מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קצת מסובך...שירי15/06/2012
אני בת 25, עדיין בתולה ומעולם לא הייתי במערכת יחסים. יש לי בעיות פסיכולוגיות וחברתיות עוד מתקופת בית הספר, בגלל זה אני במצב הזה בגילי. אחד מעמיתי לעבודה, שמבוגר ממני ב-20 שנה, נשוי ובעל משפחה מעוניין במערכת יחסים איתי למטרת סקס בלבד. אני גם מאוד נמשכת אליו, אין לי שום בעיה עם העובדה שהוא נשוי ולא עם העובדה שזה יהיה סקס נטו. הבעיה שלי היא שיש לי ביטחון עצמי מאוד מאוד נמוך, אני אומנם נראית טוב לבושה, אך בעירום אני מוצאת את גופי מגעיל (חזה נפול, בטן שמנה וכ'ו). אני פוחדת שכשיראה אותי עירומה, יזדעזע, יספר לכולם בעבודה וישפיל אותי. אני גם מאוד ביישנית ולא יודעת איך להיתנהג עם גבר, תמיד מרגישה שאני יוצאת מטומטמת, תמיד חושבת שצוחקים עלי מאחורי הגב. חוץ מזה, אני בטוחה שבמידה ונשכב הוא יספר לכולם בעבודה ואני פשוט אהפוך ל"זונה", עכשיו אני נחשבת לילדה טובה, ממש מלאך...
מצד אחד אני נורא רוצה אותו ולמרות שאני יודעת שמערכת יחסים ראשונה כזאת לא תיהיה טובה, אני רוצה את זה, פשוט כי לאחרונה, אחרי שהסתכלתי אחורה על שנות חיי המבוזבזות בהסתגרות, בא לי לפעול בפזיזות ולעשות מה שבא לי באותו הרגע!
מצד שני, אני לא רוצה לצאת מזה מושפלת ולהידפק עוד יותר מבחינה פסיכולוגית ומבחינת הביטחון העצמי, וגם כמובן לאבד את מקום העבודה שלי.
מה אתם ממליצים לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תלכי לשם!!!
דורית כהן16/06/2012אלמונית יקרה, תודה על גילוי הלב המיוחד שלך!
אני ממש מציעה לך לא להיכנס בשופ אופן למערכת יחסים שכזאת.את יודעת איך היא מתחילה אבל אין לך מושג איך זה ייגמר.
נראה לי שבהזדמנות הראושנה שמישהו פנה אלייך והציע לך משהו - את נענית, אולי כי זה נוח, זה אדם שאת מכירה.
אבל יש כאן כל כך הרבה בעיות!!!
זה מישהו בעבודה שלך, וזה באמת עלול להתגלות, או להתפוצץ ואז יהיהלך הרבה יותר קשה להישאר שם. את עלולה בכל זאת להתאהב בו או הוא בך ואז זה מסתבך מכיוון אחר.
מכיוון שהוא נשוי -את מעורבת כאן במעשה לא מוסרי שפוגע באישתו ומסכן את שלום ילדיו. אם היא תגלה זאת היא עלולה לרצות להתגרש, ומה שאת עושה זה לשתף פעולה ולהיות חלק מן הגורמים לפירוק משפחה.
במקום הסיבוך הזה - כל כך קל למצוא מישהו רווק, שרוצה רק סקס - אם זה מה שאת מחפשת עכשו, רק לחוות חוויות גופניות.
מצד שלישי, הסקס הראשון שיהיה לך עלול לעצב את הסגנון המיני שלך. יתכן וזה יגרום לך לקושי לחבר בין אהבה לבין סקס, עצם העובדה שעכשו את מפרידה ומחפשת רק חוויות מיניות.
נגעתי רק בחלק מן ההשלכות של ההחלטה שאת עומדת לקבל.
לגבי החששות שלך ממראה גופך - הרבה פעמים נדמה לנו שאנחנו לא עומדות בסטנדרטים המקובלים כפי שרואים אותם בקולנוע וממגזינים, אבל תחשבי על כך שרוב הנשים דומות הרבה יותר לך מאשר לדוגמניות.
מה שאני מציעה לך זה להתחבר קצת לגוף שלך, להתיידד איתו. איך? להירשם למכון כושר, או להתחיל לעשות יוגה או פילאטיס. או סטודיו c...פעילות שתומכת בגוף שלך ועוזרת לעצב אותו. זה יתן לך תחושה נעימה של שליטה רבה יותר באיך שאת נראית, ויגרום לך להרגיש טוב יותר עם הגוף שלך, מה גם שתראי איך נשים אחרות נראות באמת, מקרוב יותר.
כמו כן, האם היית פעם בטיפול פסיכולוגי? או קואוצ'ינג לדייטים? את יכולה לחפש מישהי מן המקצוע החדש הזה - דייטולוגית.
מאחלת לך המון הצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)