מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני לא יודעת איך לדרוששירן11/06/2012
אני נשואה שנה וחצי. כיום יש לנו רכב אחד שבעלי נוסע איתו לעבודה. אני מגיעה לעבודה שלי אחרי שאני עולה על 2 אוטבוסים. לאחרונה התחלתי לדבר על קניית רכב נוסף אך בעלי שולל זאת על הסף בתירוץ שאני לא נוהגת טוב ושאני עלולה להזיק לעצמי. חברות טוענות שהוא מוריד לי את הביטחון בזמן שהוא נוסע על המכונית החדשה שלו ואני מסתבכת עם 4 אוטבוסים ביום. איך אני יכולה להראות לו שיש לי ביטוחון ושאני יכולה לנהוג? אני לא רוצה לריב בגלל זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנחישות ובנעימות
מוניקה הרשקוביץ11/06/2012שירן יקרה,
אימונים, תרגולים, חזרות והתנסות עשויים לשפר כל דבר שאנו לא עושים באופן המיטבי ולשכלל את יכולותינו ומיומנותנו כמו גם את ביטחוננו בעצמנו.
אמרי לבעלך כי מעבר לעובדה שאת חשה שהרבה זמן מתבזבז בהמתנה לתחבורה הציבורית ומעבר לחוסר הנוחות הכרוך בכך (לעיתים עומדים, לעיתים דחוס וצפוף) הנסיעה ב – 4 (!) אוטובוסים ביום, כל יום, מכלה את כוחותייך וכי כאשר את מגיעה לעבודה (לאחר השקמה מוקדמת אשר תאפשר לך להגיע במועד למקום עבודתך למרות ההמתנה לתחבורה הציבורית) את כבר קצת עייפה וכאשר את חוזרת מהעבודה (בשעה מאוחרת בגלל לוחות הזמנים השונים) כבר אין לך כוח לעשות כלום. לאור זאת, לקחת החלטה להתאמן קצת בנהיגה על הרכב שלכם ולשפר את מיומנויות הנהיגה שלך כמו גם לחדד את חושייך על הכביש וזאת על מנת לחוש ביטחון בנהיגה היות וברצונך לרכוש רכב. קבעי איתו מועדים לאימוני הנהיגה שלך וודאי כי במועדים הנ"ל "שיעורי הנהיגה" שלך עם בעלך (או בלעדיו, מה שנכון לך ולכם) אכן מתקיימים.
על-מנת שהוא לא יביע התנגדות התייעצי עימו לגבי סוג הרכב המועדף אשר יענה על צרכיכם כמשפחה.
על בעלך להבין כי מעבר לעובדה שהוא פוגע בביטחונך העצמי, באמונתך ביכולותייך ובעצמך הוא פוגע באיכות החיים שלך וגורם לכך שאינך יכולה לנצל את זמנך כפי שהיית רוצה.
לרוב, כאשר אדם החלטי ונחוש, כאשר הוא משדר שגמלה בליבו ההחלטה והוא אינו מתכוון לשנותה או לסגת ממנה, הצד השני נוטה לקבל זאת.
העבירי את המסר באופן ברור וחד-משמעי ויחד עם זאת אמרי את דברייך בנעימות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשירן
חוה12/06/2012תראי,כשיהיו ילדים,לא תוכלי מי יודע מה לנסוע באוטובוסים...לכן כדאי שתתאמני עכשיו כמה שיותר.דבר נוסף-אם יש לך כסף,תקני לעצמך!!!מה זה לא מרשה?מה אנחנו באירן??ממש לא לעיניין!!
בכל מקרה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)