החלטתי שלעבוד אפילו שיגידו שזה רק בשביל הנפש אני לא מחפשת עבודה אין לי סיבה עבדתי לא עבדתי אני את הכסף שלי לא רואה
מרגישה נגזלת מרגישה פח אשפה מרגישה סוג ז (סליחה)
המצב בבית שקט מאד ומתוח . אבל אני בסדר
ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור ירח
mosha12/06/2012תמצאי את החיים ותהני לך יקיקרתי רק את תפסידי ..מהיכן בארץ אולי נשוחח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)