לא פה לא שם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא פה לא שם
    אני
    05/07/2012

אני כחודש יוצאת עם בחור נהדר
    הקשר שלנו בניגוד לקשרים אחרים שהיו לי ,יש בו שילוב של הקשר שאפילו טיפה מרתיע אותי, נפגשים לכל כמעט הסופ"ש ועוד פעם פעמיים בשבוע , מדברים כל יום הרבה מיוזמתו בשעות גמישות ביום והודעות אוהבות...
    אנחנו מדברים והוא אשכרה שואל אותי על מה את חושבת.. בחור רגיש...
    הוא אומר לי סתם ככה שהוא פשוט חשב עליי ואפילו אמר לי שאני עושה אותו מאושר
    ואני קופאת ושותקת , לא יכולה או לא רוצה להחזיר לו מיליפ כאלה ... אני כן נותנת לו יחס וחיבה אבל נראה שהוא מתאהב ואני נעים לי נחמד לי אבל לא עד הסוף
    עוד לא לגמרי שם... אני מניחה שאחת הבעיות היא שאני חושבת הרבה על האקס..
    ומשווה , הוא שם לב לאיזושהי רתיעה שלי גם בסקס ומן הסתם אני לא יכולה לומר לו שזה כי אני פשוט לא מבינה איך הוא פה ולא האחר... יש בו הרבה דברים טובים ויחס נהדר ועם האקס נגמר סופית וגם אם לא אם נדבר אי פעם אני אגלה בפעם נוראית נוספת כמה שהוא לא בשבילי, והחדש גם אם הוא לא יהיה אביר חלומותיי הוא טוב לעכשיו ... אז איך מתנתקים נפשיץ ורגשית כבר מהאקס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא פה לא שם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברת הודעה לפורום אחר

עדי בדיחי
    05/07/2012

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_תרפיה_באומנות' id=link]תרפיה באומנות[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא פה לא שם - תגובה

עדי בדיחי
    05/07/2012

כתבתי משהו ורציתי להוסיף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב בין שכל לרגש

עדי בדיחי
    06/07/2012

שלום 'אני',

סה"כ את מתארת קשר "מושלם"- גילויי אהבה, כנות, התעניינות רבה זה בזה ופגישות תכופות, רומנטיקה ועוד. זה פחות או יותר מה שקורה אצלו.

אבל אצלך קורה משהו אחר. 2 רמות לפנינו:

ברמת הרציונל- את לגמרי בקשר, מבינה שהוא טוב לך ונכון לך, רואה בו את הצדדים החיוביים והטובים.

ברמת הרגש- קורה משהו אחר. אין לי ספק שאת מרגישה אל הנוכחי משהו חזק מאוד, אפילו אהבה גדולה. אבל- הרגשות לאקס שלך לא לגמרי מעובדים, משהו שם לא ממש נסגר. שוב, ברמת השכל את מבינה שהאקס כבר לא מתאים לך.. אבל בכל זאת, רגשות- יש להם תנועה משלהם וחיים משלהם- הם לא שואלים אותנו אם זה מתאים לנו.

ההיקשרות האידיאלית לדעתי, היא אותו שילוב בין שכל- התאמה, תחומי עינין, התאמה אינטימית וכו', לבין הרגש- פרפרים, התאהבות, געגוע, הרגשת שלמות. בקשר הנוכחי שלך קיים יותר הנתיב ההגיוני והמחושב, מאשר הרגש הזה שאת מחפשת- אותו רגש שהיה לך אל האקס. ולכן מה שאת מתארת הוא "לא פה ולא שם". כי השילוב הזה לא ממש מתבטא בקשר, אלא יש נטיה לאבחן אותו באופן הגיוני, שכלתני.

יכולות להיות לכך מספר סיבות, אחת מהן שאכן לא התגברת על האקס- וזה דורש שאלות מעמיקות יותר, למה לא התגברת עליו ומה אפשר לעשות כדי לסגור את הפינה הזאת בחייך ולתת לך להמשיך הלאה.

סיבה אחרת היא, שאמנם הבחור הנוכחי מאוד טוב עבורך, אבל "טוב" זה לא ממש מספיק. לפעמים קשה לנו להסביר למה "טוב לי איתו אבל בכל זאת משהו שם לא....".. ז"א, יש כיף וטוב ואהבה, אבל. וה"אבל" הזה בד"כ לא מרפה.. אלא אם כן מבררים מה בדיוק קורה שם, בינך לבינך. האם את איתו כי נוח לך, הוא רומנטי וכיפי וטוב לך איתו, או שאת איתו- כי את באמת "שלו".

סיבה אחרת יכולה להיות קשורה למשהו אישיותי אצלך, שסובב סביב נושא ההיקשרות הרגשית לאנשים משמעותיים בחייך, ואולי שם משהו מעט נתקע.

כל אלו מצריכים איזושהי מחשבה יותר מעמיקה. אם תרצי תוכלי לכתוב לי דעתך וננסה למצוא איזה גורם ראשוני למה שמציק לך.

בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו