אני ואחותי וההורים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני ואחותי וההורים
    א
    04/06/2012

שלום, אני בת 26, נשואה ובשבוע 10 להריוני הראשון. אחותי הגדולה, בת 29, גם כן נשואה ובשבוע 7 להריונה הראשון. יש לי אחות תאומה.
    מאז ומעולם לא הייתי "לבד" במשהו, תמיד למדתי עם אחותי, גם בבית, בחדר, עם החברים, היינו באותו הזמן בצבא, שלושתינו למדנו באותו הזמן לתואר ראשון. כשהודעתי שאני בהריון להורים, הרגשתי שסוף סוף כל תשומת הלב מופנית אליי, עד שלפני שבוע אחותי הגדולה הודיעה גם על הריון. שמחתי בשבילה אבל איפשהו התבאסתי. שוב אני לא לבד, שוב אין לי תשומת לב מלאה.
    "מיותר" לציין שהיא הבת המועדפת, שגיסי הוא החתן המועדף, שהם גרים בבית בצפון ת"א בלי משכנתא, מרוויחים כ30 אלף ש"ח בחודש, אנחנו גרים בשכירות בדירה קטנה, חיים מהכנסה של 13 אלף שקלים, חיים בצמצום כדי לנסות ולחסוך כסף במציאות הקשה של היום.
    קשה לי לחשוב על שילדי ואחייני יגדלו ביחד וילדי ואני נרגיש את ההבדל שבין הילדים, להם יש ולנו אין, אצלינו יש יד שנייה ואצלהם הכל חדש. אצלינו חוסכים ואצלהם יש הכל.
    מאוד קשה לי אבל אני לא רוצה להרגיש ככה! אני צריכה להיות שמחה! אני ואחותי ביחד לאורך כל הדרך! הילדים שלנו יהיו בני אותו הגיל ויהיו חברים טובים! אבל קשה לי לפרגן.... וזה מפריע לי שאני ככה...

אשמח לטיפים בנושא, איך אוכל לעבור מקנאה לשמחה ופרגון.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני ואחותי וההורים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשפחה ככוח

מוניקה הרשקוביץ
    04/06/2012

"א" יקרה,

מהעולה מפנייתך אני מתרשמת שזכיתם לגדול ולהתפתח במשפחה חמה ואוהבת. משפחה אשר ידעה להקנות לכם ערכים של אהבה, שיתוף, קרבה וחברות כמו גם להורות לכם, הילדים, את חשיבות הלימודים והרחבת האופקים.
    גדלתן, התבגרתן והקמתן משפחות משלכן ונראה שגם בהן שוכנים ערכים דומים.
    הקרבה והחברות ביניכן האחיות "תעבור" גם לדור הבא וגם ילדיכן ייהנו מכך.
    משפחה מקנה כוח ועצמה. על אחת כמה וכמה משפחה כמו המשפחה שלכן אשר מהווה בסיס יציב וחזק אשר נראה כי בזכות יסודותיו היציבים והעמוקים כמו גם, הודות לתקשורת הזורמת והפתוחה ביניכם תדע תמיד לעמוד בפני כל אתגר. ה"יחד" המשפחתי שלכם הוא מתנה גדולה.
    כפי שכתבת, אתן יחד לאורך כל הדרך ומהות ה"יחד" שלכן תמשיך להוות סלע איתן עבורכן ועבור ילדיכן לאורך השנים.
    נסי להתמקד בכל הנ"ל, בכל הדברים שיש לך ולכם (ולא בהשוואות מחלישות). אלה הם דברים משמעותיים אשר תופסים מקום מכובד בחיי כולנו (או בני-המזל שבינינו...) ומחזקים אותנו כך שנוכל לפרוח במישורים אחרים, שמחוץ לבית, כמו קריירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו