שאלה לגבי יעוץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי יעוץ
    שלומית וגדעון
    09/06/2012

התחלנו בטיפול זוגי ולאחר הטיפול שלישי הפסקנו. אני רוצה להתחיל שוב טיפול אך
    בעלי טוען שטיפול זוגי לא יעזור לנו, ואומר שהיינו כבר בטיפול וזה לא עזר, ואני טוענת ש-3פגישות זה ממש לא מספיק בכדי לדעת אם זה יכול לעזור או לא.
    מה גם שבפעם שעברה לקח לי מלא זמן לשכנע אותו לבוא לטיפול, והוא לדעתי כבר הגיע מלכתחילה בידיעה שטיפול זוגי זה שטויות.
    וטענתו הכל זה אופי שאי אפשר לשנות.

אמרתי לו לברר ולשאול האם 3 פגישות אצל מטפל זה מדד - ואם יבוא בנאדם אחד (משכיל כמובן ולא סתם מישהו) ויגיד שזה חרטה זה מספיק.

הוא כמובן לא ישאל אף אח אז החלטתי לכתוב בפורום.

אז מה התשובה? האם 3 פגישות זה מדד?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי יעוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרבה משתנים שמשפיעים

דורית כהן
    11/06/2012

שאלה מעניינת.
    בנסיון שלי עם זוגות, יש זוגות שכבר בפעם הראשונה מרגישים בשינוי, ויש זוגות שלוקח להם 3-4 פגישות נוספות עד שמרגישים בשינוי.
    כך שזה משתנה מזוג לזוג, וכמו כן מאוד משנה לאיזה סגנון טיפולי הגעתם.
    יש מטפלים פאסיביים ויש אקטיביים יותר. אצל הפסיביים יותר, לוקח יותר זמן עד שמרגישים בשינוי, אבל בדרך כלל השינוי הוא עמוק יותר.
    נקודה נוספת היא המוטיבציה של בני הזוג. אם אחד מהם מגיע ללא מוטיבציה לשיקום, והוא כבר עם חצי רגל בחוץ - מאוד קשה לעזור להם.
    אני יודעת שהתשובה שלי אינה חד משמעית עבורך, אבל לדעתי אין כאן תשובה פשוטה ויש יותר מדי משתנים שמשפיעים על התוצאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו