מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שואלתאיילונה17/06/2012
אנילא כל כך מנוסה בתחום הזוגיות לכן אני שואלת שאלה שייתכן ותיראה קצת ברורה לרוב האנשים אבל לי - לא.
אני וחבר שלי שנינו בני 25. קשר מצויין ומלא באהבה. היום הוא דיבר איתי ואמר לי - שהוא רוצה שניפגש קצת פחות ע"מ שהקשר לא יהפוך למובן מאליו.
כשאנחנו ביחד מאוד כיף לנו. אבל גם אני מרגישה כאילו זה קצת הופך להיות שגרתי.
לקחתי את זה ברוח טובה, ועדיין אני מקבלת את זה. איןלי בעיה עם זה. אך פתאום חושבת, האם זה משהו שבד"כ זוגות חדשים (אנחנו 4 חודשים ביחד) עושים?.
האם זה טוב המרחק הזה?
תודה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה פחות מקובל, אבל...
דורית כהן18/06/2012עידית יקרה, אם את שואלת אותי סטטיסטית, אגיד לך שזה קצת יוצא דופן להעלות זאת בשלב כה מוקדם, שבו ההתאהבות פורחת ורק רוצים לבלות כל רגע בחברת בן/בת הזוג.
יחד עם זה הסטטיסטיקה היא לא מותאמת באופן יחידני, וכל זוג מתווה את הדרך שלו בהתאם לצרכים שלו ולמה שמתאים לו.
יתכן שמנסיון העבר לו עם חברות - הוא הגיע למסקנה שדי מהר נכנסים לשיגרה, והוא רוצה למשוך את הקסם ואת הריגוש לתקופה ארוכה יותר. להרגיש שהוא ממש כמה לפגוש אותך.
אני חושבת שאין בכך בעייה, עובדה שגם את מרגישה שזה הפך להיות קצת שיגרתי ביניכם.
זה מזכיר לי זוג צעיר, לא נשוי, איתם עבדתי. הבחורה היתה מודאגת שהם לא מקיימים יחסי מין מספיק פעמים. זה ממש הטריד אותה. הבחור אמר משהו שבעיני מאוד חשוב:
אני רוצה להרגיש שאני ממש משתוקק להיות איתה וזה עושה את הסקס שלנו למיוחד וכייפי,וזאת חווייה נהדרת וסוחפת כל פעם מחדש. אם נתחיל לעשות זאת לפי הסטטיסטיקה, כל הכיף ייצא מזה.
מאוד מצאה חן בעיני הגישה שלו, ועוד לשמוע זאת מגבר!!!
שורה תחתונה, עשו מה שמרגיש לכם נכון לעצמכם, ותתעלמו מן הסטטיסטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)