מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבולבלתאישה16/06/2012
לפני כחצי שנה החלתי בהליך גירושים מבעלי לאחר מקרי אלימות.
במהלך תקופה זו הכרתי דרך משרד עורכי דין אדם שהומלץ לי עליו
כמסייע בענייני בית משפט [לא עורך דין].
עד לפני כחודש יחסנו היו עינייניים גרידא ובשיחות הטלפון שלנו בענייני המשפט התחלנו להפתח לעניינים נוספים ,שימש לי כפסיכולוג הוא מבין בכל נושא ואנו מדברים על הכל,
האיש נשוי שנים רבות ואני יודעת כי הוא לא מבלה הרבה בבית מסיבותיו הוא.
אני מרגישה שהוא כבש אותי הוא יודע זאת מפגיןן כלפיי רגשי קנאה,
ומזהיר אותי ה"ציידים" בחוץ.התגרשתי בינתיים והיום אני יכולה בפועל לעשות מה שאני רוצה אבל חוששת מרדישה שאני עדיין נשואה לבעלי.
האיש רוצה קשר יותר קרוב ואני נקרעת בין הרציונל לאמוציונל למרות שיש בנינו משיכה מינית לא עשינו כלום .
אני מבובלת ואיני יודעת איך לפעול איתו,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קחי את הזמן שלך והיזהרי
דורית כהן17/06/2012אישה יקרה, המשימה שלך היא קודם כל לעמוד על רגלייך שלך.
אינני מתפלאת שקצת התאהבת באיש הזה, כי הוא העניק לך בדיוק עכשו, בתקופה בה את הכי שבירה וחלשה -תמיכה והבנה והגנה ועזרה. כמו אביר על סוס לבן מבחינה רגשית.
אבל קשר איתו הינו קשר לא מוסרי, כי הוא אדם נשוי. אני גם קצת חוששת (אני כותבת זאת רק מתוך אינטואיציה, לא כי אני יודעת) שמא הוא עושה זאת לנשים אחרות, בדיוק מאותה סיבה - שבתקופה השברירית הזאת הן מהוות עבורו "טרף קל" בזכות מה שהוא מציע להן, כמו שהוא מציע לך...
מצטערת על ניפוץ האשליות. אני מציעה לך לחכות, לבדוק בכמה כיוונים, ולא להיענות לקשר הראשון שצץ מולך. התייעצי על כך גם עם חברותייך.
דווקא בגלל האלימות שחווית - עלייך קודם כל לעמוד על הרגליים ולהרגיש חזקה ולבוא למערכות היחסים הבאות שלך לא ממקום של נזקקת ונעזרת. זו עוד סיבה שאני חושבת שהמערכת עם האיש הזה לא נכונה עבורך, כי הבסיס שלה הוא של חולשתך והכוח שלו.
אני מאחלת לך הצלחה ומציעה לך לחכות עם כל הקשרים ולחוות קצת את הלבד שלך, להרגיש איך זה להיות עצמאית בשטח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)